Connect with us

Tinere talente

Loredana Fieraru a devenit Lorrey! Află ce face artista după 8 ani de la Românii au Talent

Published

on

Loredana Fieraru (Lorrey) s-a făcut remarcată în cadrul celui de-al doilea sezon al celebrului show de televiziune „Românii au talent” (2012). Acolo a cucerit publicul și juriul cu vocea sa, fiind acompaniată la țambal de tatăl ei, Cristian Fieraru. Între timp, Loredana Fieraru a crescut, a continuat să își cultive talentul, a devenit „Lorrey” și a lansat mai multe piese. Spune despre ea că este un artist simplu, dar versatil care poate aborda orice stil muzical și mărturisește că face muzică din suflet, pentru suflete.

Au trecut aproape 10 ani de la participarea ta în cadrul celebrului show de televiziune „Românii au talent”. Cum a decurs viața ta în toți acești ani?

Au trecut foarte repede, îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Nebunie totală, după participarea în cadrul show-lui am lansat două piese. După care au urmat mulți ani în care nu am mai scos nici-o piesă. Nu mă regăseam, era greu pentru mine pentru că făceam totul pe cont propriu. Până anul trecut când s-a schimbat totul, am început dezvoltarea proiectului Lorrey (noul meu nume de șcenă), la studioul Audio Gate Records.

În sfârșit lucrez cu o echipa adevărată și profesionistă. Am lansat 2 piese sub numele de scenă Lorrey, prima care se numește “Poți să uiți” și care e inspirată din viața mea. A două “Iubirea” și e lansată recent.

Cum a influențat pozitiv/negativ experiența de la „Românii au talent”?

Advertisement

Experiența mea de la Românii au Talent a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea și cu siguranță mi-a influențat viață într-un mod foarte pozitiv.

În cadrul emisiunii „Românii au talent”, juratul Mihai Petre a criticat faptul că ai cântat după ureche. Această situașie te-a ambiționat să studiezi muzica cu un specialist sau cum ai continuat spre perfecționarea ta?

Critica adusă de domnul Mihai Petre m-a ambiționat să merg mai departe și să-mi îndeplinesc visul. Am făcut o școală de muzică, am continuat să studiez din greu și să mă perfecționez.

Între timp ai încercat să participi și la alte emisiuni de talente? Care a fost rezultatul?

Am încercat să particip la X Factor, am trecut cu brio, dar din păcate am renunțat să mai particip. De ce? Pentru că primisem un contract de a cânta în străinătate și de a avea ocazia să-mi ajut părinții financiar, așa că am plecat în Italia. Nu am niciun regret.

Care consideri ca sunt cele mai mari piedici pe care le întâlnește un artist la început de drum?

Advertisement

Sunt extrem de multe … trebuie să treci prin multe etape ale vieții să capeți experiență. Îți trebuie mult curaj, încredere în tine și foarte multă răbdare.

Cu cine colaborezi în prezent și cine te îndrumă spre o carieră de succes?

Am încheiat un contract cu o casă independentă de discuri din București (Audio Gate Records), și împreună încercăm să facem lumea mai fericită prin muzica pe care o producem. Ultima piesa am lansat-o acum o lună, se numește “Iubirea” și e scrisă si cântată din suflet pentru voi.

Cum este relația dintre tine și mediul virtual? Unde te pot găsi oamenii? Am văzut că ai cont chiar și pe celebra platformă TikTok.

Oamenii mă pot găsi peste tot, sunt foarte activă în mediul online. Am chiar și propriul site “LorreyMusic.com”. Îmi place să împărtășesc muzica peste tot de aceea mi-am facut și TiKTok unde vă astept. LorreyMusic

Advertisement

Ce îți propui în continuare pe plan profesional?

Îmi propun ca la anul sa am propriul album. Continui să muncesc pentru că îmi place ceea ce fac.

Alte gânduri acum, spre finalul interviului?

Vreau sa îti mulțumesc în primul rând. Le mulțumesc și oamenilor care au încredere în talentul meu și care au rămas cu mine înca din perioada concursului.

Ai și un mesaj pentru cititori?

Advertisement

Nu renunța niciodată la visul tau, luptă!

Loredana, îți mulțumesc pentru timpul acordat. Eu și întreaga echipă SuperTu.ro îți dorim mult succes și așteptăm cu nerăbdare albumul pe care dorești să îl lansezi.

Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Rodi

    November 6, 2020 at 8:36 am

    Felicitări și ma bucur pentru tine ca ai succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lansări

Ilinca Stan, tânăra pe care publicul a urmărit-o pe scena Românii au talent, a lansat piesa „Copii”

Published

on

Ilinca Stan, tânăra de 12 ani pe care publicul a urmărit-o în cadrul emisiunii Românii au talent, unde a urcat pe scenă alături de Eugenia Nicolae, a lansat piesa „Copii”. Piesa vorbește despre copilărie și visurile celor mici legate de ceea ce vor face „când vor fi mari”, iar videoclipul transpune într-un mod creativ mesajul piesei. Melodia este compusă de către artista Eugenia Nicolae, care i-a fost și profesoară de muzică, alături de Rimenescu.

Ilinca studiază muzica de la vârsta de 6 ani, canto și pian, și este elevă a școlii de muzică Music Tech School, având-o ca profesoară pe Irena Elena Stefan. Mica artistă are în palmares deja premii din industria muzicală, precum Premiul I la secțiunea pop românesc din cadrul Concursul Național de Interpretare Instrumentală și Vocală Viitori muzicieni, 2019, și Premiul I din cadrul secțiunii pop internațional la Concursul Național de Interpretare Instrumentală și Vocală Viitori muzicieni, 2019, desfășurat în București.

„Filmarea videoclipului a fost o experiență foarte frumosă. Am avut atâtea emoții, încât nu am dormit 2 seri. Când am început filmarea nu eram sigură dacă mă voi descurca. Am mai participat la filmări de videoclipuri, dar niciodată nu am fost personajul principal, nu am filmat pentru propria piesă. Mereu întrebam dacă trebuie să refacem scena. Fiind nesigură pe mine la început, simțeam că dacă refac scena de mai multe ori îmi va ieși mult mai bine. Atunci când am schimbat locația și m-am întâlnit cu ceilalți copii alături de care trebuia să filmez, deja mă obișnuisem cu “trasul” scenelor. Nu mai aveam emoții. Mi-a plăcut foarte mult să filmez videoclipul – a fost distractiv, dar și emoționant.”, a declarat Ilinca Stan.

Pe lângă colaborarea cu Eugenia Nicolae, interpreta de 12 ani are la activ și alte colaborări cu o sumedenie de artiști. Alături de Irena Elena Stefan, Bogdan Dumitraș și de școala de muzică “Music Tech School” a participat la piesa “Crăciunul cum vrei tu”, compusă de către Bogdan Dumitraș.

Advertisement

„Ilinca este un copil foarte talentat. Inițial am cunoscut-o în calitate de profesoară de muzică și pentru că am văzut talentul ei, am ținut legătura cu ea și cu părinții săi. Apoi a urcat pe scenă alături de mine la „Românii au talent”, a fost prima mea opțiune pentru corul de copii. Iar acum iată că alături de Rimenescu i-am compus prima ei piesă, care știu că îi place mult. Este o mare bucurie și împlinire pentru mine să văd că un copil cu care am lucrat pe când eram profesoară ia calea muzicii. Îi urez succes pe acest drum și are toată susținerea mea!”, a declarat Eugenia Nicolae.

Piesa este compusă de Eugenia Nicolae și Rimenescu, cel care a regizat și videoclipul „Copii”. Despre experiența de a înregistra o piesă în studio, tânăra artistă a declarat:

„Atunci când am înregistrat nu am avut emoții, dar am avut când am plecat acasă am început să mă gândesc la asta: “Dacă nu mi-a ieșit bine?!” sau “Dacă am greșit o notă?”. Știam însă că o să fie bine, am lucrat cu profesioniști din domeniu care m-au ghidat și sunt foarte bucuroasă de rezultat. A fost o experiență plăcută și distractivă!” a declarat Ilinca.

În timpul liber Ilincăi îi place să danseze și să meargă cu prietenii în parc.

Advertisement
Continue Reading

Tinere talente

Românii au talent 2022: Zametheea, mesaj sfâșietor, în versuri, pentru cei care ne conduc

Published

on

Zametheea, pentru că așa își spune, este director la o asociație ce se ocupa cu încurajarea tinerilor să se implice în activități civice prin artă. A terminat Facultatea de Teatru la Cluj și spune că profesorii nu i-au oferit aptitudinile care să o ajute să se dezvolte și mai mult în această zonă. Au fost alte persoane care au ajutat-o să crească și așa i-a venit ideea să facă o asociație în care să ajute oamenii să se dezvolte artistic. Împreună cu soțul său, obișnuia să organizeze spectacole pe stradă, de poezie și muzică.

A început să scrie înainte de facultate, spune că așa își exprimă sentimentele pe care nu le putea exterioriza. Acest exercițiu s-a transformat într-o abilitate recunoscută în mediul academic. Acum face spoken word poetry și spune că acest stil îi oferă foarte multe satisfacții. A câștigat multe concursuri care i-au dat încredere că abilitățile sale sunt cu adevărat speciale.

Zametheea a oferit un moment unic pe scena Românii au talent. Jurații au fost extrem de impresionați de momentul concurentei.

Andra: “Oamenii rezonează cu mesajul… Așa trebuie spus un astfel de mesaj.”

Mihai Bobonete: “Mă gândeam că 1000 de proteste nu fac nici cât o ceapă degerată față de ce face fata asta aici.”

Advertisement

Dragoș Bucur: “Poate că ar fi trebuit să intri în politică, nu sunt ironic.”

Andi Moisescu: “Eu cred că mesajul trebuia să ajungă la cineva… iar acei cineva sunt pe un iacht, în Elveția, în Costa Rica.”

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, Zametheea a avut o prestație uluitoare, aplaudată îndelung de juriu și public.

„S-a pustiit țara că ne fură unii tot ce avem. Apără Doamne regatul tău de prostie și trufie. Dă-ne Doamne viitorul nostru înapoi (…) N-am de gând să las țara asta să moară. Iartă-i Doamne pe români că au fost hoți și-au fost hapsâni… Suntem mulți și vrem dreptate! Sunt aici să schimb ceva.. Sunt aici să schimbăm ceva”, a rostit Zametheea pe scena talentelor. 

Mihai Bobonete: „Eu cred că scopul tău a fost unul foarte clar. Să vii pe scenă și să spui lumii cum vezi tu lucrurile! Trebuie să continui pe drumul ăsta și să trâmbițezi binele”.

Andi: „Tu ai ajuns în finală! Oamenii au ajuns la concluzia că tu ai talent să faci spectacol!”În preselecții i-a impresionat pe jurați cu monologul ei și a primit patru de DA. Zametheea a oferit un moment unic pe scena Românii au talent și-n prima semifinală. 

Advertisement

Jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa concurentei. ”Poate că ar fi trebuit să intri în politică, nu sunt ironic”, i-a spus Dragoș Bucur după manifestul politic prezentat pe scena talentelor.

“Mă gândeam că 1000 de proteste nu fac nici cât o ceapă degerată față de ce face fata asta aici”, a adăugat și Mihai Bobonete. 

Continue Reading

Performanță

Darius Mabda i-a ridicat pe jurați în picioare la Românii au Talent. “Ești cel mai potrivit să câștigi!”

Published

on

Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, este din Oradea și a reușit să cucerească juriul și publicul de la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara, 11 martie 2022. Mihai Bobonete i-a oferit Golden Buzz și l-a propulsat direct în semifinale, după un dans contemporan perfect, executat după propria coregrafie.

Darius Mabda a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală. A participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1. I-ar placea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra.

„Eu am văzut un amestec incredibil de inocență, de eleganță și de bărbăție”. Este un moment de aur în viața ta acum”, i-a spus Dragoș Bucur. Emoționată, Andra a venit pe scenă și l-a îmbrățișat pe Darius. Mihai Bobonete a fost cel care a apăsat butonul auriu, spunând: „Sunt uluit de performanța ta, sunt uluit de ce s-a întâmplat acum pe scenă, nu știu de unde ai venit, dar mi-ai umplut inima de bucurie”, a spus Bobonete la „Românii au talent”.

Vineri seara, 20 mai, în cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, Darius Mabda a cucerit scena cu un moment plin de sensibilitate și energie. 

Advertisement
Foto. ProTV

Continue Reading