Connect with us

Influencers

Radu Chirilă, primul vlogger al Armatei Române: Rămâneți pozitivi, urmați-vă pasiunile și munciți din greu pentru visurile voastre🎙(Interviu)

Published

on

Foto. Radu Chirilă (Arhiva personală)

Radu Chirilă este printre cei mai urmăriți creatori de conținut din mediul online, fiind și primul vlogger al Armatei Române. Însumează 1 milion de urmăritori pe toate platformele și își dorește să propulseze la nivel internațional conținutul pe care îl produce.

Perseverența este cuvântul definitoriu din viața sa! Încă din copilărie a presimțit că va ajunge să vorbească în fața oamenilor. Confuz pe atunci, Radu nu își putea imagina sub ce formă se va concretiza această poveste. Spune că dintotdeauna a iubit uniforma militară și rigorile din spatele ei. Le privește ca pe niște instrumente care, în viziunea sa, ar putea fi de folos oricui pentru atingerea succesului în orice domeniu, dacă sunt folosite așa cum trebuie.

A plecat de acasă la vârsta de 14 ani și a urmat cursurile Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, după care Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” din București, cu gândul că va profesa ca și inginer în domeniul programării. Pasiunea pentru teatru și divertisment a cântărit mai mult pentru Radu, astfel a ales cu inima și a decis să-și urmeze simțurile. Asta l-a ajutat mai târziu să profeseze și în sistemul militar ca specialist în domeniul comunicării, iar astfel a ajuns „primul vlogger al Armatei Române”, titulatură care îi face cinste.

Însumează 1 milion de urmăritori pe toate platformele de social media, iar asta l-a ajutat să conștientizeze că orice este posibil atât timp cât muncești suficient și faci ceea ce îți place.

Cum s-a dezvoltat dorința de a face carieră militară? Unul dintre motive ar putea fi sentimentul de a proteja patria sau ideea arme, fiind totuși bărbat?

Dorința a venit din ideea de colegialitate pe care am regăsit-o într-un video de pe Youtube cu elevii de liceu militar. Mi-a plăcut super mult să vad oameni care muncesc în echipă pentru a atinge un obiectiv și asta mi-am dorit și eu. Prieteni și o echipă puternică cu care să ating obiective.

Multe publicații au scris despre tine că ești primul și singurul vlogger al Armatei Române. Când și cum ai primit această propunere de a face parte din echipa de social media? Aveai deja un background în domeniu? Ce crezi că i-a determinat să te aleagă pe tine?

Aceasta propunere a venit dupa aproape 2 ani de când eu activam pe rețelele sociale, pe conturile personale, eu fiind în anul 4 în Academie. Pasiunea m-a împins de la spate să petrec ore bune în fiecare zi în fața calculatorului să învăț să editez, să învăț platformele sociale, să învăț algoritmii, tehnici de comunicare și mai mult de atât, să îmi creez o comunitate în jurul meu în online. Echipa de social media de la momentul respectiv a observat un posibil potențial în mine și au ales să mă contacteze. Așa a fost deschisă o nouă portiță în social media, și anume vlog-ul Armatei României.

În prezent, te urmăresc aproape 500 de mii de abonați pe YouTube și peste 100 de mii pe Instagram, fiind două dintre cele mai puternice rețele de social media. Cu siguranță undeva acolo sunt și alți oameni cărora le-ar plăcea să te urmărească. Povestește-mi despre conținutul pe care îl creezi, cu ce te diferențiezi și care este beneficiul celor care se alătură comunității tale din mediul online. Ce faci mai exact?

În online, pe conturile personale am ales să distrez oamenii. Să merg pe divertisment, dar poate latura care mă încântă și mai mult este cea de lifestyle, unde abordez și subiecte mai serioase, precum achiziționarea unui apartament și care sunt impedimentele pe care le întâmpini în acest proces sau chiar întâmplări prin care trecem cu toții și poate mi-aș fi dorit să le aflu de la cineva înainte, pentru a fi cu un pas mai în față și poate pentru a evita anumite greșeli. Așa că am ales să le spun eu, ce greșeli am făcut, ce lucruri bune am făcut și acestea îi pot ajuta pe cei care mă urmăresc să aibă parte de prosperitate și succes pe termen lung.

Ce responsabilități crezi că ai în calitate Creator de conținut, față de comunitatea ta?

Cel și cel mai important este, poate, să nu contribui la răspandirea valorilor dăunătoare, dezinformarea sau chiar răspândirea de fake news. Lucruri care la scară mare pot fi extrem de periculoase și dăunătoare întregii societăți în care trăim, iar fiecare dintre noi contribuim într-un fel sau altul.

Cum este o săptămână din viața ta ca Influencer combinată cu activitatea profesională? Reușești cu succes să îmbini cele două activități?

Fiecare zi este extrem de activă, cu foarte multe activități atât personale, cât și profesionale. De foarte multe ori sunt în deplasări pentru a ajunge la diverse exerciții pe care Armata României le desfășoară în scop de antrenament și pentru a mediatiza aceste activități. În tot acest timp mă ocup și de conținutul pentru partea personală, mail-uri sau alte activități. Nu este ușor să îmbini viața de influencer cu activitatea profesională, este mult de muncă, și este cu atât mai greu să rămâi mereu plin de energie pentru a livra în ambele locuri atât cât trebuie. Dar îmi dau silința și încerc să rămân acolo sus.

Cum îți alegi subiectele/postările? Ce te motivează/ inspiră în momentele în care imaginația pare că a dispărut?

Subiectele sunt în mare parte inspirate din viața de cuplu. Sunt foarte multe momente prin care trece un cuplu de-a lungul relației și acest lucru mă ajută de fiecare dată să găsesc subiectul potrivit pentru următorul video, dar poate cea mai bună inspirație pentru mine este iubita mea Adriana Brașovean, cu care reușesc să transmit mereu o energie deosebită în clipurile pe care le filmăm.  

Care sunt temerile tale atunci când livrezi public conținutul pe care l-ai produs?

Cred că fiecare dintre noi are teama de a fi judecat, mai mult sau mai puțin. Am învățat să trăiesc cu haterii, am învățat să trăiesc cu jignirile/ bulling-ul din mediul online, dar de fiecare dată prefer să rămân vertical și să evit certurile sau subiectele extrem de controversate. M-am ferit tot timpul de certurile din online și prefer să rămân neutru atunci când lumea mă atacă.

S-a întâmplat vreodată să produci și să lansezi public un material de care, în cele din urmă, superiorii din armată nu au fost de acord și a trebuit să îl faci uitat? Sau pur și simplu momente în care ți s-a atras atenția că ceva nu este în regulă?

Nu a fost cazul de așa ceva nicioadată din partea superiorilor, dar cei mai critici pe tema subiectelor pe care le-am abordat au fost colegii mei din armată care mi-au spus de foarte multe ori că au impresia că unele lucruri nu se potrivesc suficient de bine în anumite contexte personale, ceea ce uneori m-a ajutat iar alteori nu, dar am știut să fac alegerile potrivite până acum.

Iar pentru cei mai tineri care își doresc să înceapă o carieră în social media, ce sfat le oferi? Există o reţetă a sucesului? O cale optimă, nişte paşi pe care este obligatoriu să-i urmeze?

O carieră în social media, la fel ca și o carieră în orice alt domeniu are aceeași rețetă a succesului. Pasiune și multă muncă/ perseverență. Pentru a scurta drumul spre succes în social media, trebuie să alegi nișa cu care te simți cel mai confortabil și pe care o poți explora cel mai bine și cel mai natural.

Iar pentru o carieră militară de succes, ce calități trebuie să aibă un tânăr?

Disciplină și seriozitate. Dacă ai aceste 2 calități șansele de a avea o carieră militară de succes sunt mari. Ceea ce este extrem de important de menționat este faptul că aceste calități sunt și calitățile pe care orice om de succes le-a folosit pentru a ajunge acolo unde și-a dorit.

Dacă nu ar fi apărut în viața ta armata și social media, ce crezi ca ai fi ales să faci în prezent?

Cu siguranță programator. Mi-a plăcut foarte mult programarea de când eram mic, informatica și matematica și cel mai probabil aș fi făcut jocuri pentru calculator, site-uri web sau alte lucruri pentru rețelistică.

Care este întrebarea pe care ai fi dorit ca cineva să ți-o fi adresat într-un interviu, dar nu s-a întâmplat niciodată? Dar răspunsul la aceasta?

Care este perspectiva ta de viitor? Îmi doresc ca pe viitor să ajung creator de conținut internațional și să ajut cât mai multe persoane să își schimbe viața și să devină cea mai bună variantă a lor.

Învățăturile, energia, pozitivitatea și în general starea ta de bine o simțim prin mediul online, însă pe lângă tot ce se poate vedea, cineva spunea că suntem construiți din mulțumiri sufletești, dar și din tristeți. Care este cea mai mare bucurie a ta? Dar gândul care nu îți dă pace și te apasă?

Cea mai mare bucurie a mea este relația pe care o am. Nimic nu te poate împlini mai mult decât să ai pe cineva lângă tine care să fie acolo și la bine și la rău. Încerc să rămân pozitiv chiar și atunci când lucrurile nu merg bine și am zile proaste, dar cred că cel mai mult mă apasă gândul de a nu realiza ceea ce mi-am propus sau măcar să mă apropii de ceea ce mi-am propus.

Ai un mesaj pozitiv pentru cititorii SuperTu.ro care tocmai au lecturat acest interviu?

Rămâneți pozitivi, urmați-vă pasiunile și munciți din greu pentru visurile voastre. Nu există nimic mai satisfăcător decât să vezi munca ta dând roade.

Apreciez bucuria cu care ai răspuns invitației, iar pe de altă parte, sunt încântat că oferi publicului această șansă de cunoaște elementele importante din viața ta. Pe curând!

Influencers

Cu un debut în Regatul Thailandei, Cristina Floroiu continuă să-i facă fericiți pe admiratorii din mediul online (Interviu)

Published

on

Foto. Cristina Floroiu (Arhiva personală)

Cristina Floroiu este PR pentru câțiva artiști și influenceri români, iar în timpul ei liber, creator de conținut pe celebrele platforme de social media, activând cu aceeași pasiune în ambele situații. 

Activitatea sa în mediul online a debutat în urmă cu 4 ani, la aproximativ 8.000 de kilometri față de România, undeva prin Regatul Thailandei. A început pe YouTube, a continuat pe Instagram, iar de o perioadă, TikTok a devenit rețeaua pe care se simte cel mai confortabil și unde reusește să își dovedească creativitatea, fiind urmărită în prezent de peste 150.000 de admiratori.

Cristina Floroiu este un om însetat de a ști cât mai multe lucruri. Subliniem cu ușurință acest detaliu, mai ales pentru că în portofoliul Cristinei se regăsesc o mulțime de cursuri diverse la care a participat de-a lungul timpului, astfel încât să fie din ce în ce mai bine pregatită și să își dezvolte latura profesională, cât și cea personală. Cristina povestește că îi place să cunoască câte un pic din toate și n-ar spune pas nici măcar unui curs de mecanică auto, chiar dacă nu vede o carieră în domeniu, nici măcar în viitorul îndepărtat.

În continuare, Cristina ne-a povestit mai multe aspecte din viața sa de Influencer.

Care este rețeaua socială preferată în acest moment? De ce?

TikTok. Acolo mă simt cel mai confortabil și îmi pune creativitatea la încercare. Sunt o fire pusă pe „glume”, iar acolo pot fi eu în totalitate. 

În prezent, te urmăresc un număr de 35k pe Instagram, 150k pe TikTok persoane (câte?), dar planeta este mare. Cu siguranță undeva acolo sunt și alți oameni cărora le-ar plăcea să te urmărească. Povestește-mi despre conținutul pe care îl creezi, cu ce te diferențiezi și care este beneficiul celor care se alătură comunității tale din mediul online. Ce faci mai exact?

Pe TikTok am un cont principal și unul secundar. Pe cel principal, @floroiucristina, postez Sketch-uri în care eu mă regăsesc, acolo mă arat eu ca persoană dincolo de omul care creează conținut. Este o rețea unde oamenii își doresc să se relaxeze, să se amuze, așa că pentru mine este perfect – eu fiind o persoană pozitivă, iubesc oamenii și îmi place să îi fac să râdă. Pe contul secundar postez conținut educațional și se numește @crisclopedia. Vreau ca pe lângă „zâmbetul de pe buze” să aduc și altceva oamenilor care mă urmăresc. Aici reușesc să le îmbin. Ce mă bucură este că atunci când fac research pe diferite teme pe care le prezint aici aflu și eu foarte multe lucruri noi de care mă bucur.

Pe Instagram este o combinație de poze creative, dar și poze naturale, în care mă arat eu: zglobie, neîndemânatică și cu amuzamentul la purtător. 

Te recunoaşte lumea pe stradă? Cum reacţionează oamenii când te văd?

Niciodată nu am știut cum să reacționez atunci când oamenii mi-au cerut să facem o poză sau m-au oprit doar să îmi spună că mă știu de pe TikTok, Instagram sau YouTube, dar bineînțeles că mă bucur. Oamenii, în general, sunt foarte drăguți. Îmi aduc aminte când m-am întâlnit cu un domn la vreo 40 de ani care m-a certat că n-am mai postat pe TikTok de 5 zile. A fost foarte simpatic și m-am bucurat să văd că am persoane adulte în comunitatea mea. 

Ce responsabilități crezi că ai în calitate Creator de conținut/ Influencer, față de comunitatea ta?

Niciodată nu am crezut în responsabilitatea de a educa” oamenii care mă urmăresc, însă de fiecare dată când am ocazia să mă implic în campanii în care să îndemnăm oamenii să fie mai buni, mai responsabili sau pur și simplu pozitivi, o fac cu toată inima. 

Cum este o săptămână din viața ta ca Influencer? Reușești cu succes să îmbini asta cu activitatea profesională de bază?

Din fericire, în viața profesională mă ocup de PR pentru câțiva artiști/influenceri, ceea ce îmi ușurează activitatea mea din online, pentru că oamenii din jurul meu înțeleg fenomenul. 

Cum îți alegi subiectele/postările? Ce te motivează/ inspiră în momentele în care imaginația pare că a dispărut?

Subiectele mi le aleg fix din viața mea, din ceea ce mi se întâmplă. Atunci când simt că nu mai sunt destul de creativă, îmi iau puțin timp cu mine sau petrec timp cu prietenii mei și de fiecare dată dă roade. 

Care sunt temerile tale atunci când livrezi public conținutul pe care l-ai produs?

Nu am o teamă. Poate au fost doar emoții atunci când a fost un proiect mai mare sau atunci când am vorbit foarte deschis despre slăbiciunile sau evenimentele mai sensibile din viața mea (nu obișnuiesc să fac asta nici în viața reală). 

Care este cea mai dezgustătoare, amuzantă sau ciudată „chestie” pe care ai facut-o în viața de Influencer? Alege doar una dintre variante.

Cred că am avut multe întâmplări amuzante, însă acum mi-o amintesc pe cea mai recentă, de acum câteva zile, când mi-am dorit eu să fac un tiktok și câteva poze în stradă, la ieșirea de pe autostradă cu un ursuleț imens de 1 metru 60. Zâmbetele și râsetele oamenilor din mașinile care treceau pe lângă mine erau delicioase și bineînțeles că am râs și eu la fiecare persoană care trecea pe lângă mine. 

Facem un exercițiu de imaginație și vreau să te gândești că nu ar fi posibil să combini Popularitatea ta, cu o viață personală de succes. Te rog, alege simplu din variantele: Popularitate sau Dragoste?

Cred că aș fi mai tristă fără dragoste, decât aș fi fără popularitate. Aleg dragoste. 

A devenit „Content creator” o meserie? Tot mai mulţi tineri sunt atraşi de asta. Tu reușesti să câștigi din această activitate?

Eu am început asta din pasiune 100% și așa se întâmplă și acum. Pentru mine mediul online este o oază de liniște și relaxare după muncă. Dar ca să-ți răspund la întrebare: Da, reușesc să câștig și din asta, dar nu destul încât să fiu confortabil financiar (îmi place să îmi cumpăr multe, multe haine :)) ). 

Sunt conștient că mulți tineri își doresc să devină celebri pe rețelele sociale, dar secretele sunt puse la păstrare, căci dacă ne raportăm la o veche zicală, meseria se fură, nu se învață. Totuși, vreau să profităm de experiența pe care ai dobândit-o, pentru a-i ajuta pe cei care își doresc să aibă popularitatea ta.

O să fiu foarte directă pentru acest răspuns: creativitate, relevanță și cel mai important constanța în postări. 

Te provoc sa creezi o definiție a termenului „influencer”, având convingerea că ar putea fi publicată într-un dicționar.

Influencer = „Persoană care are carismă, implicare, responsabilitate și care reușește să comunice comunității lui ceva util.”

Există o reţetă a sucesului? O cale optimă, nişte paşi pe care este obligatoriu să-i urmezi?

Nu cred că există o rețetă a succesului, dar cred că există ceva fără de care nu poți atinge un anumit prag și anume: constanța. Mi se pare cel mai important pas în cariera de content creator. 

Te-a tentat la un moment dat, să cumperi Followers? Ai făcut asta? De ce ar/nu ar fi bine ca un posibil viitor Influencer să cumpere Followers?

Nu, niciodată! Mi se pare că dacă aș face asta nu aș fi corectă eu față de mine și nu m-ar motiva să creez conținut pentru niște roboți. De fiecare dată când postez pe rețelele mele de socializare mă hrănesc cu feedback-ul oamenilor care mă urmăresc. 

Ce le transmiți cititorilor SuperTu.ro, celor care tocmai au lecturat acest interviu?

Întotdeauna să se arate așa cum sunt ei, naturalețea este minunată. Îmi doresc ca acest interviu să fi ajutat cel puțin o persoană și să fi schimbat măcar un lucru mic, dar pozitiv în gândirea acesteia. 

Cristina, apreciez bucuria cu care ai răspuns invitației, iar pe de altă parte, mulțumesc că oferi publicului această șansă de cunoaște elementele cheie din viața ta. Pe curând!

Continue Reading

Influencers

„Influencerița Cristina Almășan joacă într-un film la Hollywood!”. Așa ar suna titlul perfect 😎 (Interviu)

Published

on

Foto. Cristina Almășan (Arhiva personală)

Cristina Almășan este unul dintre cele mai apreciate personaje din social media. Se bucură în prezent de apreciarea comunității consolidate prin multă muncă, răbdare și implicit creativitate, fiind înconjurată de peste 1 milion de oameni pe TikTok, alte 611 mii de suflete pe Instagram, aproape la fel și pe YouTube, iar pe Facebook îi sunt alături 83 de mii de fani. Comunitatea Cristinei Almășan, atinge așadar, peste 2.3 milioane de conturi care o urmăresc zilnic pe rețelele sociale.

Născută în Timișoara, dar stabilită în București, Cristina Almășan a ales capitala pentru a-și îndeplini visul de a ajunge actriță. A absolvit în cele din urmă Facultatea de Teatru și Film, cu specializare Actorie, bucurându-se oficial de statutul de actriță de teatru.

Spune că viața a condus-o ușor, dar sigur, către o altă carieră. Cea de Content creator. În anul 2017, YouTube a devenit a doua scenă pe care Cristina s-a simțit împlinită. Cu pași timizi a renunțat la teatru, cel puțin pentru o perioadă, și s-a axat doar pe video blogging. Între timp a descoperit și frumusețea celorlalte platforme populare, iar astăzi, toată activitatea de influencer s-a transformat într-un job cu normă întreagă.

Consideră că bunătatea, respectul, răbdarea și iubirea sunt valorile cu care a pornit la drum încă din copilărie, catalogându-le drept cele mai importante. Indiferent de succesul vizibil din mediul online, arta actorului ocupă în continuare un loc important în sufletul Cristinei Almășan și este sigură că într-o zi va fi din nou pe scenă.

Actriță, YouTuber, Tiktoker, generic Influencer și chiar „Moș Crăciun” am putea spune dacă privim la profilul tău de Instagram. Care apelativ te onorează cel mai mult? De ce?

Actriță. Actoria e prima mea iubire și consider că oricum, mare pare din succesul meu online se datorează și talentului actoricesc.

Primele tale fotografii de pe Instagram au fost publicate în jurul anului 2014. De atunci și până în prezent este vizibilă o evoluție din punct de vedere calitativ în ceea ce privește conținutul tău media atât pe platforma menționată, cât și pe celelalte. Cum ai reușit să ridici conținutul tău la un asemenea nivel de popularitate? Ai avut un mentor? Poate un fotograf profesionist care te-a îndrumat sau cum ți-ai găsit inspirația?

Nu am avut pe nimeni care să mă inspire în mod special vizavi de postările mele de pe Instagram. Mereu am postat ce am vrut. Nu prea am ținut cont de norme, șamd. Ba dimpotrivă! Iar asta cred că m-a ajutat. Am fost naturală și lumea a empatizat cu mine și cu felul meu de a fi. Eram (încă sunt) de-a lor!

În prezent, te urmăresc peste un milion de oameni pe TikTok, alte 611 mii de conturi pe Instagram, 587 de mii pe YouTube, iar pe Facebook ai de asemenea o comunitate de 83 de mii de persoane. Ce faci mai exact în mediul online de ai reușit să aduni o cumunitate atât de puternică?

Entertainment. Asta încerc să fac. Nu îmi iese în fiecare zi, dar promit să mă ocup de zâmbetul urmăritorilor cel puțin o dată la două zile.

Te recunoaşte lumea pe stradă? Cum reacţionează oamenii când te văd?

Mi se întâmplă destul de des să fiu recunoscută pe stradă, în instituții sau la restaurante. Cei mai curajoși sunt copiii: ei vin mereu să facem poze și să mă ia în brațe. Publicul mai matur cere poze, dar numai dacă ne aflăm în cadre mai restrânse.

Ce responsabilități crezi că ai în calitate Creator de conținut/ Influencer, față de comunitatea ta?

Singura mea responsabilitate față de comunitatea mea este să le livrez content cu aceeași bună dispoziție, energie și pozitivitate, cum am făcut-o și până acum.

În urma faptului că ești atât de populară în mediul online, te-ai simțit vreodată privilegiată din acest motiv? Ai fost servită mai repede la restaurant, te-a primit medicul mai repede în cabinet, iar ușile ți se deschid mai ușor atunci când mergi undeva?

Într-adevăr există câteva privilegii atunci când devii cunoscut și aș fi ipocrită să zic că nu mă bucură sau că nu îmi fac plăcere unele dintre ele. Dar de departe, preferatul meu rămâne cel de la restaurante când (uneori) primesc desert din partea casei. Asta și pentru că sunt o mare iubitoare de dulce. 

Cu siguranță primești nenumărate mesaje din partea fanilor tăi. Care sunt cele mai ciudate mesaje pe care le-ai primit? Ce vor oamenii de la tine?

Primesc atât de multe dubioșenii în mesaje că nici nu știu cu care să încep. Deși cred că totuși cel mai cerut lucru în mesaje este o poză cu picioarele mele, pe care, culmea, nu le-am expus niciodată într-un mod prea evident.

Care este cea mai dezgustătoare sau ciudată „chestie” pe care ai facut-o în viața de Influencer?

Nu cred că am făcut vreodată ceva care să mă dezguste sau cu care să-mi fie rușine.

A devenit „Content creator” o meserie? Tot mai mulţi tineri sunt atraşi de asta. Tu reușesti să câștigi din această activitate?

Da. Momentan doar din asta mă întrețin. Cum ziceam și mai sus: issa full time job rn.

Și pentru că este la modă printre vedete, tu ai vreo operație estetică? Daca da, unde? Sau ai vrea să mai îmbunătățești ceva la tine din acest punct de vedere estetic?

Nu am momentan nicio operație estetică. Dar dacă mă voi gândi vreodată să fac vreuna, promit să anunț la mine pe Instagram. 

Sunt conștient că mulți tineri își doresc să devină celebri pe rețelele sociale, dar secretele sunt puse la păstrare, căci dacă ne raportăm la o veche zicală, meseria se fură, nu se învață. Totuși, vreau să profităm de experiența pe care ai dobândit-o, pentru a-i ajuta pe cei care își doresc să aibă popularitatea ta.

Există o reţetă a sucesului? O cale optimă, nişte paşi pe care este obligatoriu să-i urmezi?

Singurii pași de care trebuie sa tii cont (din punctul meu de vedere) sunt:

  1. Fii natural! Nu încerca să pari altceva sau să imiți comportamentul altor creatori de conținut.
  2. Postează des și constant.
  3. Nu băga în seamă hateul! Dacă crezi că nu ești suficient de puternic cât să faci față unor comentarii de hate (venite din partea unor frustrați), mai bine nu te apuca! Hateul poate duce la depresie.

Cum ar suna titlul unui articol despre tine pe care ai vrea să-l citești într-un ziar?

„Influencerița” Cristina Almășan joacă într-un film la Hollywood!  😎

Bucuria, energia, pozitivitatea și în general starea ta de bine o simțim prin mediul online, însă pe lângă tot ce se poate vedea, cineva spunea că suntem construiți din mulțumiri sufletești, dar și din tristeți. Care este cea mai mare bucurie a ta? Dar gândul care nu îți dă pace și te apasă? Ai vreun regret printre toată această popularitate?

Nu. De mică îmi doream să ajung cunoscută, așa că mi-am asumat că toată această popularitatea va veni la un moment dat și cu niște mici decepții, tristeți, șamd. Dar am noroc că am niște oameni minunați în jurul meu și că aceste mici „supărări” rămân mici.

Ai un mesaj pozitiv pentru cititorii SuperTu.ro care tocmai au lecturat acest interviu?

Nu înceta niciodată să visezi! Crede în tine și în ceea ce știi și poți să faci. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze mai mult decât ai vrea tu să o facă.

Cristina, apreciez bucuria cu care ai răspuns invitației, iar pe de altă parte, mulțumesc că oferi publicului această șansă de cunoaște elementele cheie din viața ta. Pe curând!

Continue Reading

Influencers

Gabriel Mg: „Cine mai crede în dragostea dintre oameni visează cu ochii deschiși”

Published

on

Foto. Gabriel Mg

Gabriel Mg este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut, fiind urmărit în mediul online de peste jumătate de milion de oameni. Este pasionat de actorie și studiază artele spectacolului la una dintre instituțiile de elită ale României, Universitatea Hyperion din București.

Gabriel urmărește ca prin conținutul pe care îl produce să aducă privitorilor un zâmbet pe buze într-o lume tristă, povestește chiar el. Firea nonconformistă și conținutul atipic, l-au propulsat în mediul online printre cei mai urmăriți creatori de conținut și de cele mai multe ori este cu adevărat o sursă de bună dispoziție.

La doar 21 de ani, tânărul influencer se poate mândri nu doar cu prezența sa în mediul online, ci și cu apariția în diverse producții de televiziune. A participat la numeroase emisiuni transmise pe posturile naționale, iar printre cele mai proaspete realizări ale sale, amintim colaborarea cu echipa celebrului serial „Las Fierbinți” (ProTv) în care a avut ocazia să joace alături de îndrăgiții actori.

Cu toate că este popular, Gabriel Mg nu vede o diferență între el și restul oamenilor. El spune că singura diferență în raport cu ceilalți, ar putea fi faptul că face ceea ce îi place și muncește pentru visul său – „acest lucru mă poate face diferit față de unii dintre voi care nu munciți pentru visul vostru, sau munciți doar pentru bani.

În continuare, Gabriel Mg a răspuns interviului pentru Revista SuperTu.ro.

Unde, când și cum ai început activitatea online?

Activitatea în online am început-o pe Youtube, apoi am descoperit aplicația musical.ly pe care sincer să fiu cred că am dezinstalat-o și instalat-o de nu știu câte ori atunci! Apoi am încercat să aduc ceva nou când a apărut Tiktok-ul, iar acum după 3 ani de muncă sunt persoane care mă depășesc cu ușurință pe această aplicație, dar nu mă deranjează, de ce? Pentru că dacă îi întreb ce fac pe Tiktok, și să presupunem că aș primii cele mai sincere răsunsuri cred că ar suna în felul următor, „buci și țâțe”, „sunt frumoasă”, „dansez și eu cum pot după alții”.

Care este rețeaua socială preferată în acest moment? De ce?

Este greu să aleg între Tiktok și Instagram, ambele îmi plac în egală măsură, pentru că pe una pot face ceva, iar pe cealaltă altceva.

În prezent, esti urmărit de aproximativ 610.000 de persoane, iar numărul celor care te apreciază pare că este în creștere. Cu ce te diferențiezi și care este beneficiul celor care se alătură comunității tale din mediul online. Ce faci mai exact?

Fiecare este unic în felul lui, la fel aș putea spune și eu, că merit să fiu urmărit că sunt unic, nu, pe mine oamenii trebuie să mă descopere să cunoască totul la mine pentru a vedea cât de special și enervant pot fi.

Te recunoaşte lumea pe stradă? Cum reacţionează oamenii când te văd?

Evident. Reacționează în diferite moduri, venind să facem o poză, sau doar se uită.

Ce responsabilități crezi că ai în calitate Creator de conținut/ Influencer, față de comunitatea ta?

Nu consider că am o responsabilitate, deoarece nu fac content educațional, sau neapărat să îi învăț ceva, pentru că nu eu trebuie să fac asta, tot ce fac este să le aduc un zâmbet pe buze într-o lume tristă.

Cum este o săptămână din viața ta ca Influencer? Reușești cu succes să îmbini asta cu activitatea profesională de bază?

Săptămânile mele sunt un haos, de la facultate și până la „influencereală” se bat cap în cap, dar reușesc cu greu să fac ambele lucruri.

Cum îți alegi subiectele/postările? Ce te motivează/ inspiră în momentele în care imaginația pare că a dispărut?

Imaginația nu dispare niciodată, tot ce poate dispărea este dorința de a face. Postez orice poate aduce un zâmbet pe buze, sau proiecte lucrate și gândite, la fel, care să stârnească zâmbetul oricui se uită.

Care sunt temerile tale atunci când livrezi public conținutul pe care l-ai produs?

Doza de cringe va exista întotdeauna, dar teama mea este să nu fac ceva greșit ce ar putea degenera.

Care este cea mai dezgustătoare, amuzantă sau ciudată „chestie” pe care ai facut-o în viața de Influencer? Alege doar una dintre variante.

Fac mereu chestii amuzante, cred, ciudat poate fi mereu pentru cineva ceea ce fac, mie personal nu mi se pare că am făcut ceva de genul acesta.

Facem un exercițiu de imaginație și vreau să te gândești că nu ar fi posibil să combini Popularitatea ta, cu o viață personală de succes. Te rog, alege simplu din variantele: Popularitate sau Dragoste?

Popularitate! Dragostea se pierde, iar în ziua de azi cine mai crede în dragostea dintre oameni visează cu ochii deschiși, ori dacă totusi mai există persoane care cred, trebuie să munceasă să mențină dragostea!

A devenit „Content creator” o meserie? Tot mai mulţi tineri sunt atraşi de asta. Tu reușesti să câștigi din această activitate?

Nu câștig, sau nu câștig cum ar trebui, iar micile campanii din an în paște își spun cuvântul, ori suntem prea mulți ori chiar nu știu. Dar barterele sunt la ordinea zilei.

Sunt conștient că mulți tineri își doresc să devină celebri pe rețelele sociale, dar secretele sunt puse la păstrare, căci dacă ne raportăm la o veche zicală, meseria se fură, nu se învață. Totuși, vreau să profităm de experiența pe care ai dobândit-o, pentru a-i ajuta pe cei care își doresc să aibă popularitatea ta.

Te provoc sa creezi o definiție a termenului “influencer”, având convingerea că ar putea fi publicată într-un dicționar.

Influencer = „Persoană care spune ce are de spus fără nicio îndoială unei mase de oameni”

Există o reţetă a sucesului? O cale optimă, nişte paşi pe care este obligatoriu să-i urmezi?

Primul pas este să încerci, după aceea ține totul de muncă, imaginație și iubire. Mai sus am zis de iubire, nu uităm că m-am referit la iubirea dintre oameni!

Te-a tentat la un moment dat să cumperi Followers? Ai făcut asta? De ce ar/nu ar fi bine ca un posibil viitor Influencer să cumpere Followers?

În primul rând de ce să cumpăr followeri? Adică în primul rând eu voi știi că am făcut asta și nu știu cum m-aș putea simții bine, iar în al doilea rând se va vedea asta în activitate!

Care este întrebarea pe care ai fi dorit ca cineva să ți-o fi adresat într-un interviu, dar nu s-a întâmplat niciodată? Dar răspunsul la aceasta?

Dacă sunt fericit. Și răspunsul ar fi sus și tare NU. Într-o lume ca asta tot ce poți să mai faci este să te bucuri de micile plăceri pe care ți le dă viața. Dar cine spune că este complet fericit, e un bullshit!

Ce le transmiți cititorilor SuperTu.ro, celor care tocmai au lecturat acest interviu?

Dacă ați citit până la final și nu mă urâți deja, vreau să vă reamintesc că tot ce este în online este o mică parte din cine sunt. Deci, să nu aveți impresia că veți cunoaște pe cineva din clipuri sau câteva interviuri, pentru că fiecare persoană vă poate arăta ce vrea ea. În rest, încercați să zâmbiți în fiecare zi.

Și nu uitați, oamenii ar trebui să te aprecieze pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce vor ei să fi!

Este cu adevărat o plăcere să descopăr atât de multe aspecte care conturează într-un fel imaginea ta din mediul online. Apreciez bucuria cu care ai răspuns invitației, iar pe de altă parte, mulțumesc că oferi publicului această șansă de cunoaște elementele cheie din viața ta.

Pe curând!

Gabriel Mg – TikTok / Instagram

Continue Reading

Trending