Connect with us

Lansări

Miryam a învățat aromână pentru “Soarele sau luna”

Published

on

După melodii precum ”Doctor în iubire”, ”Dulce și Amar” și ”Gas, Gas, Gas”, Miryam lansează o nouă piesă, ”Soarele sau luna” pentru care a făcut mai multe eforturi, atât la înregistrarea acesteia cât și la filmarea videoclipului.

La finalul lunii aprilie, Miryam își încântă din nou fanii cu o piesă specială, ”Soarele sau luna”, lansată împreună cu Sprint Music. Pentru noua ei melodie artista a colaborat la muzică cu Daniel Peanci și Daniel Didi, textul fiind scris de Daniel Peanci, Mix-Masterul asigurat de Andy Robert (Any1) iar videoclipul a fost regizat de Osaka Pictures.

“Piesa, ”Soarele sau luna” s-a născut din dorința de a crea o melodie special pentru prietenii mei machedoni la care cânt deseori. Melodia și versurile sunt scrise de Dani Peanci, solistul formației Steaua di Vreari iar orchestrația îi aparține lui Daniel Didi, unul dintre cei mai talentați acordeoniști din țară. Am fost foarte încântată să am și un pasaj în aromână. Dani Peanci a fost alături de mine și în studio, m-a ajutat cu pronunția versurilor în limba aromână și pentru a putea interpreta frumos mi-a și tradus. Eu am mai interpretat piese machedonești dar de data asta era altceva. Cu ocazia asta am mai învățat câte ceva în limba aromână”, a povestit încântată solista.

Miryam a tremurat de frig la filmările pentru videoclipul piesei ”Soarele sau luna”

Advertisement

Miryam a filmat un videoclip pe măsură pentru nouă ei piesă pe care abia așteaptă să o cânte tuturor. “Am filmat și un videoclip în care am alături de mine o parte din bandul meu. Inițial clipul trebuia filmat la mare dar în acea perioadă se anunțau ploi. Așa că am ales să filmăm la ,,Belvedere Ballroom“ în Clinceni, o locație superbă, cu peisaje ce-ți aduc o stare de liniște și bucurie. Singura mea problemă la filmări a fost frigul. Deși ne-am bucurat de soare, pentru că asta era ideea clipului, afară îți dârdâiau dinții de frig. Și băieții erau înghețați deși erau mai îmbrăcați ca mine. Am avut trei ținute alese de stilista Ely Adam cu care colaborez de multă vreme și în care am mare încredere. Dragă de ea, câtă grijă a avut de mine! Era pregătită să mă încălzească în pauzele de filmare apoi să mă aranjeze să arăt ca o divă. Ca de fiecare dată există și peripeții dar important este că totul a ieșit la superlativ și asta mă face foarte fericită”, a povestit Miryam despre această experiență.

Lansări

Aura B. vine cu o transformare! Acum este YouBee și lansează videoclipul piesei „Din nou”

Published

on

Cunoscuta artistă Aura B. se transform în YouBee și propune piesa „Din nou”. YouBee este noul său proiect muzical la care a muncit împreună cu producătorul acesteia și care scoate în evidență imaginea artistei. Piesa este o nouă compoziție la care s-a muncit intens, și de care se declară mândră, deoarece, spune artista, a reușit să pună punctul pe “i”.

YouBee este noul proiect muzical la care am muncit și am pus tot sufletul impreuna cu producatorul muzical Any1 ( Robert Andrei ) și Simion R. Stefan care s’a ocupat pe partea de imagine. Toti 3 am luat aceasta hotarare de schimbarea numelui, nu pt ca Aura B. nu era ok, ci sa venit cu un look fresh, cuminte si foarte latino, asa cum v-am obisnuit pana acum, doar ca am ales sa fac piese si in limba materna prin care pot transmite publicului povesti din viata mea, povesti atat frumoase cat si triste, nu mereu avem parte de roz bonbon, uneori avem nevoie de cate o palma sa ne trezim la realitate.“, a declarat Aurora Broscăreanu AKA YouBee!

Prima piesa a acestui proiect: “Din nou“

Prima piesa a acestui proiect se numeste “Din nou“ , o melodie de care sunt tare mandra pt ca am reusit sa pun acel punct pe “i”, adica am reusit sa pun povestea traita cat mai clar pe note. Multumesc persoanei care a reusit sa trezeasca in mine acele sentimente pure de iubire si dupa cum i-am spus si lui intr-un mesaj: “Multumesc ca existi si ca m-ai invatat sa iubesc cu inima, nu cu mintea!”, mai spune YouBee.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Fabio Niță revine cu noul său single: “Jumătatea mea”, piesă semnată de Alex Mica, interpretul hitului “Dalinda”

Published

on

După mai multe colaborări de succes, iată că Fabio Niță revine în atenția melomanilor cu o nouă melodie care se numește “Jumătatea mea” și care are și videoclip. În videoclip apare și Rosalinda Zadarojnea, model internațional cu colaborări la Milano, Paris și Tokio, ea având o fizonomie de asiatică.

Videoclipul a fost realizat într-un local de lux din București, aflat în propietatea unor prieteni apropiați ai artistului. Fabio nu se oprește aici! El a pregătit și noul său album care se numește “Jumătatea mea”.

Continue Reading

Lansări

Cristina Vasiu a lansat ”Du-mă la inima ta”, o nouă declarație de dragoste

Published

on

După cum ne-a obișnuit în ultimele lui, Cristina Vasiu cântă despre dragoste, fiind cu adevărat săgetată de Cupidon. Iar cea mai nouă creație muzicală semnată de îndrăgita solistă se numește ”Du-mă la inima ta” și are și un videoclip pe măsură.

Cea mai nouă piesă semnată de Cristina Vasiu se numește ”Du-mă la inima ta” și este lansată împreună cu Sprint Music. Pentru noul single, la care a filmat și un videoclip regizat de Osaka Pictures, muzica și versurile au fost semnat de echipa câștigătoare formată din Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) adică Any1&ParkPlaceProduction.

“Du-mă la inima ta” este o piesă pe care o dedic in special fetelor și femeilor care iubesc viața, distracția, și sunt hotărâte atunci când vine vorba de dragoste! Sunt foarte fericită, așa cum n-am mai fost vreodată, iubesc și mă simt iubită! Ce poate fi mai frumos? Piesa are un mesaj pozitiv, des întâlnit în zilele noastre, în care femeile domină într-o măsură partea masculină, cu dragoste și multă pasiune, însă dacă nu primesc înapoi același lucru, sunt decise să spună foarte ușor…adio! Genul acela de femeie care iubește nebun, și se vede prin toți porii ei, dar nu se pierde cu firea atunci când vine vorba de a fi pragmatic și cerebral! Cred că am dedicat-o înainte să se scrie, și să știu că o voi cânta astăzi! Acum nu se mai potrivește dar sunt o mulțime de alte cupluri care se răgasesc în ea!”, spune Cristina Vasiu. Care a povestit ce an a avut până acum.

”Din punct de vedere profesional, anul acesta am lansat cele mai multe piese din cariera mea, astăzi am lansat o piesă nou nouță, compusă de Ovidiu Junghiatu, un băiat foarte talentat, și mai avem de lansat câteva! Prin toamnă schimbăm puțin macazul, mă întorc la genul muzical pe care l-am cântat dintotdeauna, și prin septembrie, octombrie lansez o piesă pop, de suflet, la care țin foarte mult! Până atunci am zis să încheiem vara cu piesa asta ritmată, de super vibe, care mie îmi place foarte mult și sunt sigură că foarte mulți dintre voi veți dansa pe ritmul ei! Întreg proiectul i se datorează lui Marius Chină, alături de el am pornit la drum, și am muncit pentru fiecare piesă și fiecare clip în parte, în așa fel încât să avem cele mai faine rezultate!”, a mai completat Cristina Vasiu.

Advertisement

Continue Reading