Connect with us

Lansări

Băieții de la Ghetto Gang au lansat ”Zippo”, un videoclip fierbinte rău

Published

on

Revenire spectaculoasă pentru Ghetto Gang, cei trei membrii ai trupei luați sub aripa lui Connect-R. După ”Porche Cayenne”, Imre, Toto și Belea revin cu o nouă piesă, “Zippo” și un videoclip pe măsură, ambele având toate ingredientele pentru un real succes.

Membrii trupei Ghetto Gang, adică Toto, Imre și Belea, cei trei tineri pasionați de muzică din Ferentari lansează un nou proiect marca Hood Famous și Sprint Music, noua piesă fiind semnată de cei trei, atât la muzică, împreună cu Cătălin Năstase, cât și la text. Videoclipul surpriză a fost regizat de Cristi Roman. Pentru cei care vor urmări videoclipul, vor avea o dublă surpriză, căci în el băieții au parte de doi invitați speciali. Prima surpriză se numește Rita, ea fiind fata după care s-au înfierbântat cei trei băieți, tânăra despre care băieții au glumit că pare că vine direct din videoclipul piesei ”Rita”, colaborarea lui Connect-R cu Smiley. Cea de-a două surpriză pe care o vor vedea cei care vor urmări videoclipul este apariția în el a unui crocodil. Nu, nu este o glumă, deși mulți ar susține contrariul.

“Pentru acest videoclip am stat la filmări peste 12 ore și îi mulțumim regizorului că a făcut treabă bună. Mulți se vor întreba ce e cu crocodilul, însă vom povesti la momentul potrivit”, ne-a spus Imre. Toto a povestit că “videoclipul a fost regizat de Cristi Roman, “regele la regizori”, vestimentația fiind asigurată de Alexandru Sinmedru, “regele la haine”. Ne-am distrat de minune la filmări, a fost o experiență foarte frumoasă și vrem să îi mulțumim lui Connect-R și lui Marius Chină pentru această oportunitate”.

Belea a completat că a fost cea mai tare experiență de până acum. “M-am simțit ghetto-star”, spune el.

Advertisement

Despre colega lor din videoclip au povestit că face parte din viața lor, le este prietenă foarte bună și că este Rita lor, cea adevărată. Despre piesa ”Zippo” au mărturisit că este cu totul altceva. “Pentru mine cel puțin, această piesă zippp-afro este cu totul altceva, simt că este un alt gen de muzică care ne scoate în evidență față de ceilalți. Ne tot gândeam la piesa asta, până a ieșit, într-un final și putem spune că a ieșit ceea ce trebuie”, a mărturisit Toto. Belea a continuat: ”avem versuri originale, foarte reale, pentru că tot ce am spus acolo am trăit și am simțit”. “Avem o energie pozitivă ca să le putem transmite oamenilor emoțiile noastre prin versurile noastre. Și îi mulțumim lui Connect-R, mentorul nostru, pentru tot”.

Cei care vor urmări videoclipul vor observa și accesoriile pe care cei trei băieți Ghetto Gang le poartă și îi vor face să iasă în evidență. ”Lucrăm la accesorii cam 3-4 ore pe zi ca să avem look-uri asortate. Lanțurile ni le facem singuri, însă pentru pantalonii și gecile din videoclip ne-a ajutat Alexandru Sinmedru”, mai spune Belea. Care ne-a mărturisit că împreună cu colegii lui petrec mult timp împreună. ”Ne dorim să lansăm un album și lucrăm deja și la alte piese. Petrecem foarte mult timp în studioul de înregistrări, suntem foarte ambițioși să ne facem treaba 100% atunci când ne apucăm de ceva”.

Lansări

Aura B. vine cu o transformare! Acum este YouBee și lansează videoclipul piesei „Din nou”

Published

on

Cunoscuta artistă Aura B. se transform în YouBee și propune piesa „Din nou”. YouBee este noul său proiect muzical la care a muncit împreună cu producătorul acesteia și care scoate în evidență imaginea artistei. Piesa este o nouă compoziție la care s-a muncit intens, și de care se declară mândră, deoarece, spune artista, a reușit să pună punctul pe “i”.

YouBee este noul proiect muzical la care am muncit și am pus tot sufletul impreuna cu producatorul muzical Any1 ( Robert Andrei ) și Simion R. Stefan care s’a ocupat pe partea de imagine. Toti 3 am luat aceasta hotarare de schimbarea numelui, nu pt ca Aura B. nu era ok, ci sa venit cu un look fresh, cuminte si foarte latino, asa cum v-am obisnuit pana acum, doar ca am ales sa fac piese si in limba materna prin care pot transmite publicului povesti din viata mea, povesti atat frumoase cat si triste, nu mereu avem parte de roz bonbon, uneori avem nevoie de cate o palma sa ne trezim la realitate.“, a declarat Aurora Broscăreanu AKA YouBee!

Prima piesa a acestui proiect: “Din nou“

Prima piesa a acestui proiect se numeste “Din nou“ , o melodie de care sunt tare mandra pt ca am reusit sa pun acel punct pe “i”, adica am reusit sa pun povestea traita cat mai clar pe note. Multumesc persoanei care a reusit sa trezeasca in mine acele sentimente pure de iubire si dupa cum i-am spus si lui intr-un mesaj: “Multumesc ca existi si ca m-ai invatat sa iubesc cu inima, nu cu mintea!”, mai spune YouBee.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Fabio Niță revine cu noul său single: “Jumătatea mea”, piesă semnată de Alex Mica, interpretul hitului “Dalinda”

Published

on

După mai multe colaborări de succes, iată că Fabio Niță revine în atenția melomanilor cu o nouă melodie care se numește “Jumătatea mea” și care are și videoclip. În videoclip apare și Rosalinda Zadarojnea, model internațional cu colaborări la Milano, Paris și Tokio, ea având o fizonomie de asiatică.

Videoclipul a fost realizat într-un local de lux din București, aflat în propietatea unor prieteni apropiați ai artistului. Fabio nu se oprește aici! El a pregătit și noul său album care se numește “Jumătatea mea”.

Continue Reading

Lansări

Cristina Vasiu a lansat ”Du-mă la inima ta”, o nouă declarație de dragoste

Published

on

După cum ne-a obișnuit în ultimele lui, Cristina Vasiu cântă despre dragoste, fiind cu adevărat săgetată de Cupidon. Iar cea mai nouă creație muzicală semnată de îndrăgita solistă se numește ”Du-mă la inima ta” și are și un videoclip pe măsură.

Cea mai nouă piesă semnată de Cristina Vasiu se numește ”Du-mă la inima ta” și este lansată împreună cu Sprint Music. Pentru noul single, la care a filmat și un videoclip regizat de Osaka Pictures, muzica și versurile au fost semnat de echipa câștigătoare formată din Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) adică Any1&ParkPlaceProduction.

“Du-mă la inima ta” este o piesă pe care o dedic in special fetelor și femeilor care iubesc viața, distracția, și sunt hotărâte atunci când vine vorba de dragoste! Sunt foarte fericită, așa cum n-am mai fost vreodată, iubesc și mă simt iubită! Ce poate fi mai frumos? Piesa are un mesaj pozitiv, des întâlnit în zilele noastre, în care femeile domină într-o măsură partea masculină, cu dragoste și multă pasiune, însă dacă nu primesc înapoi același lucru, sunt decise să spună foarte ușor…adio! Genul acela de femeie care iubește nebun, și se vede prin toți porii ei, dar nu se pierde cu firea atunci când vine vorba de a fi pragmatic și cerebral! Cred că am dedicat-o înainte să se scrie, și să știu că o voi cânta astăzi! Acum nu se mai potrivește dar sunt o mulțime de alte cupluri care se răgasesc în ea!”, spune Cristina Vasiu. Care a povestit ce an a avut până acum.

”Din punct de vedere profesional, anul acesta am lansat cele mai multe piese din cariera mea, astăzi am lansat o piesă nou nouță, compusă de Ovidiu Junghiatu, un băiat foarte talentat, și mai avem de lansat câteva! Prin toamnă schimbăm puțin macazul, mă întorc la genul muzical pe care l-am cântat dintotdeauna, și prin septembrie, octombrie lansez o piesă pop, de suflet, la care țin foarte mult! Până atunci am zis să încheiem vara cu piesa asta ritmată, de super vibe, care mie îmi place foarte mult și sunt sigură că foarte mulți dintre voi veți dansa pe ritmul ei! Întreg proiectul i se datorează lui Marius Chină, alături de el am pornit la drum, și am muncit pentru fiecare piesă și fiecare clip în parte, în așa fel încât să avem cele mai faine rezultate!”, a mai completat Cristina Vasiu.

Advertisement

Continue Reading