Connect with us

Evenimente

10 cauze din Brașov caută #eroideBrașov, pentru schimbări în Bine în domeniile social, educație și protecția animalelor

Published

on

Foto. Fundația Comunitară Brașov

Fundația Comunitară Brașov alături de co-organizatorii Cartier Coresi și Decathlon România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brașov, organizează a noua ediție a Brașov Heroes, un program de atragere de fonduri pentru 10 cauze din comunitatea locală. Acesta constă într-o campanie de fundraising desfășurată timp de 3 luni și culminează cu un eveniment sportiv-filantropic realizat în cadrul unei curse cu obstacole, în zona Lacului Noua, pe 4 septembrie 2022.

Organizatorii le propun brașovenilor o ediție cu noutăți și surprize, la care sunt așteptați peste 2.300 de participanți: alergători, donatori și susținători. Până pe 17 iulie 2022, brașovenii plătesc taxa de alergător la un preț redus.

Brașov Heroes este cursa cu obstacole a comunității care transformă alergătorii în donatori ai proiectelor relevante din domeniile social, educație și protecția animalelor.

În cele 8 ediţii Braşov Heroes organizate până acum, s-au strâns fonduri şi s-au acordat finanţări în valoare de 818.499 de lei pentru 89 de proiecte locale din ariile: social, educaţie, cultură și mediu prin mobilizarea exemplară a 7087 de alergători, 3750 de donatori și a peste 80 de companii.

Advertisement

Cum funcționează programul Brașov Heroes?

Organizaţiile locale sau grupurile de iniţiativă propun cauze care transformă în mai bine viața beneficiarilor lor;  alergătorii care se înscriu la cursă aleg un proiect pe care îl susţin cu 50% din taxa de participare, donatorii susțin cauza cu care rezonează cu 90% din donația lor, iar ambasadorii cauzelor organizează propriile campanii de strângere de fonduri. În plus, alergătorii își mobilizează prietenii pentru a dona pentru proiectul susţinut și devin astfel alergători-ambasadori.

Anul acesta, programul aduce noutăți: în perioada 28 august – 4 septembrie, oameni de pretutindeni se pot înscrie la Brașov Heroes Week, o cursă individuală, pe care o pot realiza indiferent de locul în care se află, reușind să devină și ei, astfel, eroi de Brașov de oriunde din lume.

O altă premieră este faptul că orice alergător care se înscrie poate alege să devină ambasador dacă este gata să accepte provocarea de a strânge un buget de minim 500 lei pentru cauza în care crede. Alergătorii – ambasadori se pot înscrie până la data de 19 august. Cei care vor atinge obiectivul stabilit vor primi – pe lângă bucuria faptei lor bune și de impact pentru comunitatea din care fac parte  – un număr de alergător special, auriu, pe care îl vor purta  în cadrul cursei.

În plus, anul acesta, la Cursa pentru Familii sunt încurajate să participe și persoanele cu dizabilități, însoțite de voluntari și să parcurgă cei 4 km în zona lacului Noua.

Advertisement

Cele 10 proiecte pentru care brașovenii vor alerga pe 4 septembrie au fost alese în urma procesului de selecție și de jurizare de către juriul independent format din persoane fizice specializate sau experte în domeniile de interes ale programului Brașov Heroes. Cei opt membri ai juriului care s-au implicat în acest proces sunt:

1.       Diana Bjoza – Marketing Manager Cartier Coresi 

2.       Daniel Berechet – Store Manager Decathlon Brasov  

3.       Oana Sava –  Președinte Board Fundația Comunitară Brașov

4.       Carmen Lomanariu – Unit Manager NN Asigurari Agenția Brașov

5.       Alexandru Muntean – Event Specialist Nagarro

Advertisement

6.       Sorin Neculae – Web developer & alergător

7.       Ruxandra Oprică – Isăilă – Manager Program – Fundația AGAPEDIA România

8.       Valentin Bărbat – Tipograf la Tipografia

Oamenii din comunitate sunt încurajați să susțină cauza cu care rezonează, dar, desigur, ei pot alege să doneze pentru mai multe dintre acestea. Organizatorii, ambasadorii, voluntarii, alergătorii, donatorii sunt oamenii cheie în procesul de promovare și de strângere de fonduri prin care comunitatea este schimbată în Bine. Ei se dedică misiunii de a rezolva nevoile beneficiarilor proiectelor. Ei sunt echipa de eroi de Brașov, eroi fără mantii, oameni implicați și empatici, cei care ajută și sprijină prin efortul lor cele 10 cauze comunitare.

Iată care sunt cele 10 cauze pentru care brașovenii, dar și cei care locuiesc în alte zone, sunt invitați să doneze până pe 20 septembrie sau să alerge pe 4 septembrie, alegând una dintre cursele pregătite de organizatori.

Advertisement

1. Educația – cheia reușitei – Asociația pentru Dezvoltare Durabilă și Integrare Profesională – A.D.D.I.P.:  ”Oferim educație pentru viață și încredere de sine celor 15 tinere din centrele de plasament prin week-end-uri tematice în care vor învăța despre gestionarea relațiilor și vor participa la ateliere de educație financiară.”

2. Împreună Ajungem Mari – Ajungem Mari Brașov – Asociația Lindenfeld: ”Oferim sprijin și servicii de integrare socială pentru copiii din centrele de plasament astfel incat acești tineri care au suferit traume în urma separării de familie, a abandonului și a instituționalizării  să reușească să se integreze social. Îi ajutăm să se adapteze mai ușor  la lumea reală prin excursii tematice și cursuri vocaționale.”

3. Mișcare pentru nevăzători – Asociația Nevăzătorilor din România – Filiala Brașov:  „Oferim servicii de integrare a persoanelor cu deficiențe de vedere și deschidem prima sală de gimnastică dedicată din Brașov”. Scopul  proiectului este practicarea sportului de către persoanele cu deficienţe de vedere și, astfel, integrarea lor mai bună în viața socială.

 4. O secundă pentru viață – Caravana cu Medici – filiala Brașov: „Oferim educație medicală prin cursuri teoretice și practice de prim ajutor și vrem să achiziționăm un defibrilator pe care să îl amplasăm în Piața Sfatului pentru a putea oferi rapid și eficient primul ajutor. Acesta acordat înaintea sosirii echipajului de urgență este vital de cele mai multe ori.” Resuscitările eșuate demonstrează cât de multe tragedii survin din cauza lipsei educației în ceea ce privește acordarea primului ajutor.

5. ReanimaLe – Care for Dogs: „Suntem dedicați în totalitate salvării animalelor și vrem să construim o clădire de terapie intensivă care să salveze anual 360 de câini și pisici, animale găsite pe străzile din Brașov și împrejurimi care să fie tratate corespunzător în spații special amenajate pentru nevoile lor.”

Advertisement

6. Centru-Complex Rezidențial pentru adulți cu autism fără familie – Copiii de Cristal: „Construim primul Centru Complex – Rezidențial din România dedicat persoanelor adulte cu TSA – tulburări din spectrul autist”- proiectul este primul de acest fel din țara noastră și va oferi celor 11 tineri cu astfel de tulburări o șansă la o viață cât mai apropiată de normalitate după ce aparținătorii lor nu vor mai fi.”

7. Grow.Know.Explore – Grow and Know: „Luptăm pentru a scădea riscul de abandon școlar al elevilor defavorizați din Budila și pentru a avea șansa să își atingă potențialul  prin accesul la o educație modernă. Ne dorim să le oferim materiale didactice de cea mai bună calitate, table interactive și excursii științifice la muzeele bucureștene și să instruim cadrele didactice”.

8. E nevoie de un sat să crești un copil! –  Grupul Civic “Casa Bună Sânpetru” & Asociația BertaLand: „Un sat întreg de voluntari ajută copiii din mediul defavorizat din Sânpetru să aibă rezultate mai bune la școală” – proiectul este dezvoltat în vederea reducerii ratei de abandon școlar, a integrării copiilor discriminați în comunitate. Spațiul care va fi închiriat urmează să găzduiască copii și seniori singuri și animale abandonate. Ei vor putea veni în fiecare zi a săptămânii și, alături de voluntarii din comunitate, vor putea lua masa împreună, vor participa la meditații, ateliere creative, ore de sport, muzică, IT, toate

în folosul dezvoltării sociale armonioasă a acestor copii, incluzând empatia, rezultată din contactul cu seniorii și animalele și inteligența emoțională, dobândită din interacțiunea cu medii și persoane noi.

9. O masă caldă pentru toți – Kastel: „La centrul de meditații Kastel ne dorim o bucătărie complet utilată pentru a putea oferi o masă caldă tuturor celor 30 de copii și 30 de voluntari care vin la meditațiile zilnice după școală”. Este vorba de beneficiarii proiectului “Profesor pentru o oră ” și sunt elevi care într-un interval de aproape 10 ore ajung să stea aproape nemâncați. Pentru cei de la asociație, a devenit evidentă nevoia unei mese calde înainte de meditații pentru tineri. Majoritatea beneficiarilor provin din medii defavorizate, aceasta poate reprezenta singura masă caldă din zi.

Advertisement

10. Simte VERDE! – Școala Gimnazială Nr. 8 Brașov: „ Oferim educație îmbinând tradiționalul cu noile pedagogii alternative aplicabile în domeniul educației pentru mediu, prin construirea unui laborator senzorial într-o sală de clasă din Școala Gimnazială Nr. 8” – proiectul va viza educarea tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani în spirit ecologic; aceștia vor avea ocazia să exploreze natura și spațiul școlii, în manieră senzorială, interactivă.

Toți cei interesați sunt invitați să afle povestea cauzelor prin clipurile de prezentare, să cunoască ambasadorii și organizațiile, să devină donatori sau alergatori pe site-ul nostru www.brașov heroes.ro.

Pentru a facilita aflarea informațiilor, de la cele despre cauze, calendar, la update-uri cu privire la evoluția campaniei de strângere de fonduri, toți cei interesați vor putea accesa site-ul oficial al Brașov Heroes, http://brasovheroes.ro/. Site-ul garantează transparența, donațiile și înscrierile sunt actualizate zilnic astfel încât în timp real se poate vedea suma strânsă de fiecare cauză. Acesta este site-ul unde oamenii de bine vor dona, iar alergătorii își vor putea alege cursa la care sa participe.

Fundația Comunitară Brașov invită oamenii să i se alăture și să ajute astfel să activeze comunitatea pentru Un Bine mai mare!

Datorită implicării de care a dat dovadă comunitatea, an de an Fundația Comunitară Brașov  construiește o lume a binelui, a empatiei și a generozității. Orice donație, fie că este una de 100 lei sau de 700 de lei, va ajunge acolo unde donatorii aleg și unde este nevoie. Ei se pot bucura de faptul că reușesc să contribuie la schimbarea în Bine a vieților celor aflați în nevoie sau cu șanse limitate de a avea viitorul pe care il merită. Datorită  sprijinului celor solidari se realizează schimbările dorite în viețile a sute de oameni și animale din comunitate.

——–

Advertisement

Despre Fundația Comunitară Brașov

Fundația Comunitară Brașov aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a contribui la dezvoltarea unor comunități solidare, generoase și cu inițiativă, care își pun în practică ideile pentru bucuria de a trăi și de a crește împreună în zona Brașovului.  În 7 ani de activitate, a mobilizat fonduri de la companii și donatori individuali și a finanțat 212 de proiecte cu un buget total în valoare de 3.164.884 de lei. Fundația a făcut acest lucru transparent și asumat pe termen lung, creând o țesătură de încredere și implicând donatorii și comunitățile. Valorile Fundației Comunitare Brașov sunt: încredere, generozitate, responsabilitate, implicare, bucurie, adaptabilitate.

Fundația Comunitară Brașov este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 18 fundații comunitare din țară.

Pentru mai multe detalii, vizitați www.fundatiacomunitarabrasov.ro

Detalii despre programul Brașov Heroes: https://brasovheroes.ro

Advertisement

Co-organizatori:

Cartier Coresi reprezintă cel mai mare proiect de regenerare urbană din România ce reunește zilnic, într-un eco-sistem integrat,  peste 10.000 de oameni care lucrează sau locuiesc aici.

Cartier Coresi din Brașov reprezintă unitatea celor trei entități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și Coresi Business Campus (alături de Ascenta). Acestor trei funcționalități li se mai adaugă încă două spații comunitare dezvoltate: Cartier Hub – un concept versatil pentru evenimente, întâlniri, ateliere,  cursuri  și The Business Factory – un spațiu de co-working.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 28 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009, cu aproximativ 1500 de colaboratori în 2021.

Decathlon oferă iubitorilor de sport articole și echipamente pentru mai mult de 80 de sporturi, conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație în domeniu, păstrând în permanență obiectivul strategic de a face sportul accesibil cât mai multor români prin oferirea unui raport calitate – preț foarte bun.

Advertisement

Magazinele includ produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Btwin, Domyos, Nabaiji, etc, dar și altor mărci internaționale, adresându-se atât începătorilor, cât și sportivilor de nivel avansat sau profesionist.

Începând cu 2005, Decathlon colaborează cu mai mulți producători industriali, fabricând astfel chiar în România produse marcă proprie pentru drumeții montane, trekking și escaladă (încălțăminte), dar și pentru ciclism (articole textile și biciclete pentru adulți și copii), vândute în întreaga Europă cu eticheta” Fabricat în România”

Evenimente

Al treilea sezon al Film în Sat, cel mai mare eveniment cultural din mediul rural debutează între 28 – 30 iunie la Rășinari, Sibiu

Published

on

Festivalul de artă „Film în Sat”, imaginat de actorul Toma Cuzin, revine în 2024 cu un nou sezon de proiecții de filme românești și întâlniri cu echipele acestora, concerte, spectacole de teatru și ateliere de creație, toate cu acces gratuit. Localitatea în care debutează „Film în Sat” este Rășinari, în județul Sibiu, iar această primă ediție a festivalului va avea loc între 28 și 30 iunie, aducând locuitorilor din mediul rural trei zile de activități culturale și de invitați de seamă. După Rășinari, alte localități din țară se vor regăsi pe lista de evenimente a festivalului de artă.

„«Dacă eu pot, poți și tu» nu este un motto, este un fapt. O spun cu toată convingerea. Cultura m-a ajutat să-mi asum și să-mi depășesc condiția. Proiectul «Film în Sat» vine cu o şansă uriaşă pentru foarte mulţi copii și tineri din mediul rural: accesul la cultură,” spune Cuzin Toma, inițiatorul festivalului.

Cultura adună comunitatea, iar arta în toate formele ei va poposi în bătătură: filme, concerte, un spectacol de teatru și ateliere creative. Participanții vor avea oportunitatea de a-i cunoaște personal pe invitații festivalului, printre care se numără echipele filmelor de lungmetraj și scurtmetraj din program, actori de teatru și muzicieni apreciați, care vor participa la sesiuni de întrebări și răspunsuri și la întâlniri cu publicul.

La Rășinari se vor vedea două filme românești care au umplut sălile în ultimul an: vineri seară va fi proiectat „Libertate”, în regia lui Tudor Giurgiu, iar sâmbătă seară comedia „Visul”, în regia lui Cătălin Saizescu. Programul va fi completat și de o selecție de scurtmetraje românești. Pe scenă vor urca The Groovy Bastards, iar DJ Vasile va susține un jam session cu invitați. Festivalul va fi închis de spectacolul „Emigranții”, al Teatrului Mic din București, pe un text de Sławomir Mrożek, în regia lui Claudiu Istodor, cu Cuzin Toma și Tudor Istodor.

Advertisement

Sâmbătă, în prima parte a zilei, vor avea loc ateliere menite să contribuie la dezvoltarea creativității tinerilor și adulților din mediul rural prin artă, de la pictură la broderie și magie.

Programul complet al evenimentelor de la Rășinari este disponibil pe https://filminsat.ro/.

După succesul înregistrat de prima ediție, care a avut loc la Peștișani (Gorj) și Dolhasca (Suceava) în 2022, la care au participat peste 7000 de persoane, Film în Sat a revenit în 2023 cu 4 ediții, la Islaz (Teleorman), Cernătești (Dolj), Peștișani (Gorj) și Murighiol (Tulcea), aducând filmul și alte forme ale artei în fața unui public de peste 15.000 de persoane.

Evenimentele organizate sub conceptul „Film în sat” au pus 6 localități rurale pe harta turistic-culturală a României, iar comuna Peștișani, începând cu cea de-a doua ediție a festivalului, a fost declarată stațiune turistică.

Proiectul, organizat de Asociația Culturală „CUZIN TOMA – Dacă eu pot, poți și tu”, își propune să aducă mai aproape de sufletul omului filmele românești, atât de apreciate la marile festivaluri internaționale, dar atât de rar văzute de publicul larg din țara noastră.

Advertisement
Continue Reading

Evenimente

Școala de Vară FDVDR revine în 2024 cu o nouă ediție organizată de Fundația Dan Voiculescu

Published

on

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează Școala de Vară FDVDR, ediția 2024. Această inițiativă este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani și se va desfășura pe perioada verii, oferindu-le o oportunitate unică de a învăța și de a se dezvolta.

Cursurile acoperă diverse domenii, de la științe și tehnologie, la arte și sport, toate fiind adaptate pentru a stimula curiozitatea și creativitatea copiilor. Cursurile sunt concepute pentru a fi interactive și captivante, încurajând copiii să se implice activ în procesul de învățare și să descopere noi pasiuni și interese.

În cadrul Școlii de Vară FDVDR copiii vor avea ocazia să își dezvolte abilitățile de comunicare și de lucru în echipă, interacționând cu alți copii de aceeași vârstă într-un cadru sigur și prietenos. Activitățile propuse stimulează gândirea creativă și inovativă, pregătindu-i pe copii pentru provocările viitorului. Toate activitățile sunt coordonate de profesori și specialiști calificați, asigurând un mediu sigur și atent pentru toți participanții.

Pentru a vă înscrie copilul la Școala de Vară FDVDR, Ediția 2024, puteți completa formularul de aici.

Advertisement

Continue Reading

Evenimente

Începe Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS 2024)

Published

on

Foto @ Jennifer Rohrbacher

Cel mai mare festival din Sibiu, Festivalul Internaţional de Teatru (FITS), începe vineri cu două premiere mondiale, de la Tim Robbins şi Pippo Delbono, deschiderea instalaţiei video Not Once: Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre şi un concert Holograf în Piaţa Mare, informează Agerpres.

„Mâine începe cea de-a 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Ne aşteaptă peste 830 de evenimente pe parcursul a zece zile pline de teatru, dans, muzică, circ, expoziţii şi multe altele. Sunt aşteptaţi peste 5000 de artişti din 82 de ţări. Conform tradiţiei, FITS prezintă în perioada festivalului, care anul acesta are loc între 21 şi 30 iunie, FITSRecomandă – o rubrică informativă cu cele mai captivante spectacole ale zilei, astfel încât cei prezenţi la Sibiu să poată face cele mai potrivite şi inspirate alegeri. Astfel, 21 iunie, debutul festivalului, aduce în faţa publicului două premiere mondiale de la faimosul actor american Tim Robbins şi italianul Pippo Delbono, instalaţia video Not Once cu Mikhail Baryshnikov, de Jan Fabre, dar şi concertul Holograf gratuit în Piaţa Mare din Sibiu”, se arată în comunicatul de presă.

Cele două premiere mondiale din prima zi a FITS sunt: „Afrodita şi Eliberarea Lumii (Un vodevil muzical grecesc)” – o celebrare veselă a puterii de a ierta şi a tăriei inimii de a vindeca până şi cele mai profunde dintre discordii şi „Trezirea – Candoare şi poezie vizuală”, în care Pippo Delbono” revine la Sibiu cu un spectacol-confesiune de neuitat.

„Afrodita şi Eliberarea Lumii” este un spectacol de Tim Robbins, care va avea loc vineri, de la ora 21,00, la Sala Thalia.

Advertisement

„Tim Robbins, actor de renume mondial distins cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, revine la Sibiu cu un spectacol al trupei sale, The Actors’ Gang. Într-o lume hibridă aflată la intersecţia dintre teatrul clasic grecesc şi un spectacol de vodevil ţipător, liniştea unui cor grecesc este tulburată de o boală misterioasă, o metaforă a forţelor care dezbină societatea şi o strâng ca într-o menghină. În vâltoarea haosului, corul invocă zeii cerând disperaţi o intervenţie divină care să restabilească armonia. Cu o doză egală de serios şi ridicol, „Afrodita sau eliberarea lumii” este un comentariu tulburător asupra condiţiei umane şi o celebrare veselă a puterii de a ierta şi a tăriei inimii de a vindeca până şi cele mai profunde dintre discordii. „Compania The Actors’ Gang face ca teatrul să fie relevant pentru societate şi restaurează vechea idee a scenei ca spaţiu sacru comun, prezentând munca unor artişti de teatru inovatori – Golden Globes Association””, se arată în comunicat.

Preţul unui bilet la acest spectacol începe de la 70 de lei.

Spectacolul „Trezirea – Candoare şi poezie vizuală” va fi şi el prezentat în premieră mondială vineri, la FITS, de la ora 16,00, în Sala Faust. Acesta este un spectacol de Pippo Delbono.

„Pippo Delbono, artistul italian distins cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, revine cu un spectacol în premieră mondială; o coproducţie cu FITS şi TNRS.

„Există un soi de adormire la originea spectacolului „Trezirea”. Individuală şi colectivă. Adormirea omului care, la sfârşitul spectacolului precedent al lui Pippo Delbono, „Amore”, s-a dus să se întindă sub copacul uscat care, pe neaşteptat, se umpluse de flori. Iar omul rămânea acolo, absorbit de acel somn care ne-a lăsat înspăimântaţi şi tăcuţi. Somn din care acum simte nevoia să se trezească, excluzând posibilitatea de a se regăsi în faţa unei realităţi şi mai rele decât cea anterioară. Cea anterioară pandemiei care ne-a închis pe toţi în case. Anterioară războaielor izbucnite în pragul uşii noastre. Anterioară revenirii ideologiilor despre care credeam că aparţin trecutului.”Trezirea” este un spectacol despre multele căderi şi multele treziri, dedicat tuturor celor care au adormit şi apoi s-au trezit. Dar şi celor care încă nu s-au deşteptat. Cu aceeaşi candoare şi poezie vizuală, Pippo Delbono revine la Sibiu cu un spectacol-confesiune magistral. Incisiv, emoţionant, de neuitat”, se arată în comunicatul de presă.

Advertisement

Preţul unui bilet la acest spectacol începe de la 100 de lei.

O altă recomandare a zilei de vineri este „Not Once”, o instalaţie artistică semnată de Jan Fabre şi Mikhail Baryshnikov. Acest eveniment va avea loc de la ora 10,30 la Clubul Sportiv Şcolar Sibiu.

„Instalaţie cu film gândită şi realizată de artistul emblematic Jan Fabre în colaborare cu legendarul Mikhail Baryshnikov şi alături de Phil Griffin. „NOT ONCE” dezvăluie, prin intermediul a 11 încăperi imaginare dintr-o expoziţie fotografică, relaţia platonică dintre un subiect şi un fotograf care, timp de ani buni, a manipulat corpul subiectului şi l-a remodelat în diferite entităţi. Lucrarea multimedia explorează relaţia dintre artist, munca şi viaţa sa, publicul său şi, în cele din urmă, echilibrul dintre a da şi a primi, dintre dependenţă şi independenţă. O instalaţie artistică menită să îţi taie răsuflarea care poartă semnătura a doi artişti incontestabili ai lumii. Jan Fabre şi Mikhail Baryshnikov creează o experienţă unică”, precizează organizatorii FITS.

Preţul unui bilet la acest spectacol începe de la 40 de lei.

Prima zi de festival înseamnă peste 15 ţări, care prezintă 13 spectacole captivante, două premiere mondiale, şase spectacole outdoor gratuite, un spectacol difuzat online. Cel mai ieftin bilet din prima zi costă 30 lei.

Advertisement

Continue Reading