Connect with us

Lansări

Revenire în forță pentru Tamiga & 2Bad cu videoclipul piesei “Sunset With Me”! Cum i-a prins furtuna la filmările videoclipului

Published

on

Proiectul Tamiga & 2Bad revine și lansează, împreună cu Sprint Music videoclipul piesei “Sunset With Me”, care te duce cu gândul la mare, la soare și la vacanța pe care o așteptăm cu toții. Cum duo-ul are mare succes peste hotare și de data aceasta echipa vrea să ia cu asalt topurile muzicale.

Doi dintre artiștii români cu mare succes peste hotare au lansat un nou videoclip la piesa „Sunset With Me”, împreună cu Sprint Music. Tamiga & 2Bad au revenit cu o piesă și un videoclip numai bune pentru perioada care urmează.

“Sperăm să se ridice la nivelul melodiilor, “In Havana”, “Love is in the air” și “Summer în Dubai”, piese care au depășit 10, 26 și 46 milioane de vizualizări. Melodia are influențe orientale cu un vibe foarte fresh de vară. La filmările videoclipului ne-a prins o furtună gen ciclon și ne-am ascuns în mașină, dar a fost ca în filmele de groază. A dat cu grindină și se mișca mașina destul de urât. Furtuna a durat aproximativ o oră jumătate, dar după nu am mai putut filma pentru că era prăpăd acolo. Se spune că dacă plouă sunt bani – poate vom avea noroc. O parte din filmări s-au făcut la plaja Vadu și apoi am mai filmat în golful de la Eforie Nord. Melodia este produsă de Olteanu Florin (Body & Soul) cu ajutorul nostru, Tamiga & 2Bad, iar textul este făcut de Anghel Alexandru. Omul cu care filmăm videoclipurile este Bogdan Dima tot din Body&Soul. În acest moment, Tamiga & 2Bad lucrează la încă 4 melodii din care 2 sunt alt gen de cum v-au obișnuit, iar 2 din ele vor fi lansate anul acesta. Sperăm ca de la jumătatea anului să vină și oferte din afară țării”, ne-a mărturisit Laurențiu Constantin alias 2Bad.

Advertisement

Lansări

Proconsul feat Cabron – “Omul din Oglindă”, o colaborare între profesioniști

Published

on

Profesioniștii de la Proconsul revin și nu oricum ci cu o piesă și o colaborare care va surprinde. Pentru că de această dată Bodo și colegii lui au ales să colaboreze cu Cabron pentru piesa “Omul din Oglindă”, lansată împreună cu Sprint Music. Iar gașca muzicală a lucrat cu un alt profesionist, și anume Niculae Robert (Any1).

Se spune că cei mai buni lucrează cu cei la fel ca ei. Astfel că trupa Proconsul a revenit cu o nouă colaborare de excepție, mai precis cu Cabron. Împreună au lucrat la piesă, adică muzică și text: Niculae Robert (Any1), Bogdan Marin Bodo, Dragoș Dincă, Robert Anghelescu, Cabron, de mix master s-a ocupat Any1 iar de videoclip Claudiu Stan (MVPEntertainment).

“ “Omul din Oglindă” este piesa care se potrivește și cu vârsta noastră, este vorba de noi toți cei care la o anumită vârstă ne uităm în oglindă și fiecare vede lucruri bune și lucruri rele, cred. Și timpul care a trecut peste noi. Cred că este momentul să cercetăm și să facem lucrurile bune, să scoatem lucrurile rele din ecuație. Am lucrat cu Cabron și am descoperit un om care și-a început cariera cam în același timp cu noi, sau, mă rog, în perioada anilor 90 și, 95-96 a început să cocheteze cu fenomenul și să lucreze. Este un companion desăvârșit și un prieten pe cinste. Am rămas prieten cu el și mă bucur să vorbesc din timp în timp cu el și să împărtășim diferite subiecte de viață”, ne-a spus Bodo sau Bogdan Marin despre noua lor piesă și colaborare. Cât despre colaborarea cu Niculae Robert (Any1), ei au mai lucrat împreună, chiar au un album întreg împreună.

“ “No Matter What” s-a numit albumul la care am lucrat împreună. Am avut o perioadă în care nu am lucrat dar ne-am reunit și am reluat treaba și am redecoperit un băiat și un om cu o conduită extraordinară, cu un cuvânt pe care și-l respectă întotdeauna și cu foarte mult talent. El e cel mai confortabil producător cu care am tras voci în toată cariera mea. Mă simt foarte confortabil cu el când trag voci, e foarte OK și e un proces foarte plăcut. Chiar dacă durează câteva ore pe zi par să fie câteva minute. Este o plăcere să lucrezi cu el”, spune Bodo.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Bere Gratis & Theo Rose, declarație de dragoste, de efect, prin piesa “Ziua ta”

Published

on

Luna mai ne aduce o nouă colaborare specială muzicală care de această dată vine de la trupa Bere Gratis împreună cu Theo Rose pentru piesa “Ziua ta”. Piesa este una cu totul inedită care a fost compusă de Mihai Munteanu, cel care a făcut muzica și Mihail Georgescu, responsabil cu textul melodiei lansată alături de Sprint Music.

Surpriza muzicală a lunii vine de la trupa Bere Gratis care colaborează pentru prima oară cu talentata Theo Rose. Membrii trupei sunt niște romantici mereu îndrăgostiți căci solistul Mihail Georgescu a realizat niște versuri de-a dreptul romantice pe muzica lui Mihai Munteanu, mesajul fiind “că ziua ta e în orice zi din viața mea”.

“M-am bucurat tare atunci când am primit propunerea de a colabora cu Bere Gratis. O dată pentru că propunerea a venit din partea unor oameni cu așa de multă experiență și cu atât de multă greutate în industria muzicală românească din toate timpurile – a însemnat clar că au văzut potențial la mine, că au încredere în mine și talentul meu iar asta mi-a dat foarte mult curaj. Și a doua oară pentru că Bere Gratis a fost una dintre trupele favorite ale surorii mele. Îmi amintesc că atunci când eram copil îi căutăm prin cutia ei de amintiri și citeam versurile pieselor lor scrise de mâna ei. Am legat o prietenie frumoasă cu Mitză și membrii trupei Bere Gratis și sunt norocoasă să stau pe lângă oameni de la care am ce învăța și care nu se sfiesc să îmi arate. Mitză m-a ajutat să înregistrez piesa asta, am primit niște indicații mai mult decât folositoare și cred că oamenii vor simți o diferență în interpretarea acestei piese”, spune Theo Rose.

La rândul său Mihai Munteanu, compozitorul melodiei, ne-a marturisit că “este o piesă foarte importantă pentru mine, pentru că am avut linia melodică de mulți ani și nu reușeam să vin cu versurile potrivite pentru ea. Iar aici a venit în ajutorul meu Mitză care a avut această idee minunată de a fi vorba despre cel mai frumos cadou pe care poți să-l oferi, în special femeilor. Și bineînțeles că Theo face ca piesa asta să fie și mai frumoasă și mesajul să fie foarte puternic”.

Advertisement

Nu vă rămâne decât să ascultați această declarație de iubire simplă dar de efect.

Continue Reading

Lansări

Annais vrea să cucerească lumea muzicală cu piesa “Mă adori”

Published

on

Cel mai nou artist din lumea muzicală românească se numește Annais iar tânăra vrea să cucerească topurile încă de la prima sa piesă care este o melodie de efect și te va cuceri de la prima vedere și ascultare. Solista tocmai a lansat videoclipul pesei “Mă adori” împreună cu echipa ei de la Sprint Music și vă invită să dați Play.

După ce o vei vedea în noul videoclip o să o adori pe Annais, mai ales că piesa lansată împreună cu Sprint Music se numește chiar “Mă adori”. Pe numele ei real, Miruna Cosmina Bădescu – Annais a lucrat la această melodie pentru muzică și text cu greii muzicii Andy Platon și Gino Manzotti de la DJ Project iar pentru videoclip a colaborat cu regizorul Alex Ceaușu.

“De mică am cântat muzică populară dar am renunțat o perioadă. M-am reapucat de muzică datorită iubitului meu care a rămas impresionat de vocea mea în urma unei glume făcute în urmă cu câteva luni. După care am ajuns în studioul prietenilor săi de la DJ Project, Ginno și Max, aceștia auzindu-mă, au decis să mă susțină mai departe, având încredere că o să reușesc și poate în viitorul apropiat o să colaborăm pe acest plan. Menționez că eu cânt doar ceea ce simt. Gino m-a pus în legătură cu Andy și Alex Ceaușu. În studio, am avut emoții, fiind prima mea piesă, dar în final am reușit să mi le stăpânesc și după ore de înregistrat, a ieșit exact așa cum se aștepta toată lumea. Legat de videoclip, în afară de faptul că am obosit atâtea ore pe tocuri plimbându-mă prin străzile din București m-am simțit foarte bine.. camera era continuu îndreptată spre mine, inclusiv toate privirile oamenilor de pe stradă, filmau cu telefoanele, se uitau mirați la “nebuna” care se plimba cu casetofonul acela mare și roșu prin centrul Bucureștiului. M-am distrat maxim”, spune solista.

Annais ne-a mai povestit despre ea că vine “din Târgu Jiu și am 22 de ani, sunt studentă la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea afacerilor din Cluj Napoca. Am început să cânt din clasa a 3-a, am făcut canto 3 ani de muzică ușoară, apoi după o pauză am început să cânt muzică populară o perioadă de încă 3 ani, însă am renunțat. Chiar dacă am renunțat am participat la concursuri și am câștigat premii, însă uite că am renunțat și am revenit cu acest proiect datorită iubitului meu pentru că “Mă adori” este prima mea piesă profi. Îmi plac cumpărăturile, sunt creativă, sunt o persoană destul de complicată uneori. Mă consider bună în tot ceea ce fac. Am foarte multă încredere in mine și tot timpul am reușit să ajung acolo unde mi-am propus. Sunt respectuoasă, comunicativă, ordonată, mă enervez destul de repede, dar îmi și trece la fel de repede… îmi plac soarele, căldură, plimbările prin natură”, a mai spus Annais.

Advertisement
Continue Reading