Connect with us

Lansări

Premieră în România! Smiley și Connect-R sunt Spărgătorii de nunți!

Published

on

Connect-R și Smiley se bucură de un real succes cu piesa „Rita”,care a avut premiera pe data de 15 iulie și a ajuns la aproape 6 milioane de vizionari pe youtube! Și pentru a face single-ul și mai special, cei doi artiști și echipele lor de producție, HaHaHa Production și Sprint Music, au gândit un proiect ca la carte, inspirat de „Rita” și promovarea piesei, practic o premieră în România,  care a creat furori în rândul fanilor, dar și al nuntașilor, Spărgătorul de nunți!

Mai precis, Smiley și Connect-R au plecat într-o seară de acasă cu gândul să le facă niște surprize de neuitat…mireselor!  Vedetele au intrat astfel peste nuntașii de la 3 nunți și i-a lăsat muți de uimire! Nimeni nu s-a așteptat ca la nunta lor să aibă în programul artistic un moment special cu „Rita”, iar Smileyși Connect-R să apară pe scenă, să cânte și să danseze alături de mire și mireasă! A fost o nebunie, iar teaserul Spărgătorii de nunți poate confirma acest lucru. În plus, pozele primite de la nuntași sunt și ele dovada vie că mirii și invitații luați prin surprindere au fost cei mai fericiți!

A fost o experiență tare frumoasă! De obicei nu merg neinvitat la o nuntă, dar uite că de data asta am fost chiar la mai multe nunți în aceeași seară! Înainte să lansăm piesa „Rita”, ne-am întâlnit gașca de la HaHaHa Production cu cea de la Sprint Music și împreună ne-am gândit că ar fi tare să “spargem” câteva nunți, să le facem surpriză și să le cântăm piesa, ceea ce s-a și întâmplat.  Am cântat, am dansat, am mâncat, dar n-am furat miresele:). Am făcut toată nebunia asta ca un teaser pentru  challenge-ul de pe YouTube. Ia vezi, poate petrecerea ta e următoarea!”, a declarat Smiley care s-a bucurat că a putut face oamenii fericiți.

La rândul său, Connect-R a plecat acasă fericit că a putut, chiar și pentru câteva minute, să le umple sufletul unor oameni care poate nici nu ar fi visat ca în ziua nunții să aibă așa oaspeți de seamă.

Advertisement

A fost superb! Oamenii au reacționat exact cum ne așteptam! Au fost surprinși! Probabil că își doreau să stăm mai mult dar nu s-a putut pentru că am făcut 3 nunți. Ba chiar am întâmpinat un moment interesant, în care un nuntaș ne-a văzut și a spus: „A, cu siguranță mergeți la nunta aia unde sunt mulți invitați, la noi nu ajungeți…”. Dar am fost și la ei, la cei care erau mai puțini, și la cei care au avut mai mulți invitați. Și chiar la asta ne gândeam, că poate mulți oameni nu își pot permite să  ne aducă la nunta lor. Am văzut bucuria pe fețele lor, au dansat,  s-au distrat, ne-am bucurat maxim! Este minunat când faci bucurii de-astea și practic nu te gândești la profitul tău ci la bucuria lor!”, a mărturisit Connect-R.

„A fost o idee pe care am avut-o din momentul în care am stabilit campania de promovare pentru “Rita”. Totul a pornit de la o ședință la care am participat împreună cu Connect-R, Smiley, bordul de la HaHaHa Production si de la Sprint Music. Au fost 3 nunți de la Jubile unde am mers cu artiștii, Spărgătorii de nunți, Connect-R și Smiley. Am intrat peste nuntași și am cântat “Rita”. Am început la ora 23.00, la a doua nuntă s-a cântat la 23.25 iar la a treia, la 00.00. Oamenii au fost absolut impresionați. Prima lor reacție a fost aceea de a rămâne pur și simplu fără cuvinte, înmărmuriți. Prima oară când au văzut artiștii nu le-a venit să creadă! De-abia după 20 de secunde și-au dat seama că e real și au început să reacționeze. Nu se așteptau ca la nunțile lor să vină doi artiști de asemenea talie. Mă bucur foarte mult de reacția oamenilor în ceea ce privește piesa „Rita”. Le mulțumim tuturor celor care au share-uit și distribuit această piesă și ne bucurăm că am ajuns la inimile lor!”, a completat și Marius Chină, manager Sprint Music.

Lansări

Moonlight Breakfast lansează single-ul „Dancing (Like Nobody’s Watching)”

Published

on

Moonlight Breakfast lansează o piesă nouă, caldă, senzuală și proaspătă, pe care să dansăm și anunță, cu această ocazie, lansarea celui de-al patrulea album al lor.

De asemenea, dezvăluie un nou capitol electrizant în călătoria lor muzicală cu un anunț incitant: Christie, jumătate din duo-ul dinamic, pășește pentru prima dată în lumea producției muzicale.

“Am scris întotdeauna versurile și melodia, iar Baz a făcut întotdeauna tot ce puteți auzi în piesele noastre. El m-a încurajat constant să încerc producția muzicală și sunt fericită să spun că în sfârșit l-am ascultat. Suntem foarte încântați să împărtășim acest următor album cu voi, pentru că este pur și simplu atât de autentic pentru noi!”, Christie, solistă Moonlight Breakfast. 

„Dancing (Like Nobody’s Watching)” e o piesă relaxată, dar energică. Ritmul infecțios și versurile eliberatoare nu te vor lăsa să stai locului. Va fi aproape imposibil să nu te ridici și să dansezi. Acest cântec transformă orice cameră într-un ring de dans privat, fără loc pentru inhibiții, doar tu și muzica.

Advertisement

“Am vrut să compunem o piesa care să te facă să intri în ritm, ceva care să te ajute să fii în momentul prezent, știi?! Ceva care să te facă să începi să dansezi până și în bucătărie în timp ce speli vasele”, Moonlight Breakfast, despre „Dancing (Like Nobody’s Watching)”.

Moonlight Breakfast e un duo românesc, stabilit în Austria din 2013. Cântă un mix sofisticat de dream pop, cosmic disco, electro și dance. Au ajuns în top 100 pop pe iTunes și Amazon în Statele Unite, în topurile Shazam US Charts și US College Radio Charts, în top 50 single pop – Amazon în SUA. Au fost incluși în playlist-uri precum „Best Of The Week”, „Future Hits” și „Global Shazam Discovery Top 50” pe Apple Music.

Muzica lor are o calitate cinematografică și o anumită atracție universală, după cum se poate observa cu ușurință din numeroasele colaborări pe care le-au avut de-a lungul anilor, fie că este vorba de fashion, advertising sau film.

Au căutat în mod constant să creeze experiențe captivante și memorabile pentru publicul lor. Fie că a fost vorba de mapping 3D, în 2011, holograme, în 2013 sau proiecții pe ecran transparent, spectacolul lor este o experiență atât vizuală, cât și audio.

Advertisement
Continue Reading

Lansări

Dora Gaitanovici lansează EP-ul „Pas Cu Pas”

Published

on

Unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale actuale, Dora Gaitanovici, lansează un material despre frumusețea evoluției.

„Pas Cu Pas”, Dora Gaitanovici se apropie de lansarea unui nou material. După o călătorie muzicală prin universul albumului de succes „Descântec”, una dintre cele mai proaspete trupe de rock din țară începe un nou drum, o nouă poveste despre evoluție, perseverență, dezlegarea de conexiuni toxice și portretizarea unei noi viziuni despre muzică. Cele trei piese de pe EP vor fi lansate individual, în cascadă, prima fiind scoasă pe 1 martie, al doilea single pe 22 martie, iar cel din urmă pe 12 aprilie. 

Totodată, trupa va pleca într-un turneu de promovare a acestui nou material, începând cu data de 2 martie, când vor cânta la Casa Tineretului din Timișoara, datorită FITT Timișoara.

Urmează să ajungă la: 

Advertisement
  • Bistrița, Soho Music Club – 8 martie
  • Cluj-Napoca, FORM Space – 9 martie
  • Iași, Underground Pub – 16 martie
  • București, Club Control – 10 aprilie

„Materialul «Pas Cu Pas» are dublă semnificație, pe deoparte este titlul uneia dintre piese, semnificând o adâncire involuntară în problemele unei relații nedorite, iar pe de altă parte este extrem de reprezentativ pentru momentul în care vine acest EP, chiar la trecerea dintre perioada de încercare a trupei și clădirea proiectului in funcție de viziunea și dorințele noastre, cu scopul de a aduce muzica noastră în viața oamenilor care simt la fel ca noi. Această trecere se face pas cu pas, cu multă atenție, iubire și determinare, iar EP-ul spune povestea acestei evoluții care poate fi numită foarte ușor «Procesul». Acest EP este diferit de albumul «Descântec» prin diversitatea pieselor. Ducând mai departe ideea de evoluție, «Pas Cu Pas» pune laolaltă compoziții muzicale mai vechi decât «Descântec», adică acelea care nu au ajuns să facă parte din album și cele care au fost scrise ulterior și care vorbesc ceva mai din interiorul vieților și experiențelor noastre”, au declarat membrii trupei Dora Gaitanovici, despre „Pas Cu Pas”.

Dora Gaitanovici este un proiect muzical tânăr, îndrăzneț și complex. După un episod devenit viral la DWMT și participarea la Eurovision, precum și lansarea unui album concept și turnee naționale, Dora Gaitanovici a reușit să impresioneze cu performance-uri electrizante la cele mai mari festivaluri din România, devenind conducătorii detașați ai noului val alternativ din țară. Sound-ul lor îmbină elemente alternative, progressive și modern rock, cu ușoare influențe folclorice. Vocea captivantă a Dorei, virtuozitatea chitarei lui Dante, armoniile lui Dani și groove-ul lui Codruț, împreună cu producțiile complexe și energia transmisă în fiecare live, definesc proiectul Dora Gaitanovici. Trupa urmează să lanseze EP-ul „Pas cu pas” în această primăvară. Toamna ne va aduce o serie de concerte „altfel” urmate de lansarea celui de-al doilea album.

Continue Reading

Evenimente

Cantautoarea Ana Coman lansează albumul „Tu nu o să mă uiți”

Published

on

Cantautoarea Ana Coman lansează cel de-al treilea album de studio, „Tu nu o să mă uiți”, cu un concert live în Clubul Expirat din București, pe 21 februarie. Va pleca, apoi, într-un turneu național prin marile orașe.

Ce rezultă din contopirea trecutului cu prezentul, a tuturor emoțiilor pe care le poți simți față de o persoană care a șlefuit cele două planuri temporale și o selecție atent aleasă de note muzicale și armonii? O colecție de piese senzuale, intense, cu o aură blândă. Ana Coman va lansa curând al treilea album de studio, „Tu nu o să mă uiți”, printr-un concert sincer și emoționant la clubul Expirat, pe data de 21 februarie. Va pleca, apoi, în turneu prin țară.

Albumul încorporează și single-ul „Suvernir”, a cărui lansare s-a bucurat de un succes strălucitor în doar câteva săptămâni. Piesa „Suvenir” este o incursiune profundă în lumea sentimentelor, abordând tematica oferirii întregii iubiri cuiva drag. Ana Coman și-a împărtășit experiența ei personală prin versuri pline de sensibilitate și melodie captivantă, melancolică.

Advertisement

„Se iau 2 ingrediente: iubire și confuzie. Se pun într-un ceaun jumate negru, jumate alb, jumate în prezent, jumate în trecut. Se amestecă. Iubirea rămâne iubire, confuzia se unește cu dorința, apărută din neant, căzută de undeva dintr-un viitor imaginar. Poate că lipsește ceva, totuși, căci iubirea stă într-un loc al ei, privind doar cum celelalte bestii își mai cheamă câteva prietene la dans: amintirile. Se tot amestecă, jubilează toate, jumate în trecut, jumate în prezent. Iubirea rămâne iubire, se apropie de cele trei, dar ele o împing râzând. E dansul lor, nu al ei. Și în dansul lor intră cine vor ele: frigul, marea, durerea, ochii albaștri, fetele, spațiul, ea de dinainte, el liber. Iubirea nu are loc în melanjul lor, dar tot încearcă. Se tot apropie, iar focul de sub ceaun începe să ardă din ce în ce mai tare; iubirea e roșie, arde, arde de nevoie să danseze cu cele ce acum par că s-au îmbinat într-o singură entitate, de la atâta amestecat: în el”, a spus Ana Coman, despre album.

Datele turneului sunt următoarele:

·       21 februarie – București, Expirat – Sold Out

·       1 martie – Sibiu, Love Bar

·       2 martie – Cluj-Napoca, FORM Space

Advertisement

·       6 martie – Iași, Underground Pub

·       7 martie – Iași, Underground Pub – Sold Out

·       8 martie – Bacău, Berăria Valhalla

·       9 martie – Suceava, Art Rock Cafe

·       15 martie – Craiova, Cult Music Club

Advertisement

·       16 martie – Timișoara, FITT Casa Tineretului

·       22 martie – Constanța, Doors Club

·       23 martie – Galați, Daily Pub

·       11 aprilie – Brașov, Aftăr Hours

·       12 aprilie – Bistrița, Soho Music Hall

Advertisement

·       13 aprilie – Târgu Mureș, Office Clubul Presei

Toate detaliile despre acest turneu pot fi găsite pe: https://bandbook.ro/artisti/ana-coman/.

Pe Ana Coman, poate, ați cunoscut-o la „Ana Are Cântec”, segmentul de pe Radio Guerrilla. Aceasta și-a început pregătirea muzicală de mică, iar pasiunea a determinat-o să se afirme. Astfel, a ajuns să cânte la festivalurile importante din țară, precum „Rocanotherworld”, „Femei pe Mătăsari”, „Focus in The Park” sau „Electric Castle”. Până acum, a experimentat cu mai multe influențe și și-a exprimat talentul de povestitor, cu versuri atât în română, cât și în engleză. 

Advertisement
Continue Reading