Connect with us

Lansări

Paula Hriscu și F. Charm au colaborat din nou pentru “Încerc să iubesc”

Published

on

După ce au lucrat împreună la piesa “Lucifer” de anul trecut și au avut succes, iată că Paula Hriscu și F. Charm au repetat această experiență. Cei doi interpreți care au stiluri diferite au plecat în munți unde au filmat un videoclip pentru noua lor colaborare muzicală, la piesa “Încerc să iubesc”.

“Vara mi-a adus proiecte frumoase, evenimente la care am participat cu toată dragostea și cu mare bucurie. Am lansat și două piese de care publicul se bucură, iar eu nu pot decât să Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot. F. Charm e un artist genial, un om minunat și înțelept cu care îmi face o deosebită plăcere să lucrez. Chiar dacă stilurile de muzică pe care le cântăm sunt diferite, ne completăm foarte bine, datorită faptului că amândoi dorim să transmitem un mesaj publicului. Trăim într-un secol în care rătăcim foarte mult și nu mai știm ce înseamnă să iertăm și să ne iubim unul pe celălalt, să dăruim fără a aștepta să primim ceva la schimb…

“Încerc să iubesc” e o piesă care asta ne învață … e o luptă grea cu noi înșine, dar nu imposibil dacă avem credință. Filmările au durat 2 zile și s-au petrecut în judetul. Albă la Cascadă Pișoaia din Vidra, un peisaj spectaculos parcă rupt din Răi, pe care l-am găsit la îndrumarea gazdei unde am fost cazați. Nu am avut în plan acestă locație, dar când am ajuns acolo am rămas uimiți de frumusețe și am decis pe loc că trebuie să filmăm. Peripeții au fost, având în vedere că am filmat foarte aproape de cascadă, și un pic periculos pentru că trebuia să trecem peste pietrele care erau foarte alunecoase. Important e că a ieșit așa cum ne-am dorit. Am filmat și în satul Geamăna, un loc care te duce parcă într-o altă lume plină de poveste și mister. Urmează să finalizez albumul numărul 2 la care lucrez când sunt liberă, însă acum că au început și concertele pe care abia aștept să le onorez cu prezența și vreau să mă bucur de asta, și să trăiesc prezentul cu toată ființa mea”, ne-a mărturisit artista.

Advertisement

Lansări

LORA a lansat “Emilian”, o piesă la care a lucrat cu Doc și Emilian

Published

on

Dublă premieră pentru Lora care revine în atenția fanilor săi cu o piesă specială, lansată împreună cu noul ei label MusicON. Cea de-a doua premieră este că a lansat o melodie despre Emilian la care a lucrat cu solistul cu același nume care are nenumărate admiratoare, pentru care a filmat și un videoclip catchy.

Cine nu era fan Lora sau Emilian de acum vor fi cu sigranță după ce vor asculta hitul și vor urmări videoclipul. Piesa “Emilian” a fost compusă de Laura Petrescu (LORA), Gabriel Stănoiu, Vlad Munteanu (DOC), EpicJulius iar textul realizat de Laura Petrescu (LORA) , Vlad Munteanu (DOC) și Emilian, de producție ocupându-se Gabriel Stănoiu. Videoclipul plin de culoare a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) după un scenariu de Lora – două găști, una de fete și una de băieți încearcă să câștige terenul sportiv pentru ei.

“Sunt fericită că, în calitate de proaspăt artist independent, cu propriul meu label am lansat un prim single la care m-am super distrat când am scris. Să ajungă la voi energia asta dulce și senzuală a fetei îndrăgostite de “Emilian”. Mulțumesc Doc, Gabi, Emilian, super gaşcă alături de care am scris piesa asta râzând, dansând… o energie pe care să n-o uităm niciodată. Daaaans şi hai cu “Emilian” în playlist”, a mărturisit solista care dansează la greu în noul videoclip în care apar câțiva dansatori de top. Din păcate lipsește din videoclip chiar Emilian, însă i se poate auzi vocea specială cu care și-a cucerit fanele.

Advertisement
Continue Reading

Lansări

Aura B. a lansat videoclipul piesei “Que bueno esta esto”, pentru care a învățat să danseze bellydance

Published

on

Neobosita solistă revine cu o nouă surpriză muzicală pentru fanii ei și a filmat un nou videoclip. De data aceasta Aura B. a lansat melodia “Que bueno esta esto”, iar pentru noul videoclip solista a încercat să învețe să danseze bellydance de la Camelia, o profesionistă în domeniu.

După mai multe piese de top lansate iată că solista Aura B. revine cu o nouă surpriză muzicală ce îmbrățișează un nou stil. Însă mai multe detalii spune chiar interpreta.

“Piesa “Que bueno esta esto” a fost scrisă cu ceva timp în urmă de Arianny Escalona pentru mine și acesta este produsul final. Deja, după cum bine știți, această este a 7-a colaborare cu Arianny, o foarte talentată compozitoare columbiană iar producătorul piesei este Alvaro Perez cu care am mai lucrat și în în trecut la piesa “Chanty”. La această piesă m-am gândit să fac un videoclip inovativ, să folosesc ceva ce nu s-a mai făcut și anume, am introdus dansul bellydance prin frumoasă dansatoare Camy. Videoclipul s-a filmat în București, într-o locație minunată de pe Dacia. Regizorul deja s-a obișnuit cu mine să-l sun și să-i spun: “Mâine filmăm”.

Mă bucur tare mult că am o echipă creativă și spontană, Costin este de o răbdare fantastică. Ne completăm, eu fiind impulsivă uneori, fără stare, dar e bine că ei mă înțeleg. În această piesă autorul a scris despre o fată independentă, care face ce vrea și care este sufletul petrecerii oriunde s-ar află. Costumația bineînțeles că face parte din garderoba personală, makeup-ul a fost realizat de mine cât și hair-style-ul deasemenea. Filmarea nu a durat mult, aproximativ 3 ore și sunt foarte mulțumită de produsul final. Am încercat să iau cursuri de dans, de bellydance, și să dansez dar am lăsat-o pe Camelia, fostă contabilă, pentru că se pricepe foarte bine”, a mai spus Aura B., care la filmări a avut-o alături de ea și pe mama ei, dar și pe Fabio, cel mai bun prieten.

Advertisement
Continue Reading

Lansări

Aura B. mai provocatoare și mai fierbinte ca vara în noul ei videoclip “No Me Provoques”

Published

on

O nouă surpriză fierbinte vine de la regina transformărilor de imagine, Aura B. căreia nu-i este frică să experimenteze și să încerce tot felul de nebunii. Pentru că e o nebunie de piesă este și “No Me Provoques”, care are și un videoclip pe măsură.

Se știe că solista Aura B. iubește provocările și intră în studioul de înregistrări cu noi idei. Așa s-a născut și piesa și videoclipul pentru “No Me Provoques”, despre care solistat a povestit mai multe detalii.

“Piesa aceasta pe care o lansez este în stilul în care v-ați obișnuit deja cu mine, este reggaeton, stilul latino urban, este super comercială și are un vibe de vară. Melodia este făcută de producători și songwriteri columbieni iar vocile și mix masterul sunt făcute aici în țară cu Andy Robert (Any1), un producător și inginer de sunet cu răbdare și o calmitate ieșite din comun. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect, fetelor din videoclip, Daiana și Anda, bineînțeles regizorului Costin (shinijikun) care este foarte creativ și cu care m-am obișnuit deja, este de-al casei și nu în ultimul rând îi mulțumesc mamei mele care este mereu acolo și lui Fabio Niță care este mereu lângă mine pentru a face video și fotografii pentru a avea un making off behind the scenes. Această piesă se referă la femeia bossy, femeia care nu are nevoie de nimeni pentru a avea orice își dorește. Este o piesă feministă iar videoclipul este incendiar dar va las pe voi să dați o notă”, a povestit solista căreia nu-i este frică de apropieri mai speciale cu dansatoarele ei.

Solista a recunoscut că i-a plăcut apropierea de fetele ei, poate chiar prea mult, iar din ce se vede în videoclip se poate vedea clar că nu se ferește să arate asta. Aura B. a mai declarat că îi place tot ce e frumos în egală măsură. În toate videoclipurile ei are dansatoare frumoase iar acesta nu face excepție. “În viață trebuie să fim deschiși și nu exclud ca pe viitor să am o relație cu o femeie”, spune solista.

Advertisement

Continue Reading