Connect with us

Published

on

Mr. Olympia este un concurs internațional de culturism organizat anual de către Federația Internațională a Culturiștilor (IFBB). Câștigarea titlului este considerat cel mai important rezultat în domeniul culturismului profesionist.

Concursul a fost creat de Joe Weider pentru a oferi campionilor mondiali și continentali ai diferitelor federații de culturism din anii ’60 ocazia cuceririi unui nou titlu.

Primul concurs Mr. Olympia a avut loc la New York în 18 septembrie 1965. Ediția din 2006 s-a desfășurat pe 30 septembrie la Las Vegas. Campionul din 1965, Larry Scott, a primit ca premiu o coroană și suma de 1000 dolari. Campionul din 2009, americanul Jay Cutler, a primit alături de statueta Sandow și medalie, un cec de 200 000 dolari. Începând din anul 1980, există și o competiție paralelă pentru femei, Ms. Olympia. De asemenea, din 1995 se organizează și o variantă fitness, Ms. Fitness Olympia, iar din 2003 și un concurs de frumusețe Ms. Figure Olympia.

Evenimente

Lost Frequencies, Tujamo, Dub FX, Sam Feldt și Calumn Scott, în autobuzul Untold Sessions by DeMoga Music

Published

on

Al treilea an al proiectului inedit de festival care transformă un autobuz în studio de înregistrări, Untold Sessions by DeMoga Music, a avut un real succes. Peste 30 de melodii compuse în cele 4 zile de festival, la Cluj. Anul acesta, un autobuz electric ATP a fost transformat în două studiouri de înregistrări, în care 18 autori DeMoga Music au făcut muzică inspirați de povestea Untold. De la autobuz nu au lipsit Tujamo, Sam Feldt, Dub FX, Calumn Scott, Lost Frequencies, B Jones, Julian M, Nosfe, Keed, Doc, Jorje, Lora, Mario Fresh și Noaptea Târziu.

Untold Sessions by DeMoga Music se află la cea de-a treia ediție, după două ediții deja răsunătoare. Conceptul a fost creat de Marius Moga în 2018 și apreciat de artiști din toată lumea. Anul acesta s-au amenajat două studiouri care au găzduit peste 30 de artiști, songwriteri și producători de muzică.

Parcat în incinta festivalului, autobuzul le este accesibil tuturor artiștilor prezenți în festival, dornici să-și manifeste inspirația în cele două studiouri. Cu ajutorul Nescafe Romania, Untold Sessions by DeMoga Music a avut un al treilea an plin de muzică bună. Lora, Jorje, Tudor Chirilă, Inna, Deliric, Noaptea Târziu, Mimi, Sebastian Dobrincu, Mario Fresh, Alex Parker, Ionuț Rusu, Smiley, Cristi Stanciu și Doc au acceptat invitația la bus. Funcțional timp de 14 ore/zi, autobuzul a fost un hub creativ din care au ieșit mai bine de 30 de piese inspirate de cel mai tare festival din Romania.

Lounge-ul Untold Sessions by DeMoga Music a avut un stand exclusiv Nescafe, care a asigurat peste zece sortimente de cafea, oferind energie până dimineața. În cele patru zile de festival, peste 300 de cafele au servit unui numar de peste 100 de persoane.

Autobuzul full electric creat de ATP Group Romania i-a avut drept călători timp de patru zile pe cei mai mari muzicieni români și din afară. Staționat în zona backstage, autobuzul a impresionat prin design, funcționalitate și spațiu. Mai mult, autonomia de peste 370 de km a asigurat 4 zile de creativitate fără griji.

Autorii DeMoga Music prezenți la festival au fost: Ștefan Ionita, Alexander Sambo, Villain, Alex Bittman, Demzer, Norya, Bianca Dragomir, Tomy Weissbuch, David Popa, Alex Coman, Jhonny Jhonny, Mario Morar, Narcotic Sound (Marius Mirica), Ciprenko, Gome, Junior High si Astrid Petcu.

Marius Moga si Dub FX, pentru al doilea an la rând, au reușit să creeze o piesă în mai puțin de două ore. Dintr-un instrumental creat de Sam Feldt a iesit o piesă house demnă de topuri, iar Calumn Scott a acceptat invitația de a scrie de beat-urile autorilor DeMoga Music. Jorje a profitat de zilele de festival și a creat peste 5 piese în doar trei zile de festival, iar Noaptea Târziu a creat o piesă în doar o oră.

Label-ul DeMoga Music este prezent pe piața muzicală din România din anul 2003 și s-a remarcat drept un hub creator de artiști și proiecte muzicale de success, printre care: Marius Moga, Morandi, What’s Up, ADDA, Liviu Teodorescu, Sebastian Dobrincu și mulți alții. DeMoga Music Publishing cuprinde un roster de peste 20 de compozitori și producători. Catalogul DeMoga Music Publishing conține peste 500 de titluri muzicale, dintre care, un număr mare de piese number one și hit-uri în top zece, dar și numeroase sincronizări în zona de advertising și film.

Continue Reading

Evenimente

Conferința SuperTeach, cu peste 150 de profesori prezenți în sală

Published

on

  • Conferința SuperTeach Brașov este primul eveniment offline al asociației din această toamnă, după începerea pandemiei
  • Profesorii brașoveni au fost invitați în comunitatea SuperTeach să participe la creșterea calității  educației din România prin transformarea mentalității în școli. Ei se pot înscrie la programul de formare ”Mentalitate Deschisă în Educație” oferit de SuperTeach, acreditat de MEN
  • Flavia-Ramona Boghiu, viceprimar al municipiului Brașov:  ”Noi, la Primărie, ducem responsabilitatea unui oraș, voi duceți responsabilitatea unei generații
  • Dragoș Anastasiu, co-fondator SuperTeach: ”Feriți-vă de incultura organizațională. Haideți să facem împreună primii pași într-un mod de gândire care va schimba totul în educație și în societate!”
  • Ema Sinov, profesor: ”Majoritatea școlilor noastre funcționează în secolul 19, având valori predominant academice”
  • Anca Tîrcă, expert în educație: ”Avem nevoie de alte abordări în școli, de directori care sunt acolo pentru a-și sprijini profesorii, nu de un management autoritar”

Prima conferință SuperTeach din acest an școlar a avut loc sâmbătă, 11 septembrie, la Brașov și a reunit peste 300 de participanți offline și online, din care peste 150 în sală. Tema conferinței – cultura organizațională în școli – a pornit de la realitatea că funcționarea instituțiilor este conturată de felul în care gândesc, acționează și interacționează oamenii din interiorul acestora și este important ca fiecare dascăl să se gândească cum poate să contribuie la conturarea unei culturi organizaționale în școala sa. La evenimentul organizat de liderul SuperTeach Brașov, Carmina Vakulovski, au participat profesori din Brașov și împrejurimi, dar și din Constanța, Reșița, Iași, Timișoara, Vatra Moldoviței, Odorheiul Secuiest sau Chișinău, profesori dornici să contribuie la transformarea educației din România.

Școlile SuperTeach – două instituții ce vor fi transformate complet anul acesta

”Noi, la SuperTeach,  credem că cea mai importantă meserie din lume este ce a profesorilor. De aceea am lansat conceptul Teachers First, care vorbește despre importanța dascălilor în societate. Voi, profesorii, vă aflați la baza societății, la baza evoluției fiecărui caracter, iar sarcina voastră este cu atât mai importantă și mai provocatoare cu cât noi, în acest moment, nu cunoaștem 85% din meseriile viitorului”, a explicat Felix Tătaru, președintele asociației SuperTeach.

Co-fondatorul asociației a anunțat în premieră la Brașov cele două școli SuperTeach (Școala nr. 13 din Galați și Școala nr. 28 din Constanța), instituții ce vor intra din această toamnă într-un proces profund de transformare. ”Toți oamenii din cele două școli, de la portar și până la director, vor trece printr-un proces ce are la bază programul nostru de mentalitate deschisă în educație. Este un proces complex și ne dorim ca cele două instituții să devină repere pentru tot ceea ce se va întâmpla în sistemul de educație din România”.

”Voi, profesorii, aveți cea mai importantă meserie a societății”

Flavia-Ramona Boghiu, viceprimar al municipiului Brașov, a vorbit despre cultura organizațională din Primăria Brașov, apreciind că, ”ne-am dat seama când am venit la Primărie că, pe lângă un set de reguli foarte clare și precise, este nevoie de un set de valori după care să ne ghidăm în instituție și astfel  să îi inspirăm și pe ceilalți să le respecte. ”Voi, profesorii, aveți cea mai importantă meserie a societății și este important ce valori le insuflați copiilor, voi formați caractere. Noi, la Primărie, ducem responsabilitatea unui oraș, voi duceți responsabilitatea unei generații”, a precizat viceprimarul, adăugând că ”faptul că sunteți azi aici arată cât de mult vă pasă de copii și de meseria voastră. De aceea, am încredere că viitorul nu arată deloc rău”.

La rândul său, Ovidiu Tripșa, Inspector Școlar ISJ Brașov, a sfătuit profesorii prezenți la Conferința SuperTeach Brașov ”să nu fiți fișa postului, ci să rămâneți voi înșivă”, menționând că, deși multe dintre profesiile actuale nu vor mai exista în viitor, ”profesia de dascăl nu va dispărea, cu siguranță”. 

Școala românească are o cultură bazată pe frică

Radu Jugănaru, profesor de matematică și team leader al echipei de asistență tehnică pentru proiectul ROSE, a vorbit despre cultura organizațională din școlile românești, bazată pe un model al fricii. ”Este o stare de frică permanentă care se perpetuează de la elev, la student, la angajat, de la profesor, la director, la inspector și tot mai sus. Pentru că există bullying pe toate paleierele, între elevi, între elevi și profesori, în cancelarie”.

A ajuta pe cineva aflat în dificultate este momentul în care începe civilizația. Pare simplu, nu? Să mă gândesc cine se află în dificultate lângă mine. Un coleg, un copil, poate chiar un director care nu știe să facă management, poate chiar un profesor care țipă la copii pentru că îi este frică, a completat el.

La rândul său, Ema Sinov, profesor de Științe ale Educației, director al Casei Corpului Didactic timp de 10 ani, a vorbit despre valorile predominante ale școlilor din România, menționând că ”majoritatea școlilor noastre funcționează în secolul 19, având valori predominant academice – responsabilitatea față de teme, disciplina, învățarea. E normal oare?”. În antiteză, Ema Sinov a vorbit despre valori precum sensibilitatea, implicarea, responsabilitatea socială și față de comunitate, caresunt ”mai departe de noi”.

Merima Petrovici, directorul Unității de Implementare a Proiectelor Finanțate din Fonduri Structurale, în cadrul Ministerului Educației, și conferențiar universitar doctor la Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Ecologice din București, a subliniat importanța comunicării, menționând că: ”Este imposibil să nu comunici. Vorbire sau tăcere, totul are valoare de mesaj. Așadar, dragi dascăli, pentru că omul comunică prin toți porii lui, vă rog să încercăm să observăm comportamentul elevilor chiar dacă nu vorbesc. Ei comunică și prin tăcere, care tăcere poate fi de foarte multe feluri și ne va ajuta să aflăm multe despre copii”.

Schimbările dese ale directorilor de școală, un mare rău pentru educație


Cornelia Iliescu, Inspector şcolar – Management, dezvoltare și evaluare instituţională, a vorbit despre nevoia de continuitate în funcția de director școlar, acolo unde lucrurile funcționează bine. ”Conducerea unei instituții școlare care funcționează bine trebuie susținută să rămână în funcție. Patru ani este o perioadă insuficientă de timp pentru a implementa o strategie”. De aceea Cornelia Iliescu susține că ”12 ani reprezintă o perioadă bună pentru a reuși să împlementezi un plan dacă ai o echipă pe care te poți baza, nu una formată din YES men”. Inspectorul a subliniat că foarte rar sunt schimbați directorii de școală în județul Brașov, dar atunci când nu există performanță, ei sunt înlocuiți din funcție.

Anca Tîrcă – expert în educație, facilitator de învățare și autor al blogului ”despre educație – reforma la firul ierbii” – a accentuat faptul că o cultură organizațională pozitivă, participativă și de colaborare este în special creată de liderul organizației școlare. ”Se spune că oamenii nu părăsesc companiile sau instituțiile, ci părăsesc alți oameni și valorile lor”, spune Anca Tîrcă, adăugând că ”avem nevoie de alte abordări în școli, avem nevoie de directori care sunt acolo pentru a-și sprijini profesorii, a-i vedea cum cresc, nu de directori obsedați de control, nu de un management autoritar”.

Relația școală-copii trebuie simplificată

Tot aud că avem o criză a manualelor, o criză de bani, de materiale, de diverse, dar, de fapt, criza noastră cea mai mare este cea a caracterelor care să creeze caractere. Vreau doar să vă spun că deficitul de profesori a crescut față de anul trecut cu 12%”, a punctat Parintele Constantin Necula. Co-fondatorul SuperTeach a avut și un sfat pentru profesorii prezenți: ”Haideți să vedem copiii exact așa cum sunt – șansele României de a fi altfel în cel puțin câteva domenii. Nu există copii buni sau copii răi, ci oameni care pun în evidență valoarea si oameni care își pun în valoare forța de a da meditații și a înspăimânta. Va rog să militați pentru simplificarea relațiilor copiilor cu școala, astfel încât copiii să vadă că școala nu este pușcarie, că nu trebuie să dovedească nimic”.

Nu au lipsit de la Conferința SuperTeach Brașov nici copiii, beneficiarii educației din România. Ei și-au exprimat dorințele și asteptările de la acest an școlar și de la profesori. ”Ar fi frumos ca toți profesorii să facă precum dirigintele meu de la școală, și anume să îi implice pe toți copiii în discuții, nu doar să încurajeze 3 copii să vorbească. Domnul diriginte ne-a învățat să ne respectăm între noi indiferent de cum arătăm sau cum ne îmbrăcăm”, a spus Tea, elevă în clasa a-VIII-a.

Olimpia Meșa, designer de învățare și autoarea cărtii “Cum Învață Oamenii”, a prezentat multiple metode prin care copiii pot fi ajutați să dezvolte anumite competențe necesare pentru viitor. ”Cum ar fi ca, de exemplu, la matematică să nu facem matematică așa cum o știm, ci să facem un exercițiu amplu, să discutăm ce ar face copiii dacă le dăm 1 milion de euro, pe care ar avea voie să îl cheltuiească doar pentru școală. Oare ce ar face ei diferit?”. Olimpia Meșa a punctat distanța la care se află în acest moment școlile publice, prin valorile pe care le promovează (control, ierarhie) de valorile pe care se va baza umanitatea în viitor (self-management, colaborare, responsabilitatea față de un scop comun, distribuția autorității deciziei în organizație)

Profesorii, invitați în programe de formare oferite gratuit

Cristina Gheorghe, co-fondator SuperTeach, a invitat profesorii prezenți să se înscrie la viitoarele programe de formare ”Mentalitate Deschisă în Educație”, oferite gratuit de SuperTeach, anunțând că, începând din acest an, programul este acreditat MEN și are 20 de credite profesionale transferabile.

###

Despre Asociația SuperTeach

SuperTeach este un proiect inițiat de antreprenori în sprijinul profesorilor și al sistemului de educație preuniversitar.  Misiunea proiectului SuperTeach este ca profesorii să descopere și să dezvolte măreția din fiecare copil. Acest lucru este realizatprin programul „Mentalitatea Deschisă în Educație”, creat de liderul global în schimbare de mentalitate, Arbinger Institute, USA.

Asociația SuperTeach acționează pe 3 direcții:

Conferințe: În cei patru ani de activitate, au avut loc 23 conferințe în marile orașe ale țării, la care s-au adăugat peste 120 de webinarii și 17 conferințe online începând din primăvară 2020. Zeci de speakeri, elite, specialiști în educație și antreprenoriat au inspirat peste 30.000 de profesori și educatori, promovând principii și instrumente ale unei mentalități deschise în educație aplicate la clasă.

Traininguri: 720 de profesori SuperTeach selectați dintre participanții la conferințele SuperTeach au absolvit programul de formare „Mentalitate Deschisă în Educație” (4 zile), realizat în România de Institutul Dezvoltării Personale.

Comunități: În prezent, SuperTeach dezvoltă comunități locale în 23 județe cu ajutorul celor 51 de facilitatori ai programului MDIE și o Platformă Digitală de conținut educativ pentru toți profesorii interesați să evolueze în spiritul nevoilor societății actuale.

Celor 4 co-fondatori ai proiectului – Felix Tătaru (inițiator), Dragoș Anastasiu, Cristina Gheorghe și Alexandru Ghiță – li s-au alăturat încă din primul an (2017) și Felix Pătrășcanu, Andy Szekely si Părintele Constantin Necula. Asociația SuperTeach este rezultatul parteneriatului dintre Romanian Business Leaders (RBL), Institutul Dezvoltării Personale (IDP) și Grupul Educativa.

Mai multe detalii despre SuperTeach pot fi regăsite pe site-ul oficial și pe pagina de Facebook a asociației. Profesorii pot găsi resurse utile și pe grupul de Facebook SuperTeach.

Continue Reading

Evenimente

Caravana Metropolis- cinema în aer liber revine cu un nou sezon la Brașov, 21 – 26 septembrie 2021

Published

on

Caravana Metropolis- cinema în aer liber se întoarce în Piața Sfatului din Brașov cu cele mai bune filme din ultimul an, cu distincții importante la festivaluri de film internaționale prestigioase. Acestea vor putea fi urmărite între 21 și 26 septembrie, de la ora 20:00, în spațiul de proiecție amenajat în centrul Brașovului. Intrarea la proiecții este liberă.

Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 m², Caravana Metropolis- cinema în aer liber oferă o calitate a proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general.

Evenimentul aduce anul acesta pe marele ecran 6 filme noi în Selecția oficială – program care în fiecare an reunește cele mai apreciate filme lansate în ultimul an, laureate la BAFTA, Berlin, Veneția sau la Premiile Oscar.

Programul de la Brașov este:

21 septembrie, 20:00 – ANOTHER ROUND/ ÎNCĂ UN RÂND (regia: Thomas Vinterberg, cu: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, N15, 115 minute, comedie, dramă, Danemarca, Suedia), câștigător al Premiului Oscar pentru Cel mai bun film străin, nominalizat la Globurile de aur, câștigător al premiului BAFTA pentru Cel mai bun film în limbă străină și cu 3 nominalizări BAFTA pentru Cel mai bun actor, Cel mai bun scenariu, Cel mai bun regizor.

Sinopsis: Patru prieteni, cu toții profesori la liceu, decid să pună în practică teoria unui psiholog norvegian conform căreia oamenii s-ar fi născut cu un deficit de alcool în sânge și că un consum moderat ne deschide mințile, ne face mai creativi și mai relaxați. Fiecare dintre ei acceptă provocarea cu o rigoare aproape științifică, sperând că le va face viața mai bună. Deși, la început, rezultatele sunt încurajatoare, situația scapă rapid de sub control.

22 septembrie, 20:00 – UNDINE (regia: Christian Petzold, cu: Paula Beer, Franz Rogowski, Maryam Zaree, Jacob Matschenz, AP12, 91 minute, dramă, dragoste, Germania, Franța), câștigător al Ursului de Argint pentru cea mai buna actriță și al Premiului FIPRESCI la Berlinale în 2020 și al Premiului pentru Cea mai bună actriță la European Film Awards.

Sinopsis: Undine lucrează în Berlin ca istoric și ghid. Are un mic apartament în Alexanderplatz, este licențiată în istorie și lucrează ca freelancer. Dar viața ei în orașul modern ascunde un secret ce are la bază un mit străvechi: dacă omul pe care îl iubește o trădează, trebuie să îl ucidă și să se întoarcă în apele din care se trage. Atunci când iubitul ei Johannes o părăsește pentru o altă femeie, Undine crede că nu are de ales, până când îl întâlnește pe Christoph, un scafandru industrial, de care se îndrăgostește în mod neașteptat.

23 septembrie, 20:00 – ADEVĂRUL / LA VERITE (regia: Hirokazu Koreeda, cu: Catherine Deneuve, Juliette Binoche, Ethan Hawke, AP12, 106 minute, dramă, Franța, Japonia), film în competiție la Festivalul de Film de la Veneția în 2019.

Sinopsis:“The Truth” spune povestea unei dive ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică. Atunci când Fabienne (Catherine Deneuve) își publică memoriile, Lumir (Juliette Binoche) se întoarce de la New York la Paris împreună cu soţul (Ethan Hawke) şi copilul său. Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață.

24 septembrie, 19:00, cei mai mici spectatori ai Caravanei Metropolis- cinema în aer liber vor putea asista la Spectacolul Teo Magic Show cu actorul Costin Teodorescu, alias Teo, un om de spectacol prin excelență și un magician cu experiența sutelor de show-uri în ultimii 10 ani

ora 20:00 – TRADUCĂTORII / LES TRADUCTEURS (regia: Régis Roinsard, cu: Sidse Babett Knudsen, Eduardo Noriega, Olga Kurylenko, N15, 105 minute, mister, thriller, Franța, Belgia), film în competiție la Festivalul de Film de la Veneția în 2019.

Sinopsis: Izolați într-un buncăr de lux, fără posibilitatea de a avea contact cu exteriorul, nouă traducători se reunesc pentru a lucra la ultima parte a unei trilogii de mare succes internațional. Atunci când primele 10 pagini ale manuscrisului top secret sunt publicate pe internet și un hacker anunță că dezvăluie și restul dacă nu i se plătește o sumă colosală, o întrebare obsedantă bântuie grupul: de unde s-au scurs informațiile?

25 septembrie, 19:00, Atelierul de musicoterapie susținut de Metoda Totem include activități de musicoterapie, training și dezvoltare personală, educație nonformală și promovează concepte precum educația emoțională, leadership-ul, atitudinea nediscriminatorie, toleranța, lucrul în echipă, fairplay-ul, spiritul civic și comunitar, prin utilizarea instrumentelor de percuție de origine amerindiană, africană și asiatică împreună cu metafora ca element central în activitățile desfășurate. 

20:00 – ALI(E)NARE / FALLING (regia: Viggo Mortensen, cu: Viggo Mortensen, Lance Henriksen, Sverrir Gudnason , N15, 112 minute, dramă, UK), film în competiție la European Film Awards și câștigător al Premiului pentru Cel mai bun film la Festivalul de film de la San Sebastian și al Outstanding Achievement in Picture Editing – Feature Film, Directors Guild of Canada, 2020.

Sinopsis: Debutul în regie al cunoscutului actor Viggo Mortensen aduce pe ecrane povestea a două generaţii ce nu pot exista una fără alta: tată și fiu, trecut și prezent, răni deschise și moduri diferite de a vedea viața. John (Viggo Mortensen) locuiește cu partenerul său Eric și fiica lor adoptivă în sudul Californiei. Atunci când bătrânul său tată Willis (Lance Henriksen) vine în Los Angeles, cele două lumi diferite ale acestora se întrepătrund. Între conflict și acceptare, cu situaţii amuzante sau crunte, viețile lor nu mai pot continua în același ritm.

26 septembrie, 20:00 – CUIBUL / THE NEST (regia: Sean Durkin, cu: Jude Law, Carrie Coon, N15, 107 minute, dramă romantică, UK, Canada), câștigător al Critics Award, Grand Special Prize, Revelations Prize, Deauville Film Festival, 2020.

Sinopsis: Rory este un antreprenor ambițios care își aduce soția americană și copiii în țara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunități de afaceri. După ce își abandonează liniștitul cămin din suburbiile americane, familia este aruncată în nebunia anilor ’80 din Marea Britanie, iar noua lor viață prea scumpă într-un conac englezesc amenință să le destrame familia.

Evenimentul își propune să ofere spectatorilor o alternativă la vizionarea filmelor la televizor și urmărește să atragă publicul larg către filmele de autor.

„Caravana Metropolis- cinema în aer liber” este organizat de Asociația Culturală Metropolis, proiect finanțat din bugetul Municipiului Brașov, membru al rețelei „Europa Cinemas” și are ca parteneri: Radio Guerrilla, Music Channel, AGERPRES, Cațavencii, spotmedia.ro, Zile și Nopți, PRwave, IQads, Ziarul Metropolis, Iqool, LiterNet.ro, The Institute, Observator Cultural, Aarc.ro, filme-carti.ro, movienews.ro, SMARK, Monitorul Expres, La pas prin Brașov, Ilovebrasov.ro, danielurda.ro, NewsBV, Brașovul tău, Radio Brașov, Mix TV.

Detalii despre filme, programul complet și regulament pot fi găsite pe site-ul www.cinemainaerliber.ro.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, în condiții de pandemie. De aceea, accesul în spațiul de eveniment se face cu respectarea măsurilor în vigoare, de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 și este condiționat de efectuarea triajului observational, dar și de prezentarea unuia dintre urmatoarele documente: dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, care să releve faptul că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Continue Reading

Trending