Connect with us

Lansări

Levent Sali și Doddy revin după trei ani cu o nouă colaborare, “De Ce Ai Mai Sta”!

Published

on

Când ai rețeta succesului nu este greu să o exploatezi la maxim. Este și cazul celor doi buni prieteni Levent Sali și Doddy, care la trei ani de la lansarea hitului “Comsi Comsa” revin cu o nouă piesă ce cu siguranță se va regăsi în trending.

În 2019 Doddy și Levent Sali dădeau lovitura cu piesa “Comsi Comsa” care a strâns peste 19 milioane de vizualizări. Prietenia dintre cei doi artiști a continuat și amândoi soliștii s-au pus pe treabă și așa s-a născut noul lor single ce s-a lansat împreună cu Music Box, “De Ce Ai Mai Sta”, de data aceasta o colaborare între Levent Sali și Doddy.

Muzica și textul piesei au fost relizate de Claudiu Polk (Doddy), iar de producția muzicală s-au ocupat Claudiu Polk (Doddy) și Rachmanu.

“Am avut piesa asta la sertar de ceva timp și uite că acum am găsit momentul propice să o lansăm. Este una dintre piesele mele preferate, pentru că eu și Doddy avem multe melodii făcute împreună. Ne știm de peste 7 ani, am devenit prieteni de familie, nu numai prieteni de studio. Este unul dintre cei mai buni prieteni și oameni cu care lucrez și petrecem mult timp împreună, fiind unul dintre puținii care mă acceptă cu nebuniile mele. Pot să spun că are multă răbdare cu mine. Am filmat și un videoclip împreună, suntem cool, eleganți și misterioși. Am decis să ne îmbrăcăm mai clasic pentru că amândoi ne-am mai liniștit, suntem mai cuminți, cu familie. La filmări a fost totul ca pe roate, m-am simțit ca la Buftea pe vremea când filmam în “Pariu cu viața” și făceam parte din LaLaBand”, a povestit Sali.

Advertisement

Lansări

Kamara lansează o piesă misteriosă “LLP” – “Las misterul să planeze asupra acestei melodii”

Published

on

Jumătatea de culoare a trupei Alb Negru revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă mistrioasă. LLP se numește noua melodie lansată de Ghedi Kamara cunoscut în show-bizz ul muzical ca și Kamara. Ce spune solistul despre noua piesă puteți afla în continuare.

“LLP” nu este un proiect, eu cânt solo de foarte multă vreme, nu e că și când m-am apucat acum. Încă de prin 2006 am avut și colaborări, prima a fost cu o trupă, apoi piese solo am tot scos mai multe. Eu și Ralflo, am lansat piesa dedicată lui Leon, sunt multe piese nu sunt la prima producție solo. Mi-am făcut și proiectul meu pentru că simt că pot spune lucruri diferite față de ce spun în Alb Negu. Unde suntem într-o formulă anume și nu am aceleași posibilități de a spune tot ce spun eu singur pe o piesă. Cumva genul muzical este diferit când cânți singur. LLP poate să rămână o enigmă, să fiu întrebat multă vreme ce înseamnă. Piesa este dansantă, se poate încadra în zona world-dance. Partea amuzantă a piesei, are vibe ul ei, îți dă o stare bună, are și câteva mesaje ascunse. Îi las pe ceilalți să descifreze, să asculte și să descopere prin google translate ce semnifică. Sunt mesaje pe care le transmit dincolo de partea amuzantă a lucrurilor. are videoclip, produs de mine, sunt executiv producer, tot cu Sprint Music o scot, regizat de Ștefan Vlad, el a făcut montajul și colorizarea și asistat de Andreeas Mihai. Piesa e compusă de mine și Andreeas Mihai, versurile îmi aparțin. E o piesă pe stilul meu, mă reprezintă foarte tare. Și sunt convins că are mari șanse să bucure și alte suflete. Și să-i facă să danseze, să fie veselie”, spune Kamara.

Continue Reading

Lansări

2NormaL se joacă în noul videoclip cu “Shot-uri de iubire”. Ce invitați speciali are în clip?

Published

on

Dacă vă era dor de o piesă bună și un videoclip pe cinste atunci “Shot-uri de iubire”, piesa scoasă de Sprint Music este exact ce trebuie. Pentru că atât single-ul celor de la 2NormaL, cât și videoclipul regizat de Claudiu Stan este fix ce trebuie într-o zi toridă de vară de pus pe repeat.

Dacă vrei să-ți iei vacanță și să pleci la mare înainte trebuie să asculți piesa lansată de 2NormaL împreună cu Sprint Music, “Shot-uri de iubire”, la care Claudiu Stan (MVPEntertainment) a făcut un videoclip pe cinste. Muzica a fost asigurată de Ralflo și Eduard Cotoară iar textul de Cortes și Eduard Cotoară. Videoclipul este unul hazliu, ce te duce cu gândul la filmul “Ziua Cârtiței”, plin de invitați celebri, de la Ralflo, la Whats’up, (de concertele căruia se ocupă chiar Eduard) sau Cortes.

“Poate părea incredibil, însă cea mai nouă piesă “Shot-uri de iubire” este o piesă pe care am visat-o în 2021, dar care a stat multă vreme în telefon, până când, cu ajutorul lui Marius Chină și a întregii echipe Sprint Music, a prins viață și a căpătat forma actuală. Ideea videoclipului a fost a lui Claudiu Stan, regizorul care a îndrumat această producție video. În videoclip protagonistul se trezește după o seară “mai grea” lângă această divă care îi rămâne în cap și în suflet urmând să o vadă în toate fetele de pe stradă. La finalul poveștii o găsește pe ea, cea adevărată, iar finalul clipului este de fapt începutul poveștii lor de dragoste. “Diva” din clip este un model, pe nume Anemona. În videoclip apare Ralflo (alături de care am compus piesa și care a făcut producția ei), Cortes (alături de care am scris textul piesei) și Whats’up al cărui manager sunt în acest moment, în cadrul Sprint Music. Filmarea clipului a durat aproximativ 10 ore care au fost presărate cu multe momente amuzante, pe unele le puteți urmări și voi în clip”, a mărturisit Eduard Cotoară, solistul piesei.

“Proiectul 2NormaL a luat naștere în luna noiembrie a anului 2020 când am regăsit în fișierele audio o piesă începută în 2017 alături de Any1 ( Andy Robert Nicolae) și i-am propus să o continuăm. Acesta a păstrat vibe-ul inițial, dar am decis de comun acord să o scriem de la zero. Inițial proiectul ne-a avut ca membri fondatori pe mine (Eduard Cotoară) și pe Mihai Păun (clape), însă din păcate în luna Noiembrie a anului 2021 Mihai a părăsit proiectul”, mai spune protagonistul trupei 2NormaL.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Ionică Moroșanu lansează un nou single, “De n-aș fi fost moroșan”

Published

on

După succesul pe care care l-a înregistrat cu piesele “Și Lenuțe și Mării” și ”Așa-mi place mie”, cel mai iubit cântăreț din zona Maramureșului și mai nou unul dintre cei doi prezentatori TV ai emisiunii ”Gazda Favorită” revine cu un nou single care se numește ”De n-aș fi fost moroșan”.

Marea premieră are loc pe 22 iunie 2022, exact în ziua în care proiectul de suflet al artistului va împlini 17 ani de la înființare.

”Am horinca-n dreapta mea, Și în stânga cetera, Iar mândra draga de ea, Îmi alină inima” , sunt versurile care alcătuiesc refrenul acestei frumoase melodii.

Piesa “De n-aș fi fost moroșan” este compusă de Vali Doagă și orchestrată de Șerbu Alexandru și Marian Alexandru ( directorul orchestrei Ciocârlia ) mix – master-ul fiind realizat de Alexandru Truță. “S-a lucrat timp de un an și jumătate la acest proiect, avem foarte mare încredere în această piesă și ne dorim din suflet să ajungă la inimile tuturor românilor”, a declarat Ionică Moroșanu.

Advertisement

Mai multe detalii găsiți pe paginile oficiale ale artistului: Facebook | Instagram

Continue Reading