Connect with us

Evenimente

Kamara și Andrei Ștefănescu, pe scena WeLoveMusic Festival, la 19 ani de la lansarea trupei Alb Negru

Published

on

Încă o surpriză pe scena WeLoveMusic Festival de la Platoul Feteni, Râmnicu Vâlcea, la WeLoveMusic Festival. După ce anul trecut au sărbătorit majoratul, anul acesta Kamara și Andrei Ștefănescu își serbează cei 19 ani de trupă Alb Negru în mijlocul festivalului.

Line-up-ul festivalului de la Râmnicu Vâlcea este unul de zile mari! Organizatorii anunță artiști noi aproape în fiecare zi! Printre artiștii care vor face spectacol vor fi legendarii Thomas Anders, Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe, Holograf, Johny Româno, Alb Negru, plus mulți alții care vor cânta hiturile celebre și pentru asta trebuie să va luați bilete – aici.

Trebuie să știți că este ultima săptămâna dinainte de scumpirea prețurilor la abonamente, pe 1 iunie. Prețul se va schimbă de la Abonament acces general 200 + Taxe la 250 + Taxe și Abonament Golden Circle de la 290 + taxe la 360 + taxe.

Ce spune Kamara despre showul lor?

Advertisement

După ce anul trecut au împlinit 18 ani de trupa, adică majoratul, iată că anul acesta Kamara și Andrei Ștefănescu și-au propus să sărbătorească. ”Anul acesta vom împlini 19 ani de la debut, anul trecut am făcut majoratul. Alb Negru va veni în premieră la WeLoveMusic Festival. 19 ani de Alb Negru, o echipă mișto, care rezistă peste ani, probabil singură trupă din zona pop dance care are 19 ani de activitate neîntreruptă. Efectiv, probabil suntem cea mai longevivă trupă care nu a pus niciodată stop activității, tot timpul a cântat, tot timpul am lansat piese. Suntem bine și mulțumim lui Dumnezeu că luăm parte la acest festival care aduce artiști de afară și din România laolaltă. O inițiativă foarte tare, din punctul meu de vedere, care a ajuns la a adoua ediție și ne bucurăm să fim printre cei care vor încânta publicul între 19 și 20 august în platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea!, a povestit Kamara.

Când s-a născut trupa Alb Negru?

Alb Negru este o trupă românească de muzică pop formată din Kamara Ghedi și Ștefănescu Andrei. Cei doi “Alb Negru” și-au realizat debutul în 2004 la Festivalului de la Mamaia, unde au revenit doi ani mai târziu cu piesă Hello (Muza mea), câștigând Premiul de Excelentă Artistică “Mădălin Voicu”. În 2007 alături de Todomondo, ei câștiga finală națională Eurovision și reprezintă România la Helsinki, unde se clasează pe locul 13 din 41 de țări. De-a lungul vremii ei au colaborat cu artiști de renume ai României precum: Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu, Vlad Crețu, Andreea Bănică.

Advertisement

Evenimente

Care va fi punctul culminant de la concertul lui Connect-R de pe 9 iunie de la Arenele Romane!

Published

on

“Ziua lui Ștefan” o să fie memorabilă! 70.000 de euro costă întreaga desfășurare de forțe pentru concert iar invitații sunt unul și unul! Artistul va scrie din nou istorie în 2023, de ziua lui!

Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional!

“Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții. Iar momentul din 2019 care a fost momentul cel mai spectaculos din show, acolo când a apărut Florin Salam, anul acesta vom reedita, dar nu cu Florin Salam ci cu un invitat surpriză!”, ne-a mărturisit Connect-R care este unul dintre cei mai ocupați artiști de la noi în momentul de față fiind extrem de solicitat la concerte, dar și foarte nerăbdător să își întâlnească publicul la “Ziua lui Ștefan”.

Advertisement

De alfel, Connect-R își lansează și cartea “Din livada cu nuci”, sâmbătă, 27 mai, de la ora 17.00, la scena Arca, în cadrul Bookfest 2023 de la Romexpo.

Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină si Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat.

“La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul “Ziua lui Ștefan” de pe 9 Iunie de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină.

Advertisement
Continue Reading

Evenimente

Thomas Anders aduce “You’re My Heart, You’re My Soul’” pe scena We Love Music Festival!

Published

on

Line-up-ul festivalului de la Râmnicu Vâlcea este unul de zile mari! Organizatorii anunță artiști noi aproape în fiecare zi! Thomas Anders takes the stage We Love Music Festival! Cele mai ascultate melodii Modern Talking se vor auzi pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea. Artiștii care vor urca pe scenă la cea de-a două ediție a festivalului continuă să fie anunțați!

“You’re My Heart, You’re My Soul’”, “Cheri, Cheri Lady”, “Brother Louie”, vor răsună printre fanii muzicii anilor ’80. Și o să vă placă la nebunie nostalgia momentului!

Totodată au mai fost anunțați DJ Dark & Mentol care vor electriza la propriu atmosfera de la Râmnicu Vâlcea cu multă muzică bună, mixată exact cum trebuie!

Vara aceasta, pe Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, mai precis la cea de-a doua ediție WeLove Music Festival vor susține recitaluri talentatul Johny Romano, dar și super trupa DJ Project, alături de fermecătoarea Ioana Ignat. Mulți artiști îndrăgiți și mari vor urca pe scenă în perioada 18-20 august 2023.

Advertisement

Line-up-ul festivalului se îmbogățeste pe zi ce trece cu nume mari, iar fanii nu ezită să își întâlnească artiștii preferați la We Love Music Festival.

Vă reamintim la cea de-a doua ediție We Love Music Festival vor face spectacol legendarii Fayde, East 17, Fun Factory, La Bouche, Snap!, Mr. President, Milli Vanilli, Nick NND, MC Dylma & DJ Pappa M., Cappella, Akcent, Pepe și Holograf, care vor cânta hiturile celebre.

Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele două scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind fabuloasă! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul a fost în delir!

Biletele pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival se pot achiziționa de pe: https://www.magazindebilete.ro/bilete/we-love-music-festival-2023

Advertisement
Continue Reading

Evenimente

Loredana, Paula Seling și Orchestra frațiilor Advahov vor face spectacolul anului

Published

on

Cei mai îndrăgiți și mai de seamă muzicieni de la noi, printre care Loredana & Banda Agurida, Paula Seling si Orchestra Fraților Advahov pregătesc cel mai îndrăzneț proiect de pînă acum care se va concretiza într-un concert ce va avea loc la sfârșitul lunii mai.

”Am putea spune ca startul verii explozive se dă la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, când vor urca pe aceeași scenă, în cadrul spectacolului extraordinar Essenya – Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Orchestra Fraților Advahov, ”Essenya„ este un spectacol extraordinar, un carusel muzical electrizant, în care redescoperim frumusețea, vibrația pasiunii, profunzimea emoției și bucuria deplină a dansului Loredana, diva de vis, cu sound-ul inconfundabil, mereu în avangarda muzicii românești, artista care a lansat unele dintre cele mai iubite piese din toate timpurile, va oferi publicului, împreună cu Banda Agurida, un moment de excepție și va interpreta piesele icon cu vizualizări cumulate de sute de milioane. Ca de fiecare dată, apariția Loredanei, în fața iubitorilor de muzică, este o explozie de energie, creativitate și bunădispoziție. Essenya aduce pe aceeași scenă încă o voce unică, inconfundabila și de neegalat, Paula Seling. Interpreta și compozitoarea Paula Seling completează, alături de bandul său de instrumentiști extrem de talentați, frumusețea evenimentului special, de la Arenele Romane. Cu vocea sa de aur, ne va purta printr-o călătorie muzicală în care publicul va simți vibrația emoției cu care artista ne-a obișnuit de-a lungul celor peste 20 de ani de carieră fulminantă”, a declarat Nicoleta Ioniță, Producător Evenimente pentru Eseno.

Spectacolul 100% live, de la Arenele Romane, este completat de energia debordantă a Orchestrei Fraților Advahov alături de Mioara Velicu și Valentin Sanfira.

Vitalie și Vasile Advahov, născuți în orașul Cahul, au moștenit iubirea pentru muzică de la părinți și prin multă muncă, dar și cu un talent uriaș, aveau să pună bazele celei ce a devenit una dintre cele mai iubite formații de muzică populară din Republica Moldova, cu o popularitate incontestabilă în întreaga Europă.

Advertisement

Evenimentul este organizat de Sens Music Entertainment & Powered by Eseno. Essenya este și viziunea brandului Eseno despre rolul, misiunea și valorile sale în viața fiecăruia dintre noi: sănătate, frumusețe, izvor de bine și bucurie de a trăi în armonie cu întregul univers.

Cei care au organizat evenimentul ne-ai oferit detalii despre aceasta colaborare interesanta. „Compania Eseno este bucuroasă şi onorată să susţină 50% din costurile totale ale spectacolului extraordinar Essenya, întrucât mesajul acestui eveniment de excepţie este, practic, o punere în scenă a valorilor şi misiunii companiei noastre: redescoperirea frumuseții, a vibrației pasiunii, profunzimii emoției și a bucuriei depline a dansului, părţi esenţiale ale existenţei noastre de zi cu zi, care nu sunt cu putinţă în absenţa unui aspect primordial de care avem nevoie: sănătatea. Brandul nostru are la bază o cercetare îndelungată, întinsă pe durata a 20 de ani. Cele trei produse dermato-cosmetice ale brandului Eseno, Eseno for Lady, Eseno Respiro și Eseno Anti Acnee au luat naştere din nevoia clienţilor şi a interesului uriaş pentru produse de foarte înaltă calitate, prietenoase cu mediul înconjurător. Noi, reprezentanţii companiei Eseni, credem în sursa stării de bine care se află în interiorul nostru şi este completată alchimic din exterior, cu produse de înaltă calitate, bazate pe cercetări riguroase şi suntem convinşi că şi clienţii noştri vor împărtăşi acest crez”, a declarat Nicoleta Ioniță, Producător Evenimente pentru Eseno. „Este o onoare pentru noi această colaborare și o mare bucurie că avem ocazia să aducem în același loc valorile pe care le împărtășim. Pentru calitate și siguranță, industria de evenimente din România are nevoie de cooperare, mai ales după perioada complicată prin care am trecut cu toții și care și-a lăsat amprenta și asupra evenimentelor muzicale cu public numeros. Suntem bucuroși de susținerea a 50% din costurile acestui eveniment extraordinar, care nu înseamnă doar o muncă de echipă, ci și exemplul unei susțineri reciproce pentru evenimente și, respectiv, produse de cea mai înaltă calitate. Activitatea și portofoliul create de-a lungul ultimilor 20 de ani de către compania SENS Music Entertainment sunt exemple clare ale profesionalismului și calității pe care le punem în toate proiectele noastre, iar Essenya este doar începutului unei colaborări care va aduce publicului din România, în următoarea perioadă, numeroase surprize, în care se va regăsi modul impecabil de lucru care definește SENS Music Entertainment”, a declarat Vlad Costandoi, Fondator & Ceo Sens Music Entertainment.

Biletele pentru Essenya costa intre 50 si 80 de lei – Spectacolul extraordinar, la Arenele Romane, cu Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Frații Advahov, care are loc la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, sunt disponibile pe www.iabilet.ro și www.entertix.ro.

Advertisement
Continue Reading