Connect with us

Lansări

“Goana după bani”, o nouă piesă semnată Cortes, cu un mesaj puternic

Published

on

Într-o societata măcinată de criză economică și multe alte probleme, Cortes a lansat împreună cu Sprint Music un nou single cu un mesaj foarte puternic – “Goana după bani”, o piesă care să te facă să fIi atent la tot ce se întâmplă în jurul tău din punct de vedere financiar.

Sprint Music împreună cu Cortes au lansat un nou single, cât se poate de actual, după piese de top precum “Dependent” sau “Independent”, mai precis, “Goana după bani”.

“Pot spune că “Goana după bani” este o piesă atipică ca și mesaj, în primul rând. Am observat că în ultimul timp foarte mulți oameni sunt preocupați numai să facă bani și piesa asta are cumva mesajul – gen “hai să ne mai oprim puțin din goana după bani și să ne și bucurăm de ei dacă tot îi facem”. Să mai plecăm și într-o vacanță, să facem un gest frumos pentru persoanele dragi. Adică să nu ne concentrăm tot timpul numai pe făcut bani pentru că pierdem alte lucruri, pierdem bucuria din viața noastră. Piesa a fost compusă acum trei luni și am scris-o în trei zile. La “Goana după bani” muzica e făcută de Cosmin Dobrescu și  Cristi Pascu, textul de Cosmin Dobrescu, de producție s-a ocupat Enri Demi, la chitară a cântat Marius Popescu, iar de Visual s-a ocupat Cristi Roman. Cu această ocazie am vrut să aflăm și când a făcut Cortes primii bani și iată ce ne-a mărturisit. “Aveam 12 ani și în spatele blocului meu aveam un depozit. Iar eu jucam fotbal în spatele blocului cu niște prieteni și a venit un camion care avea saci cu orez. Iar doamna de acolo ne-a întrebat dacă vrem să facem un ban și ne-a rugat să cărăm sacii din camion în depozit. Și atunci am făcut primii bani din care mi-am luat un suc și câteva napolitane”, a povestit Cortes care și-a deschis propriul studio și e deschis la colaborări.

Cine e Cortes aka Cosmin Dobrescu?

Advertisement

Cosmin Dobrescu sau Cortes s-a remarcat ca artist solo în 2013, odată cu apariția hitului „Vedeta mea”, realizat în colaborare cu Connect-R. Cei doi au mai lucrat împreună la piesele „Sweet 16”, “Geneza”, “Bani cu dobânda” și “Scrisoare pentru președinte”. Mai apoi, în 2015, împreună cu Andreea Bălan, a lansat piesa „Uită-mă”, produsă de David Deejay, Chris Mayer și Adi Cristescu, piesă care a fost prezentă timp de 14 săptămâni în Top 10 Media Forest. După accea au urmat alte colaborări de succes, cu Lora (“Puncte-puncte”), What’s Up (“Haimana”), Mellina (“Să nu spui că nu ți-am zis”), Bianca (“Fără ea, fără el”). Artistul a ales să contrazică încă o dată tiparele clasice ale hip-hopului, piesele sale având o amprenta personală și inedită prin modul în care combină elemente extrase din mai multe genuri muzicale.

Cortes pe rețelele de socializare:

Lansări

Maximilian lansează “Nush CSZ”. “E o chestiune la care mi-am propus să nu ajung vreodată…”

Published

on

Maximilian vine cu noul hit, iar fanii de-abia îl așteaptă. Binecunoscutul rapper lansează “Nush CSZ”, o piesă proaspătă, tocmai scoasă din studio, la care s-a filmat și un videoclip pe măsură. În colaborare cu Sprint Music și Casalot Sound, Maximilian face muzică bună.

“Recunosc că m-am tot gândit zilele astea la ce aș putea spune în plus despre melodie, în afară de ceea ce am expus deja în textul ei. Cred că am zis destule acolo, dacă nu chiar prea multe. Probabil aș putea să o descriu ca pe un fel de moment de “cochetat cu hating-ul”, chestiune la care mi-am propus să nu ajung vreodată, cu siguranță nu în muzica pe care o fac. Totodată, aș vrea să le mulțumesc lui Neli, Feli, domnului Florin Prunea și doamnei Florentina Tănase, că au acceptat să intre în joculețul meu prostuț. A fost tare la filmări! Mulțumiri merg și către echipa care s-a ocupat de videoclip, dar și către Esqu, omul cu care am lucrat atât piesa de față, cât și albumul de pe care face parte, “Narcis”. Sper să vă placă! Audiție plăcută!’, a declarat Maximilian.

A dat lovitura cu piesa și clipul “Sophie”

Maximilian este unul dintre rapperii foarte cunoscuți la noi care a avut colaborări de succes cu Cheloo, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Guess Who, Spike, MefX, DOC, Deliric și mulți alții. A început să cânte hip hop încă din 1996, de pe vremea când era în liceu, și se pare că a pășit cu dreptul. Maximilian devine cunoscut publicului larg în 2011, cu piesa “Sophie”, o piesă făcută în colaborare cu MefX. Aceasta a fost promovată printr-un videoclip lansat în premieră pe postul de televiziune Music Channel. Atât piesa, cât și videoclipul s-au bucurat de foarte mare succes, strângând milioane de vizualizări pe YouTube.

Advertisement

Maximilian și-a bucurat fanii de-a lungul timpului cu mai multe albume, precum: Laboratoru’ (cu Mahsat) (2002), Volumu’ la Maxim…ilian (2008), Maxim, Am Spus (2013), A 5a Roată La Căruță (2016), NARCIS (TBA) iar viitorul sună bine pentru că artistul nu se oprește aici.

Continue Reading

Lansări

Mario Joy lanseză “Regrets”, o piesă cu mesaj special

Published

on

În decembrie, în ultima lună din an, Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, revine în atenția fanilor săi cu un nou single – “Regrets”, o melodie cu un mesaj special ce trebuie acultată cu mare atenție.

Autorul hitului „California” se întoarce cu o nouă melodie însoțită de videoclip pe care le lansează împreună cu Sprint Music. Dacă piesa a fost făcută, atât muzica cât și versurile de Mario Joy, la videoclip a lucrat un alt profesionist și vă spunem că este vorba de Claudiu Stan (MVPEntertainment), care ne surprinde și de data aceasta cu un videoclip de imagine. Cât despre piesă Mario Joy ne a mărturisit că transmite un mesaj special celor ce o vor asculta. “Atunci când într-un moment de rătăcire îți înșeli persoana iubită și apoi ești plin de remușcări și regrete pentru că realizezi că ai rănit și dezamăgit în același timp persoana iubită. Realizezi cât de mult înseamnă ea pentru tine și încerci să repari greșeala făcută. Acesta este mesajul piesei “Regrets” pe care o puteți include în play listurile voastre din această săptămană.

Cine e Mario Joy?

Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat și alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you “, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams. Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising Internațional Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Modă Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru. La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Nicola lansează “Cadouri în avans” – “Îmi place să primesc cadouri dar și să dăruiesc!”

Published

on

Nicola întâmpină luna decembrie cu o frumoasă piesă numai bună pentru perioada sărbătorilor de iarnă. În colaborare cu Sprint Music artista a pus la cale o melodie care va fi pe buzele tuturor de Crăciun, “Cadouri în avans”. De noua piesă a artistei sunt vinovați pentru muzică Adi Cristescu și Mihai Mititescu, pentru text: Adi Cristescu, Cosmin Dobrescu, iar de orchestrație s-a ocupat Enri Demi. Videoclipul a fost realizat de binecunoscutul regizor Claudiu Stan (MVPEntertainment).

“Cadouri în avans” are un vibe pozitiv, e o conexiune directă între mine, oameni și Moș Crăciun. Printre milioanele de dorințe ale oamenilor care cred în Moșu’ sunt și eu cu visurile mele care vreau să se transforme în realitate. Cred că această piesă este unul dintre cadourile pe care le primesc în avans. Îmi doresc ca melodia “Cadouri în avans” să intre în inimile oamenilor, să le facă sărbătorile mai frumoase, să le umple casele cu bucurie și fericire”, a mărturisit Nicola despre piesa pe care o lansează azi, chiar cu o zi înainte de Moș Nicolae. “Îmi place să primesc cadouri dar și să dăruiesc. Este cea mai frumoasă perioadă a anului atunci când dorințele și visele se pot transforma în realitate. Știe Moșu’ ce-mi doresc. Să vină! Hehe!”, a mai adăugat artista pe care sfânta sărbătoare a Crăciunului o va prinde pe scenă, acolo unde se simte cel mai bine.

Atunci când începe sezonul sărbătorilor, melodia pe care Nicola a lansat-o în anul 2000, “Iarna (Milioane)” se ascultă pe repeat. Dacă va egala sau nu succesul de atunci cu “Cadouri în avans”, cântăreața nu s-a putut pronunța. “Sunt două piese foarte bune, în stiluri diferite, de aceea nu le pot compara”, a mai completat artista.

Advertisement
Continue Reading