Connect with us

Lansări

Eugenia Nicolae lansează o serie de sesiuni live spectaculoase: „Trăiesc cea mai intensă perioadă a vieții mele din punct de vedere creativ!”

Published

on

Eugenia Nicolae este cunoscută datorită stilului proaspăt și plin de emoție prin care îmbină folclorul cu muzica pop iar pentru că muzica bună se simte cel mai bine live, artista vine în întâmpinarea publicului cu nu mai puțin de 5 videoclipuri noi, sesiuni live, pe care publicul le poate urmări pe canalul său de YouTube.

Prin această serie de video-uri, Eugenia Nicolae și-a dorit să abordeze într-o manieră reorchestrată alături de bandul ei și de artiștii Cazanoi Brothers propriul repertoriu, piese din folclorul nostru și din muzica lăutăreasca, dar și cântece pe care le-a compus pentru alți artiști, precum Theo Rose.

„Aceste sesiuni cu muzică lansate recent pe canalul meu de YouTube au venit din dorința mea, dar și pentru că fanii mei au votat într-un numar mare printr-un sondaj pe care l-am făcut pe Instagram.

Îmi place să implic ascultătorii mei în deciziile pe care le iau din punct de vedere muzical. Am ales împreună cu ei piesele cântate în aceste video-uri. Cea mai votată piesă a fost Inima n-o mai răbda. Mi-am dorit și eu foarte mult să îi fac o variantă live; din acest motiv am și adăugat o strofă nouă care nu exista în release-ul oficial. Am ales cele mai iubite piese lansate de mine, melodii iconice din muzica lăutărească, precum Șaraiman, Pe mine mă cheamă Floare sau melodii din folclorul românesc, Joacă-n poeniță, Maria Lătărețu sau Prin pădure pe cărare, Benone Sinulescu.

Advertisement

Tare drag mi-a fost să cânt alături de band și piesa pe care am scris-o pentru Theo Rose – Gipsy Run. Chiar și în concerte îmi place să cânt și muzica compusă pentru alți artiști. E tare frumos să mă transpun și să las mici bucățele din mine și în alte proiecte muzicale. O altă colaborare de succes pe parte de compoziție este și piesa Lume a lui Spike care conține refrenul scris de mine și lansat în urmă cu un an în piesa De ce nu mă legeni. Am lucrat foarte frumos cu echipa de la Atom și m-am bucurat că piesa a fost nr. 1 pe radio, foarte apreciată și iubită de public. Plănuiesc multe alte colaborări cu artiști, atât pe parte de compoziție, cât și de featuring. Trăiesc cea mai intensă perioadă a vieții mele din punct de vedere creativ. Este o mare forță care lucrează acum în interiorul meu. Încă de la începutul anului am început să compun intens, de dimineață până seara și abia aștept să vă arăt toată munca mea.”, a spus artista.

Eugenia Nicolae a avut o perioadă productivă din punct de vedere muzical, recent a lansat trilogia „Maria”, dedicată marii interprete de folclor, Maria Lătărețu, pentru care a colaborat cu PUYA și îndrăgita artistă de muzică populară, Paula Hriscu. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese și a colaborat de-a lungul timpului cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose și pregătește multe alte surprize pentru public.

Vezi sesiunile live aici: Inima n-o mai rabda Live Session: https://youtu.be/WJv6ZxoOYJI

Medley Folclor live session: https://youtu.be/dfBGVSVbVxg

Floare x Sus paharul x Cu o damigeana (Live Session): https://youtu.be/SZDHZGmpDjM

Advertisement

Gipsy Run (cover Theo Rose) Live Session: https://youtu.be/77_zd9l9VZE

Saraiman (Live Session): https://youtu.be/ZzT-nnJbzyE

Lansări

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”

Published

on

Lumea muzicală va aplauda, cu siguranță, noua colaborare muzicală dintre cei doi artiști, 2Normal cu Dr. Mako pentru piesa ”Beam, Beam”. Este vorba de o nebunie de piesă cu un videoclip pe măsură, ce îi va binedispune pe cei care vor urmări acest proiect.

Finalul de lună mai aduce o surpriză muzicală, ”Beam, Beam”, o nebunie de piesă scoasă de Sprint music și de doi olteni, Dr. Mako și Eduard Cotoara care au făcut muzica și textul, alături de Andrei Turcu care a făcut orchestrația și de Claudiu Stan de la (MVPEntertainment), care s-a ocupat de videoclipul haios.

”După ani de zile de încercări de a lucra împreună, Dr. Mako a găsit o cale de colaborare între noi, venind către mine cu propunerea piesei într-un stadiu incipient, în luna octombrie. De atunci și pînă acum piesa a suferit destul de multe modificări din toate punctele de vedere, ca tip, gen, ca orice. Ne aflăm în fața unei piese de vară, de club, cu influențe orientale, care sperăm să prindă la toată lumea. Anul 2023 este un an care mie, personal, mi-a adus colaborări de mult dorite și un an în care pentru prima oară lansez mai mult de două piese și sunt foarte recunoscător pentru asta. Sper că muzica noastră să ajungă la inimile oamenilor, mulțumesc Sprint Music pentru suportul acordat și sper că piesa să ajungă la inimile iubitorilor de muzică bună”, a spus Edward Cotora alias 2Normal, interpretul piesei.

Iar compozitorul, Dr. Mako, pe care îl știți din colaborarea cu Oana Radu feat. Eli – ”Tu”, dă din nou lovitura cu un joc de cuvinte. ”Nouă ne-a făcut plăcere să facem piesa. Acum, rămâne să vedem publicul larg ce decide. Eu am compus-o, am scris versurile. Împreună cu el am modificat, în sensul că a dat personalitate anumitor părți din interpretare. Adică a venit și cu partea lui, mai ales pe bridge, unde a avut o prezență mai importantă ca personalitate muzicală. Poate, de aici, se poate face și un remix bun. Să sperăm că avem ceva șanse. Cum mi-a venit ideea? Mă gândeam că dacă iubești și suferi, asta poate să ducă la “beam, beam”, spune el. Care ne-a spus și cum au ajuns să colaborăm. ”Edi este chitarist și solist vocal, și este și absolventul Școlii de Teatru din Craiova. În primul rând că noi suntem craioveni! Când reușisem primul meu mare succes cu piesă “Tu”, cu Oana Radu, el era fan, să zic așa. Era mai mic. Și vedea că se poate pleca din Craiova și să ajungi să fii pe toate radiourile. Și, de atunci, am ținut legătura constant. S-a mai sfătuit cu mine pe unele piese, am mai încercat să colaborăm, ne-am mai gândit noi la niște idei, dar asta a fost prima propunere concretă a mea către el. Fiindcă m-am gândit că o voce guturală, așa, ar merge pe piesă. Asta a fost. Ce așteptări am de la melodia asta? Nu știu dacă o să fie nebunie. M-aș bucură dacă refrenul acesta ajunge la oameni. Dacă vă uitați și la videoclip în timp ce ascultați piesa, să știți că e o treabă foarte, foarte plăcută! Nici eu nu mă așteptam. Mă gândeam că poate fi imnul îndrăgostiților care suferă din dragoste! Asta e ideea. Dacă reușește să se creeze o atmosferă… Noi încercăm”, a spus el în încheiere.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Tecsan feat. Cortes – Made in CHINA, o nouă colaborare specială

Published

on

După ce și-a bucurat fanii în ultima vreme cu piese precum ”Singuratic (Introducere)”, ”Abonat” sau ”Do Re Mi”, Tecsan a lansat o nouă colaborare muzicală. Aceasta este împreună cu Cortes, iar piesă se numește ”Made în CHINA”.

Îndrăgostit iremediabil de muzică, Tecsan revine în atenția fanilor împreună cu Cortes. Noul single – lansat cu Sprint Music – are un videoclip special pentru piesa ”Made in CHINA”. Pentru această super melodie au colaborat pentru muzică Tecsan, Cătălin Năstase și Alex Leceanu, responsabilii cu textul fiind Tecsan și Cortes, iar videoclipul a fost realizat chiar de Tecsan.

”În piesa ”Made in CHINA” este vorba de originalitate fiecare om este unic iar noi preferăm calea ușoară de a copia. Piesa ”Made in CHINA” prezintă și încercările oamenilor din jurul artistului Tecsan, oameni ce îl vor în umbră și încercând să îl captiveze punându-i eticheta de “Tecsan nu ai șanse”. Dar etichetele lor pentru Tecsan sunt Made în CHINA”, spune solistul despre piesa lui. Și tot el a povestit de colaborarea cu Cortes.

”Cortes este un artist bun când vine vorba de scris, piesa avea deja un gramaj destul de mare venind vorba de lirică, dar cerea mai multe jocuri de cuvinte așa că i-am prezentat-o lui Cortes. Un artist căruia îi plac provocările, nu a ezitat, a rezonat cu piesa și în scurt timp a intrat în studio. Anii de muncă s-au văzut rapid și lejeritatea lirică a acestuia”, a mai completat artistul.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Deniz Cem lansează cea mai tare piesă de dragoste, “Aşk Kalbime”, un îndemn la iubire!

Published

on

Deniz Cem lansează “Aşk Kalbime”, în colaborare cu Sprint Music, o super piesă de dragoste inspirată din trecutul său și din relațiile pe care le-a avut. Artistul de origine turcă este foarte iubit în Turcia și are piese de succes care ajung imediat în topurile de specialitate.

“Aşk Kalbime” înseamnă “Dragoste pentru inima mea”, intenția mea de a spune vreau dragoste sau vreau să îmi bucur sufletul…Da, este o piesă de dragoste, inspirată din relațiile pe care le-am avut și din dorința de a avea o viitoare iubită, așa cum îmi doresc. Vorbesc despre așteptările mele și despre fata visurilor! Are ochii albaștri ca cerul și asta repet pe refrenul melodiei, “Mavi Gökyüzüne – Mavi gözlerine”, adică “Cerul albastru, ochii tăi albaștri”, o invitație pentru femeie de a deveni iubită și de a mă face fericit! Când am auzit prima dată această piesă, mi-a dat un super vibe și o energie bună! Am același producător cu Antonio Pican. “Aşk Kalbime” este o piesă cu arome orientale, așa cum mi-am obișnuit fanii în piesele și show-urile mele, pentru că mulți dintre ei mă întreabă când mai scot o piesă ca “Tamam Tamam” … Cred că vor fi încântați să asculte noua melodie și să îi îndemne la dans. Mai avem încă două piese noi, gata de lansat! Următoarele luni sunt pline, muncim non-stop în studio pentru noile hituri”, ne-a declarat, entuziasmat, Deniz Cem.

Muzica pentru nouă piesă a artistului, “Aşk Kalbime”, a fost asigurată de Antonio Pican și Cătălin Năstase, pe versurile lui Deniz Cem. De Mix-Master s-a ocupat Alex Truță, iar videoclipul a fost realizat de regizorul Claudiu Stan, de la MVPEntertainment.

Advertisement
Continue Reading