Connect with us

Lansări

Deniz Cem lansează cea mai tare piesă de dragoste, “Aşk Kalbime”, un îndemn la iubire!

Published

on

Deniz Cem lansează “Aşk Kalbime”, în colaborare cu Sprint Music, o super piesă de dragoste inspirată din trecutul său și din relațiile pe care le-a avut. Artistul de origine turcă este foarte iubit în Turcia și are piese de succes care ajung imediat în topurile de specialitate.

“Aşk Kalbime” înseamnă “Dragoste pentru inima mea”, intenția mea de a spune vreau dragoste sau vreau să îmi bucur sufletul…Da, este o piesă de dragoste, inspirată din relațiile pe care le-am avut și din dorința de a avea o viitoare iubită, așa cum îmi doresc. Vorbesc despre așteptările mele și despre fata visurilor! Are ochii albaștri ca cerul și asta repet pe refrenul melodiei, “Mavi Gökyüzüne – Mavi gözlerine”, adică “Cerul albastru, ochii tăi albaștri”, o invitație pentru femeie de a deveni iubită și de a mă face fericit! Când am auzit prima dată această piesă, mi-a dat un super vibe și o energie bună! Am același producător cu Antonio Pican. “Aşk Kalbime” este o piesă cu arome orientale, așa cum mi-am obișnuit fanii în piesele și show-urile mele, pentru că mulți dintre ei mă întreabă când mai scot o piesă ca “Tamam Tamam” … Cred că vor fi încântați să asculte noua melodie și să îi îndemne la dans. Mai avem încă două piese noi, gata de lansat! Următoarele luni sunt pline, muncim non-stop în studio pentru noile hituri”, ne-a declarat, entuziasmat, Deniz Cem.

Muzica pentru nouă piesă a artistului, “Aşk Kalbime”, a fost asigurată de Antonio Pican și Cătălin Năstase, pe versurile lui Deniz Cem. De Mix-Master s-a ocupat Alex Truță, iar videoclipul a fost realizat de regizorul Claudiu Stan, de la MVPEntertainment.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lansări

2Normal și Dr. Mako au lansat o nebunie de piesă ”Beam, Beam”

Published

on

Lumea muzicală va aplauda, cu siguranță, noua colaborare muzicală dintre cei doi artiști, 2Normal cu Dr. Mako pentru piesa ”Beam, Beam”. Este vorba de o nebunie de piesă cu un videoclip pe măsură, ce îi va binedispune pe cei care vor urmări acest proiect.

Finalul de lună mai aduce o surpriză muzicală, ”Beam, Beam”, o nebunie de piesă scoasă de Sprint music și de doi olteni, Dr. Mako și Eduard Cotoara care au făcut muzica și textul, alături de Andrei Turcu care a făcut orchestrația și de Claudiu Stan de la (MVPEntertainment), care s-a ocupat de videoclipul haios.

”După ani de zile de încercări de a lucra împreună, Dr. Mako a găsit o cale de colaborare între noi, venind către mine cu propunerea piesei într-un stadiu incipient, în luna octombrie. De atunci și pînă acum piesa a suferit destul de multe modificări din toate punctele de vedere, ca tip, gen, ca orice. Ne aflăm în fața unei piese de vară, de club, cu influențe orientale, care sperăm să prindă la toată lumea. Anul 2023 este un an care mie, personal, mi-a adus colaborări de mult dorite și un an în care pentru prima oară lansez mai mult de două piese și sunt foarte recunoscător pentru asta. Sper că muzica noastră să ajungă la inimile oamenilor, mulțumesc Sprint Music pentru suportul acordat și sper că piesa să ajungă la inimile iubitorilor de muzică bună”, a spus Edward Cotora alias 2Normal, interpretul piesei.

Iar compozitorul, Dr. Mako, pe care îl știți din colaborarea cu Oana Radu feat. Eli – ”Tu”, dă din nou lovitura cu un joc de cuvinte. ”Nouă ne-a făcut plăcere să facem piesa. Acum, rămâne să vedem publicul larg ce decide. Eu am compus-o, am scris versurile. Împreună cu el am modificat, în sensul că a dat personalitate anumitor părți din interpretare. Adică a venit și cu partea lui, mai ales pe bridge, unde a avut o prezență mai importantă ca personalitate muzicală. Poate, de aici, se poate face și un remix bun. Să sperăm că avem ceva șanse. Cum mi-a venit ideea? Mă gândeam că dacă iubești și suferi, asta poate să ducă la “beam, beam”, spune el. Care ne-a spus și cum au ajuns să colaborăm. ”Edi este chitarist și solist vocal, și este și absolventul Școlii de Teatru din Craiova. În primul rând că noi suntem craioveni! Când reușisem primul meu mare succes cu piesă “Tu”, cu Oana Radu, el era fan, să zic așa. Era mai mic. Și vedea că se poate pleca din Craiova și să ajungi să fii pe toate radiourile. Și, de atunci, am ținut legătura constant. S-a mai sfătuit cu mine pe unele piese, am mai încercat să colaborăm, ne-am mai gândit noi la niște idei, dar asta a fost prima propunere concretă a mea către el. Fiindcă m-am gândit că o voce guturală, așa, ar merge pe piesă. Asta a fost. Ce așteptări am de la melodia asta? Nu știu dacă o să fie nebunie. M-aș bucură dacă refrenul acesta ajunge la oameni. Dacă vă uitați și la videoclip în timp ce ascultați piesa, să știți că e o treabă foarte, foarte plăcută! Nici eu nu mă așteptam. Mă gândeam că poate fi imnul îndrăgostiților care suferă din dragoste! Asta e ideea. Dacă reușește să se creeze o atmosferă… Noi încercăm”, a spus el în încheiere.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Tecsan feat. Cortes – Made in CHINA, o nouă colaborare specială

Published

on

După ce și-a bucurat fanii în ultima vreme cu piese precum ”Singuratic (Introducere)”, ”Abonat” sau ”Do Re Mi”, Tecsan a lansat o nouă colaborare muzicală. Aceasta este împreună cu Cortes, iar piesă se numește ”Made în CHINA”.

Îndrăgostit iremediabil de muzică, Tecsan revine în atenția fanilor împreună cu Cortes. Noul single – lansat cu Sprint Music – are un videoclip special pentru piesa ”Made in CHINA”. Pentru această super melodie au colaborat pentru muzică Tecsan, Cătălin Năstase și Alex Leceanu, responsabilii cu textul fiind Tecsan și Cortes, iar videoclipul a fost realizat chiar de Tecsan.

”În piesa ”Made in CHINA” este vorba de originalitate fiecare om este unic iar noi preferăm calea ușoară de a copia. Piesa ”Made in CHINA” prezintă și încercările oamenilor din jurul artistului Tecsan, oameni ce îl vor în umbră și încercând să îl captiveze punându-i eticheta de “Tecsan nu ai șanse”. Dar etichetele lor pentru Tecsan sunt Made în CHINA”, spune solistul despre piesa lui. Și tot el a povestit de colaborarea cu Cortes.

”Cortes este un artist bun când vine vorba de scris, piesa avea deja un gramaj destul de mare venind vorba de lirică, dar cerea mai multe jocuri de cuvinte așa că i-am prezentat-o lui Cortes. Un artist căruia îi plac provocările, nu a ezitat, a rezonat cu piesa și în scurt timp a intrat în studio. Anii de muncă s-au văzut rapid și lejeritatea lirică a acestuia”, a mai completat artistul.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Simona Nae și Luis Gabriel, colaborare specială pentru videoclipul piesei “Floare de NU MĂ UITA”

Published

on

Cea mai nouă colaborare muzicală vine de la un cuplu de artiști la care nu s-a gândit nimeni că ar putea scoate o piesă frumoasă împreună. Este vorba de Simona Nae și Luis Gabriel care au parte de o întâlnire muzicală specială pentru piesă “Floare de NU MĂ UITA”! Videoclipul este pe măsură iar duetul o să va meargă la suflet!

Simona Nae și Luis Gabriel, în colaborare cu Balkanika Records au înregistrat piesă “Floare de NU MĂ UITA”. Cum în ultima vreme Luis Gabriel a colaborat doar cu Haziran, partenera sa de viața, și Park Place, surpriza vine de la noua piesă, compusă în totalitate de Midas MNL, pe acordurile de acordeon ale lui Daniel Didi.

“Pentru mine a fost ceva nou, o abordare nouă. Am îndrăznit să abordez și genul acesta de muzică pentru că se poartă. Colaborarea cu Luis Gabriel a venit ca o surpriză pentru că am ascultat piesa, mi-a plăcut foarte mult, și mie, și managerului meu, și am spus că ar fi drăguț să facem o colaborare cu cineva din partea asta de muzică de petrecere. L-am ales pe Luis pentru că mi s-a părut că și vocile noastre se potrivesc, cumva, pentru piesa asta. Și a ieșit foarte bine! Suntem foarte mulțumiți de rezultat. Sună foarte bine, e diafană, cu un iz romantic. Te duce cu gândul la iubirile acelea nemuritoare, la filmele de dragoste, romantice și la iubirea aceea infinită”, a mărturisit Simona Nae. Care a povestit și despre noul videoclip regizat de Silviu Mîndroc.

“S-a muncit destul de mult la videoclip. A fost ceva nou și pentru mine ca și temă, să spun așa, pentru că, deși mă așteptam să fie regia altfel și să aibă, cumva, legătură cu piesa, cu textul, s-a vrut altceva. O abordare mai nouă, mai modernă. Cu oglinzile în care ne vedem amândoi. Este vorba despre doi îndrăgostiți care se gândesc unul la celălalt și se privesc în oglindă. Și își aduc aminte unul de celălalt. A fost o altfel de abordare. Este un videoclip modern, de imagine. Am un machiaj special, dar natural, cu glitter. Am vrut ceva diafan și simplu, dar, deși pare că e un machiaj simplu, este un machiaj la care s-a lucrat foarte mult. De multe ori, lucrurile simple sunt cele mai minuțioase. Am vrut să aibă și un touch retro. Sunt și globurile acelea disco. Te duce în acea zonă disco. Codița mea într-o parte. Am vrut să fie altceva. Nu am vrut să aibă, neapărat, legătură cu ceea ce spune textul, ci să te lase pe tine să îți imaginezi cam ce ar putea să spună videoclipul. Să te lase pe tine să gândești. Filmările au durat o zi întreagă, de dimineață până seara. S-a filmat destul de mult. A fost destul de minuțios” a mai povestit Simona Nae, extrem de încântată de ce a ieșit pentru “Floare de NU MĂ UITA”.

Advertisement

Continue Reading