Connect with us

Lansări

Cristina Vasiu lansează “Împreună Până la Soare”, o nouă piesă de suflet, o declarație de dragoste pe note muzicale

Published

on

Se poate spune că pentru Cristina Vasiu această perioadă este cea mai frumoasă din viața ei! Iubește și este iubită, fiind împlinită și din punct de vedere muzical. Artista a revenit, împreună cu Sprint Music, cu un nou single, “Împreună Până la Soare”, la care a filmat și un videoclip în care apare și iubitul ei, viitorul soț.

Anul 2023 pare să fie unul special pentru artista Cristina Vasiu care este foarte îndrăgostită și după o colaborare cu iubitul său revine cu o nouă piesă de dragoste. Noul single lansat împreună cu Sprint Music se numește “Împreună Până la Soare”, muzica, textul și producția sunt realizate de MidasMNL, la acordeon cântă Daniel Didi, iar de videoclipul special s-a ocupat Osaka Pictures.

“Împreună Pâna la Soare” este piesa mea de suflet, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 2 ani, alături de iubitul meu Cătălin, și mesajul piesei a venit mănușă pentru ceea ce trăiesc în perioada aceasta! Am o echipă frumoasă în spate, gașca de la SprintMusic, și bineințeles omul cheie pentru toată activitatea mea muzicală, căruia îi datorez toate laudele, și gândurile de apreciere maximă, impresarul și managerul meu, Marius Chină! A fost foarte funny, pentru că noi am filmat alte piese, și într-o seară târzie, am primit un mail, în care scria “Împreună Pâna la Soare”. Hit-ul e aici! (râde). Tot ceea ce a ținut de noi, s-a întâmplat ca la carte, îmi place foarte mult piesa, nu mai zic de faptul că de când am primit-o, am ascultat-o non stop în fiecare zi, iar Cătălin și-a ales fix momentul de la filmări pentru cererea în căsătorie care NU a făcut parte din scenariu! Am tras noi cadrul ulterior a doua oară să iasă cât de cât bine! A fost foarte emoționant, Cătălin în lacrimi, eu radiam de fericire, nu puteam să plâng, pentru că mai aveam de filmat cadre! Eram pe lacul Snagov în barca prietenilor noștri, Andreea și Andrei Cristache, cărora le mulțumim pentru implicare și susținere! Indiferent care vor fi statisticile după lansare, pentru noi toți e un WIN, este piesa câștigătoare, cu mesajul acela pozitiv și vesel, pe care fiecare poveste de dragoste o să îl simtă prin toți porii! Am filmat în trei locații din București, Ambasad’or Events, Arcul de Triumf, Lacul Snagov și totul a durat undeva la 15 ore de filmare! De styling s-a ocupat Andreea IzaVanDee, make-up și păr Andreea Popeanu și Pîrvu Andrei, mașina pe care am condu-o la filmări, un Audi Q7 care a făcut furori pe străzile din București, îi aparține prietenului meu Mihai Dumitrașcu Dragoș, owner Privilege Automotive! Tot pe partea de styling, am purtat ochelarii de soare Gucci, de la OptikGallery și îi mulțumesc Cristinei Dubinciuc, Laurei pentru extensiile Oskar care și-au făcut genial treaba la filmări! Pizzeria Volare care ne încântă mereu cu cele mai bune preparate pe set, și nu în ultimul rând lui Nicușor Stan, pentru că ne-a pus întreaga locație Ambasad’Or Events la dispoziție pentru toată ziua de filmare!

Piesa este compusă în studioul băieților de la Midas, iar cu acordeonul și-a pus amprenta Daniel Bădoi (Dydy). Dragilor, mă înclin în fața tuturor! Vă mulțumesc și vă iubesc! #ImpreunaPanaLaSoare”, a spus Cristina Vasiu.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lansări

Turism accesibil pentru toți: Lansarea „Ghidului de bune practici – Incluziune prin turism adaptat”

Published

on

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) anunță lansarea „Ghidului de bune practici – Incluziune prin turism adaptat”, realizat de asociația Caiac SMile. Ghidul oferă informații generale, recomandări și exemple de bune practici operatorilor economici din domeniul turismului, ajutându-i să își transforme structurile de primire în spații accesibile și confortabile pentru toți turiștii, inclusiv pentru persoanele cu diferite tipuri de dizabilități.

„Cred cu tărie că turismul trebuie să fie accesibil tuturor. În România, există peste 900.000 de persoane cu nevoi speciale, în timp ce, la nivel european, 80 de milioane de turiști solicită servicii de turism adaptat. Ghidul oferă, astfel, operatorilor din industria turismului, o serie de recomandări concrete pentru a-și accesibiliza structurile și serviciile, astfel încât experiența oaspeților să fie îmbunătățită”, a declarat ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea.

„Ghidul de bune practici – Incluziune prin turism adaptat” poate fi descărcat de AICI (click&download).

Ghidul oferă recomandări pentru accesibilizarea structurilor de cazare, adaptate pentru diverse tipuri de dizabilități, cum ar fi cele locomotorii, deficiențele de vedere, auz sau cele mentale. Pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, spre exemplu, este indicată amenajarea unor parcări speciale cât mai aproape de intrare. În sprijinul turiștilor cu deficiențe de vedere, ghidul propune marcarea butoanelor liftului și a numerelor camerelor cu cifre în relief. Pentru cei cu deficiențe de auz, se recomandă corelarea soneriei ușii cu un semnal luminos intermitent.

Advertisement

„Unul dintre momentele care mi-au arătat clar importanța acestor inițiative a avut loc iarna trecută, la Cheile Grădiștei, unde am avut ocazia să schiez alături de persoane cu dizabilități, care au experimentat pentru prima dată bucuria senzației de a aluneca pe zăpadă. În această vară, îmi doresc să mă reîntâlnesc cu prietenii de la Caiac SMile pe plajele de pe litoralul românesc, care pot fi transformate, de asemenea, în destinații incluzive”, a mai adăugat ministrul Ștefan-Radu Oprea.

„Ghidul de bune practici – Incluziune prin turism adaptat” conține și recomandări de comunicare. Documentul este disponibil și pe site-ul web al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului – www.turism.gov.ro, la secțiunea dedicată autorizărilor structurilor de primire turistice.

Continue Reading

Lansări

Moonlight Breakfast lansează single-ul „Dancing (Like Nobody’s Watching)”

Published

on

Moonlight Breakfast lansează o piesă nouă, caldă, senzuală și proaspătă, pe care să dansăm și anunță, cu această ocazie, lansarea celui de-al patrulea album al lor.

De asemenea, dezvăluie un nou capitol electrizant în călătoria lor muzicală cu un anunț incitant: Christie, jumătate din duo-ul dinamic, pășește pentru prima dată în lumea producției muzicale.

“Am scris întotdeauna versurile și melodia, iar Baz a făcut întotdeauna tot ce puteți auzi în piesele noastre. El m-a încurajat constant să încerc producția muzicală și sunt fericită să spun că în sfârșit l-am ascultat. Suntem foarte încântați să împărtășim acest următor album cu voi, pentru că este pur și simplu atât de autentic pentru noi!”, Christie, solistă Moonlight Breakfast. 

„Dancing (Like Nobody’s Watching)” e o piesă relaxată, dar energică. Ritmul infecțios și versurile eliberatoare nu te vor lăsa să stai locului. Va fi aproape imposibil să nu te ridici și să dansezi. Acest cântec transformă orice cameră într-un ring de dans privat, fără loc pentru inhibiții, doar tu și muzica.

Advertisement

“Am vrut să compunem o piesa care să te facă să intri în ritm, ceva care să te ajute să fii în momentul prezent, știi?! Ceva care să te facă să începi să dansezi până și în bucătărie în timp ce speli vasele”, Moonlight Breakfast, despre „Dancing (Like Nobody’s Watching)”.

Moonlight Breakfast e un duo românesc, stabilit în Austria din 2013. Cântă un mix sofisticat de dream pop, cosmic disco, electro și dance. Au ajuns în top 100 pop pe iTunes și Amazon în Statele Unite, în topurile Shazam US Charts și US College Radio Charts, în top 50 single pop – Amazon în SUA. Au fost incluși în playlist-uri precum „Best Of The Week”, „Future Hits” și „Global Shazam Discovery Top 50” pe Apple Music.

Muzica lor are o calitate cinematografică și o anumită atracție universală, după cum se poate observa cu ușurință din numeroasele colaborări pe care le-au avut de-a lungul anilor, fie că este vorba de fashion, advertising sau film.

Au căutat în mod constant să creeze experiențe captivante și memorabile pentru publicul lor. Fie că a fost vorba de mapping 3D, în 2011, holograme, în 2013 sau proiecții pe ecran transparent, spectacolul lor este o experiență atât vizuală, cât și audio.

Advertisement
Continue Reading

Lansări

Dora Gaitanovici lansează EP-ul „Pas Cu Pas”

Published

on

Unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale actuale, Dora Gaitanovici, lansează un material despre frumusețea evoluției.

„Pas Cu Pas”, Dora Gaitanovici se apropie de lansarea unui nou material. După o călătorie muzicală prin universul albumului de succes „Descântec”, una dintre cele mai proaspete trupe de rock din țară începe un nou drum, o nouă poveste despre evoluție, perseverență, dezlegarea de conexiuni toxice și portretizarea unei noi viziuni despre muzică. Cele trei piese de pe EP vor fi lansate individual, în cascadă, prima fiind scoasă pe 1 martie, al doilea single pe 22 martie, iar cel din urmă pe 12 aprilie. 

Totodată, trupa va pleca într-un turneu de promovare a acestui nou material, începând cu data de 2 martie, când vor cânta la Casa Tineretului din Timișoara, datorită FITT Timișoara.

Urmează să ajungă la: 

Advertisement
  • Bistrița, Soho Music Club – 8 martie
  • Cluj-Napoca, FORM Space – 9 martie
  • Iași, Underground Pub – 16 martie
  • București, Club Control – 10 aprilie

„Materialul «Pas Cu Pas» are dublă semnificație, pe deoparte este titlul uneia dintre piese, semnificând o adâncire involuntară în problemele unei relații nedorite, iar pe de altă parte este extrem de reprezentativ pentru momentul în care vine acest EP, chiar la trecerea dintre perioada de încercare a trupei și clădirea proiectului in funcție de viziunea și dorințele noastre, cu scopul de a aduce muzica noastră în viața oamenilor care simt la fel ca noi. Această trecere se face pas cu pas, cu multă atenție, iubire și determinare, iar EP-ul spune povestea acestei evoluții care poate fi numită foarte ușor «Procesul». Acest EP este diferit de albumul «Descântec» prin diversitatea pieselor. Ducând mai departe ideea de evoluție, «Pas Cu Pas» pune laolaltă compoziții muzicale mai vechi decât «Descântec», adică acelea care nu au ajuns să facă parte din album și cele care au fost scrise ulterior și care vorbesc ceva mai din interiorul vieților și experiențelor noastre”, au declarat membrii trupei Dora Gaitanovici, despre „Pas Cu Pas”.

Dora Gaitanovici este un proiect muzical tânăr, îndrăzneț și complex. După un episod devenit viral la DWMT și participarea la Eurovision, precum și lansarea unui album concept și turnee naționale, Dora Gaitanovici a reușit să impresioneze cu performance-uri electrizante la cele mai mari festivaluri din România, devenind conducătorii detașați ai noului val alternativ din țară. Sound-ul lor îmbină elemente alternative, progressive și modern rock, cu ușoare influențe folclorice. Vocea captivantă a Dorei, virtuozitatea chitarei lui Dante, armoniile lui Dani și groove-ul lui Codruț, împreună cu producțiile complexe și energia transmisă în fiecare live, definesc proiectul Dora Gaitanovici. Trupa urmează să lanseze EP-ul „Pas cu pas” în această primăvară. Toamna ne va aduce o serie de concerte „altfel” urmate de lansarea celui de-al doilea album.

Continue Reading