Connect with us

Lansări

Cristina Vasiu a lansat piesa “Lângă altcineva” și a filmat un videoclip extravagant

Published

on

După “Iubirea noastră” Cristina Vasiu a intrat din nou în studioul de înregistrări și iată că lansează un nou single. Pentru noua piesă “Lângă altcineva” solista a lucrat cu o echipă de profesioniști la fel cum s-a întâmplat și pentru videoclip, care este unul cu adevărat special pentru care a apelat la toate resursele necesare.

Pentru noul single lansat de Cristina Vasiu împreună cu Sprint Music au lucrat o mulțime de profesioniști. Astfel că pentru “Lângă altcineva” la muzică au colaborat Achim Marian și Izabela Radu iar pentru text Achim Marian, Cristina Vasiu și Maria Georgiana, iar de producție s-a ocupat Achim Marian, de acordeon Sandu Ioniță iar de video – Osaka Pictures.

“Lângă altcineva” este acea poveste pe care o trăim cu toții lângă cineva, măcă o dată în viață, dacă nu de mai multe ori! Ne îndrăgostim și credem cu tărie într-o persoană, că și cum ar fi centrul universului nostru, dar care la un moment dat ne dezamăgește, căutând iubirea sau aventură în brațele altcuiva!

Povestea piesei a luat viață în studioul lui Achim, de la Bulls Records, acolo de unde a plecat și “Iubirea noastră”. Producția îi aparține lui Achim, de dată asta am contribuit și eu la versuri, m-am bucurat să scriu refrenul, pe care sper să îl rețînă toată lumea! Este o piesă de despărțire într-adevăr, dar cu note pozitive, în ideea în care fericirea protagonistei este “lângă altcineva” așa cum ne spune și titlul piesei! Pe partea de video am lucrat cu aceeași echipa de oameni faini, de la Osaka, un băiat extrem de talentat Shini, de care mie personal îmi este drag pentru că înțelege din prima ce și cum vreau, că la final să ne bucurăm cu toțîi de un rezultat cât mai reușit! Scenariul este scris de mine, locațiile și styling-ul, la fel gândite de mine! Am filmat cadrele cozy, dar și cele din povestea de iubire, la mine acasă, în living, și a fost o experiență interesantă! Băiețîi au venit cu mașînă de fum, am creat un decor cât de cât romantic, și totul a decurs așa cum mi-am dorit! Sigur că povestea de iubire am trăit-o pe bune, Marius Cătălin Stoica interpretând rolul iubitului meu, că-n viață reală de altfel și pentru noi a fost super ușor! Totul a decurs natural, fără să fie nevoie să tragem cadrele de mai multe ori! Prietenii mei de la pizzeria Volare ne-au pus locația din Băneasa la dispoziție unde s-a și tras punctul culminant al videoclipului, ulterior acțiunea s-a mutat în aeroportul din Băneasa, într-ul avion privat de 1.000.000 €, în spatele căruia a stat omul nostru de baza, dar și prietenul meu, unul din cei mai buni piloți ai României, Lucian Trașcă, fără de care acest videoclip nu ar fi arătat atât de bine! Am colaborat cu trei designeri pentru outfiturile mele, Antonia Nae, Maia Rațiu și Iza Van Dee, iar de imaginea mea s-a ocupat Andreea Popeanu și Andrei Pîrvu! Tema acordeonului din piesă, care a adus un plus mare producției îi aparține lui Sandu Ioniță, alături de care am cântat și la Pepe în concertul live! Băieții din Balkanic Band, alături de care am format un proiect frumos, au filmat alături de mine, și sunt foarte mândră de ei, Florin, Alex și David, niște băieți foarte talentați și muncitori! Nimic din tot ce v-am povestit mai sus, nu se putea realiza fără Marius China și Sprint Music, căruia îi mulțumesc mult de tot!”, spune Cristina.

Advertisement

Lansări

Maximilian lansează “Nush CSZ”. “E o chestiune la care mi-am propus să nu ajung vreodată…”

Published

on

Maximilian vine cu noul hit, iar fanii de-abia îl așteaptă. Binecunoscutul rapper lansează “Nush CSZ”, o piesă proaspătă, tocmai scoasă din studio, la care s-a filmat și un videoclip pe măsură. În colaborare cu Sprint Music și Casalot Sound, Maximilian face muzică bună.

“Recunosc că m-am tot gândit zilele astea la ce aș putea spune în plus despre melodie, în afară de ceea ce am expus deja în textul ei. Cred că am zis destule acolo, dacă nu chiar prea multe. Probabil aș putea să o descriu ca pe un fel de moment de “cochetat cu hating-ul”, chestiune la care mi-am propus să nu ajung vreodată, cu siguranță nu în muzica pe care o fac. Totodată, aș vrea să le mulțumesc lui Neli, Feli, domnului Florin Prunea și doamnei Florentina Tănase, că au acceptat să intre în joculețul meu prostuț. A fost tare la filmări! Mulțumiri merg și către echipa care s-a ocupat de videoclip, dar și către Esqu, omul cu care am lucrat atât piesa de față, cât și albumul de pe care face parte, “Narcis”. Sper să vă placă! Audiție plăcută!’, a declarat Maximilian.

A dat lovitura cu piesa și clipul “Sophie”

Maximilian este unul dintre rapperii foarte cunoscuți la noi care a avut colaborări de succes cu Cheloo, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Guess Who, Spike, MefX, DOC, Deliric și mulți alții. A început să cânte hip hop încă din 1996, de pe vremea când era în liceu, și se pare că a pășit cu dreptul. Maximilian devine cunoscut publicului larg în 2011, cu piesa “Sophie”, o piesă făcută în colaborare cu MefX. Aceasta a fost promovată printr-un videoclip lansat în premieră pe postul de televiziune Music Channel. Atât piesa, cât și videoclipul s-au bucurat de foarte mare succes, strângând milioane de vizualizări pe YouTube.

Advertisement

Maximilian și-a bucurat fanii de-a lungul timpului cu mai multe albume, precum: Laboratoru’ (cu Mahsat) (2002), Volumu’ la Maxim…ilian (2008), Maxim, Am Spus (2013), A 5a Roată La Căruță (2016), NARCIS (TBA) iar viitorul sună bine pentru că artistul nu se oprește aici.

Continue Reading

Lansări

Mario Joy lanseză “Regrets”, o piesă cu mesaj special

Published

on

În decembrie, în ultima lună din an, Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, revine în atenția fanilor săi cu un nou single – “Regrets”, o melodie cu un mesaj special ce trebuie acultată cu mare atenție.

Autorul hitului „California” se întoarce cu o nouă melodie însoțită de videoclip pe care le lansează împreună cu Sprint Music. Dacă piesa a fost făcută, atât muzica cât și versurile de Mario Joy, la videoclip a lucrat un alt profesionist și vă spunem că este vorba de Claudiu Stan (MVPEntertainment), care ne surprinde și de data aceasta cu un videoclip de imagine. Cât despre piesă Mario Joy ne a mărturisit că transmite un mesaj special celor ce o vor asculta. “Atunci când într-un moment de rătăcire îți înșeli persoana iubită și apoi ești plin de remușcări și regrete pentru că realizezi că ai rănit și dezamăgit în același timp persoana iubită. Realizezi cât de mult înseamnă ea pentru tine și încerci să repari greșeala făcută. Acesta este mesajul piesei “Regrets” pe care o puteți include în play listurile voastre din această săptămană.

Cine e Mario Joy?

Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat și alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you “, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams. Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising Internațional Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Modă Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru. La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Nicola lansează “Cadouri în avans” – “Îmi place să primesc cadouri dar și să dăruiesc!”

Published

on

Nicola întâmpină luna decembrie cu o frumoasă piesă numai bună pentru perioada sărbătorilor de iarnă. În colaborare cu Sprint Music artista a pus la cale o melodie care va fi pe buzele tuturor de Crăciun, “Cadouri în avans”. De noua piesă a artistei sunt vinovați pentru muzică Adi Cristescu și Mihai Mititescu, pentru text: Adi Cristescu, Cosmin Dobrescu, iar de orchestrație s-a ocupat Enri Demi. Videoclipul a fost realizat de binecunoscutul regizor Claudiu Stan (MVPEntertainment).

“Cadouri în avans” are un vibe pozitiv, e o conexiune directă între mine, oameni și Moș Crăciun. Printre milioanele de dorințe ale oamenilor care cred în Moșu’ sunt și eu cu visurile mele care vreau să se transforme în realitate. Cred că această piesă este unul dintre cadourile pe care le primesc în avans. Îmi doresc ca melodia “Cadouri în avans” să intre în inimile oamenilor, să le facă sărbătorile mai frumoase, să le umple casele cu bucurie și fericire”, a mărturisit Nicola despre piesa pe care o lansează azi, chiar cu o zi înainte de Moș Nicolae. “Îmi place să primesc cadouri dar și să dăruiesc. Este cea mai frumoasă perioadă a anului atunci când dorințele și visele se pot transforma în realitate. Știe Moșu’ ce-mi doresc. Să vină! Hehe!”, a mai adăugat artista pe care sfânta sărbătoare a Crăciunului o va prinde pe scenă, acolo unde se simte cel mai bine.

Atunci când începe sezonul sărbătorilor, melodia pe care Nicola a lansat-o în anul 2000, “Iarna (Milioane)” se ascultă pe repeat. Dacă va egala sau nu succesul de atunci cu “Cadouri în avans”, cântăreața nu s-a putut pronunța. “Sunt două piese foarte bune, în stiluri diferite, de aceea nu le pot compara”, a mai completat artista.

Advertisement
Continue Reading