Connect with us

Lansări

Andres Chiriac a lansat “Pentru Tine”, o piesă de dragoste plină de culoare

Published

on

Revenire în forță pentru Andres Chiriac, puștiul minune care a colaborat cu Connect-R, devenind unul dintre artiștii săi. De data aceasta tânărul lansează o nouă melodie, “Pentru Tine”, pentru care a filmat un videoclip plin de culoare și cu un final neașteptat.

La începutul anului a colaborat cu Connect-R, cel care l-a descoperit, fiind un artist și un produs Hood Famous. Iar acum cu Sprint Music a lansat “Pentru Tine”, o melodie la care a colaborat cu Cătălin Năstase și Alex Leceanu pentru orchestrație, muzică și textul fiind făcute de Andres Chiriac, iar mix-masterul de Runnix. Iar videoclipul plin de culoare a fost realizat de Cristi Roman.

“ “Pentru Tine” este o piesă care dezvăluie gândurile unei persoane îndrăgostite. Am făcut-o pentru o persoană specială din viața mea dar cred că se pot regăsi în ea mulți oameni. Videoclipul l-am filmat în Prahova, a fost un clip destul de chinuitor, a plouat, a fost frig, n-am avut semnal dar mă bucur că a ieșit bine. Mașina din clip n-am condus-o eu, mai am vreo 2 ani până îmi iau permisul, dar, da, pot spune că sunt pasionat de mașini”, a spus Andres Chiriac.

Cine este Andres Chiriac

Advertisement

Andres Chiriac a luat cu asalt lumea muzicală încă de când înregistra coveruri pe youtube iar colaborările cu Connect-R l-au propulsat rapid în lumea muzicală de la noi. „Sunt un cântăreț, songwriter, pianist și inginer de sunet din Iași care încearcă să își îndeplinească visul. La 8 ani am început să iau lecții de pian și cu vocea am început serios de pe la 13 ani, atunci când mi-am făcut un home-studio. Tatăl meu a fost cel care m-a introdus în lumea muzicii, el fiind organist. Iar bunicul meu, de asemenea, a fost trompetist. Deci talentul s-a moștenit din familie”, a povestit acesta.

Este susținut de Connect-R

Andres Chiriac promite mult. După Johny Romano, artistul este deja în cărți pentru noi colaborări cu Connect-R. “Andres Chiriac e al doilea artist Hood Famous după Johny Romano. Este un copil extraordinar de talentat și are multe-multe nuanțe R&B, Soul, Hip hop, e minunat că scrie, compune, e un artist în toată regulă pe care Hood Famous îl susține cu toată puterea. Ne bucurăm mult că avem artiști care scriu, care compun singuri, ne este mai mare dragul să punem o pârghie, un punct de sprijin pentru ei. Hood Famous este cam singurul label din România care se va ocupă de artiștii mainstream din nouă generație”, a declarat Connect-R despre Andres.

Advertisement

Lansări

Aura B. vine cu o transformare! Acum este YouBee și lansează videoclipul piesei „Din nou”

Published

on

Cunoscuta artistă Aura B. se transform în YouBee și propune piesa „Din nou”. YouBee este noul său proiect muzical la care a muncit împreună cu producătorul acesteia și care scoate în evidență imaginea artistei. Piesa este o nouă compoziție la care s-a muncit intens, și de care se declară mândră, deoarece, spune artista, a reușit să pună punctul pe “i”.

YouBee este noul proiect muzical la care am muncit și am pus tot sufletul impreuna cu producatorul muzical Any1 ( Robert Andrei ) și Simion R. Stefan care s’a ocupat pe partea de imagine. Toti 3 am luat aceasta hotarare de schimbarea numelui, nu pt ca Aura B. nu era ok, ci sa venit cu un look fresh, cuminte si foarte latino, asa cum v-am obisnuit pana acum, doar ca am ales sa fac piese si in limba materna prin care pot transmite publicului povesti din viata mea, povesti atat frumoase cat si triste, nu mereu avem parte de roz bonbon, uneori avem nevoie de cate o palma sa ne trezim la realitate.“, a declarat Aurora Broscăreanu AKA YouBee!

Prima piesa a acestui proiect: “Din nou“

Prima piesa a acestui proiect se numeste “Din nou“ , o melodie de care sunt tare mandra pt ca am reusit sa pun acel punct pe “i”, adica am reusit sa pun povestea traita cat mai clar pe note. Multumesc persoanei care a reusit sa trezeasca in mine acele sentimente pure de iubire si dupa cum i-am spus si lui intr-un mesaj: “Multumesc ca existi si ca m-ai invatat sa iubesc cu inima, nu cu mintea!”, mai spune YouBee.

Advertisement

Continue Reading

Lansări

Fabio Niță revine cu noul său single: “Jumătatea mea”, piesă semnată de Alex Mica, interpretul hitului “Dalinda”

Published

on

După mai multe colaborări de succes, iată că Fabio Niță revine în atenția melomanilor cu o nouă melodie care se numește “Jumătatea mea” și care are și videoclip. În videoclip apare și Rosalinda Zadarojnea, model internațional cu colaborări la Milano, Paris și Tokio, ea având o fizonomie de asiatică.

Videoclipul a fost realizat într-un local de lux din București, aflat în propietatea unor prieteni apropiați ai artistului. Fabio nu se oprește aici! El a pregătit și noul său album care se numește “Jumătatea mea”.

Continue Reading

Lansări

Cristina Vasiu a lansat ”Du-mă la inima ta”, o nouă declarație de dragoste

Published

on

După cum ne-a obișnuit în ultimele lui, Cristina Vasiu cântă despre dragoste, fiind cu adevărat săgetată de Cupidon. Iar cea mai nouă creație muzicală semnată de îndrăgita solistă se numește ”Du-mă la inima ta” și are și un videoclip pe măsură.

Cea mai nouă piesă semnată de Cristina Vasiu se numește ”Du-mă la inima ta” și este lansată împreună cu Sprint Music. Pentru noul single, la care a filmat și un videoclip regizat de Osaka Pictures, muzica și versurile au fost semnat de echipa câștigătoare formată din Ovidiu Junghiatu (Park Place) și Andy Robert (Any1) adică Any1&ParkPlaceProduction.

“Du-mă la inima ta” este o piesă pe care o dedic in special fetelor și femeilor care iubesc viața, distracția, și sunt hotărâte atunci când vine vorba de dragoste! Sunt foarte fericită, așa cum n-am mai fost vreodată, iubesc și mă simt iubită! Ce poate fi mai frumos? Piesa are un mesaj pozitiv, des întâlnit în zilele noastre, în care femeile domină într-o măsură partea masculină, cu dragoste și multă pasiune, însă dacă nu primesc înapoi același lucru, sunt decise să spună foarte ușor…adio! Genul acela de femeie care iubește nebun, și se vede prin toți porii ei, dar nu se pierde cu firea atunci când vine vorba de a fi pragmatic și cerebral! Cred că am dedicat-o înainte să se scrie, și să știu că o voi cânta astăzi! Acum nu se mai potrivește dar sunt o mulțime de alte cupluri care se răgasesc în ea!”, spune Cristina Vasiu. Care a povestit ce an a avut până acum.

”Din punct de vedere profesional, anul acesta am lansat cele mai multe piese din cariera mea, astăzi am lansat o piesă nou nouță, compusă de Ovidiu Junghiatu, un băiat foarte talentat, și mai avem de lansat câteva! Prin toamnă schimbăm puțin macazul, mă întorc la genul muzical pe care l-am cântat dintotdeauna, și prin septembrie, octombrie lansez o piesă pop, de suflet, la care țin foarte mult! Până atunci am zis să încheiem vara cu piesa asta ritmată, de super vibe, care mie îmi place foarte mult și sunt sigură că foarte mulți dintre voi veți dansa pe ritmul ei! Întreg proiectul i se datorează lui Marius Chină, alături de el am pornit la drum, și am muncit pentru fiecare piesă și fiecare clip în parte, în așa fel încât să avem cele mai faine rezultate!”, a mai completat Cristina Vasiu.

Advertisement

Continue Reading