Connect with us

Diverse

Acasă la Dragoș Popa! Cum și-a decorat artistul casa cu 10.000 de euro

Published

on

Foto. Dragoș Popa

Una dintre cele mai fresh locuințe din România este poziționată în Brașov. Artist, jurnalist și mai nou, creator de conținut pentru celebra platformă TikTok, Dragoș Popa și-a achiziționat recent un studio în inima Brașovului, pe care l-a amenajat cu mult bun gust.

Investiția de 10.000 de euro se regăsește acum într-un concept contemporan mixt cu o incursiune prin stilul glamour al perioadei antice, potrivit declarației pentru revista noastră. Dragoș Popa spune că este tipul de casă spectacol, cu accente puternice și definită prin eleganță, unde orice persoană sau artist se va regăsi.

„Conceptul casei este contemporan mixt cu o incursiune prin stilul glamour, așa cum am convenit cu artistul Vasii, cel care m-a ajutat să conturez acest proiect. Pornind de la baza antică și călătorind până în prezent, s-a urmărit un echilibru fin și congruent. Consider că este tipul de casă spectacol, cu accente puternice și definită prin eleganță, unde orice persoană sau artist se va regăsi. Eu nu locuiesc permanent acolo, căci tare greu mă desprind de orașul Zărnești, însă mi-am dorit ca acest spațiu să fie pregătit și pentru prietenii mei care tranzitează Brașovul”, a povestit Dragoș Popa.

Piesa de rezistență este o pictură inspirată din Pompei, vechiul oraș roman îngropat sub cenușa vulcanului Vezuviu.

„Pictura aplicată direct pe suprafața unor cărămizi specifice orașului Pompei, formează o punte spre atmosfera picturii murale și a mozaicului antic, acolo unde formele corporale pictate, poate că nu aveau ca scop definirea unui sex, și asta pentru că atât bărbații, cât și femeile din înalta societate purtau plete și podoabe”, a mai adăugat Dragoș Popa.

„Pictura surprinde nuanțe din eleganța și rafinamentul nobilimii antice, întrucât oamenii de rând nu aveau picturi pe pereți, acestea fiind prezente doar în temple, palate și în clădiri oficiale. Stilul antic a fost adaptat anului prezent, fiind conturată atmosfera punctului de inspirație, iar apoi adusă în contemporan. Astfel, desenul descrie o punte între timpuri și servește conceptului de design ca fundament”, a explicat pe Facebook, artistul Marian Vasii.

Investiția totală atinge 50.000 de euro, iar conceptul de design este sub semnatura artistului Marian Vasii.

Diverse

Trupa Ghetto Gang a lansat piesa „3 Ciori” în colaborare cu Connect-R

Published

on

Cea mai nouă trupă de trap din industria muzicală românească se numește Ghetto Gang și vine direct din Ferentari ca să cucerească topurile. Cei trei băieți au fost descoperiți de Connect-R și împreună au lansat noua piesă 3 Ciori” împreună cu Sprint Music și Rappin’On Production. Aceasta se numetse „3 Ciori” și au filmat și un videoclip în care veți vedea adevărata viață de cartier.

De astăzi faceți cunoștiință cu Ghetto Gang, o trupă de trap formată din trei băieți simpatici care au talent, curaj și vor să facă muzică bună. Iată că în vara lui 2021, Toto, Imre și Belea, membrii trupei, sunt trei tineri pasionați de muzică care au intrat în viață cu dreptul.

Cei trei au lansat prima lor piesă „3 Ciori”, la care au colaborat cu prietenul și mentorul lor Connect-R, pe numele său real Ștefan Mihalache. Împreună au realizat și un videoclip la piesa în care apar alături de prietenii lor și cântă despre viața de cartier. Videoclipul regizat de Diego, nu numai că prezintă imagini din cartier, dar arată și locurile unde au copilărit cei 3.

Cum s-a născut trupa ne-a spus chiar Toto, pe numele lui adevărat Horvad Ilie Gabriel Nicușor. „Atunci când aveam 13 ani am fost la „Next Star” și Relu, care făcea parte din juriu, m-a remarcat și a spus că vrea să mă ajute. Eu stăteam la cămin și cei de acolo nu mă lăsau, nu voiau să se folosească nimeni de imaginea mea, nu aveau voie și nu am înțeles de ce. Apoi, cu colegii mei, am făcut o piesă la un prieten la un studio și i-am trimis-o lui Relu să ne zică o părere. A ascultat-o și ne-a chemat la el, astfel că lucrăm din martie împreună. Filmările pentru videoclip au avut loc la noi acasă, în ghetourile din Ferentari și am filmat 2 zile. Apare și Conect R în videoclip, a filmat cu noi chiar înainte să plece în „Asia Express” și urmează să facem niște piese cu el”, ne-a povestit tânărul de 21 de ani.

Toto, pe numele adevărat Horvath Ilie – Nicușor – Gabriel (21 de ani) și Belea aka Marin George Antonio (21 de ani), erau prieteni de mici, aveau 8-9 ani când s-au cunoscut cu Imre Alin – Florentin – Alexandru printr-un prieten și așa au înființat trupa Ghetto Gang în urmă cu doi ani. De atunci au lucrat împreună și acum, cu ajutorul talentului lor și al lui Connect R au lansat piesa în colaborare cu Sprint Music și Rappin’On Production.

Continue Reading

Diverse

S-a lansat colaborarea anului dintre Alex Mica și Mr. Shyne, piesa „Youbi”

Published

on

O nouă super piesă marca Sprint Music este de astăzi în playlisturile voastre. Este vorba despre o colaborare între Alex Mica și Mr. Shyne – „Youbi”! Extrem de încântat de „Youbi”, Alex a povestit cum s-a legat această colaborare cu Mr. Shyne și cum au ajuns să lucreze împreună.

Alex Mica a devenit cunoscut în lumea muzicii de când a făcut furori cu piesa „Dalinda”. De atunci au urmat și alte hituri, iar artistul s-a bucurat de recunoaștere internațională. Acum revine cu o nouă colaborare despre care a povestit mai multe.

„Piesa „Youbi” am compus-o înainte de Revelionul 2020, pe când eram într-un mini turneu în Maroc. Aveam laptop-ul cu mine, așa că în timpul liber mai lucram și astfel am făcut producția piesei „Youbi”, și am înregistrat vocile mele într-un studio din Maroc. Când m-am întors în țară, am fost contactat de Kebba, un tânăr manager african, care lucrează cu Mr. Shyne și astfel i-am prezentat artistului piesa, i-a plăcut și după câteva săptămâni am primit-o cu vocile lui, el compunându-și propria lui strofă pe piesă și finalizând producția cu partea de mix și master. Piesa „Youbi” am gândit-o la refren să sune puțin în stil marocan, ca și linie melodică, iar titlul este românescul „iubi”, un alint pentru iubire. Piesa este o poveste de dragoste în care se dorește cucerirea femeii iubite și păstrarea acesteia alături pentru tot restul vieții. Despre videoclipul piesei pot spune că îmi place cum a ieșit, chiar dacă nu este videoclipul oficial al piesei, însă Claudiu Stan este un director de imagine foarte talentat și am avut ocazia să lucrez cu el la piesă „Maribella”, în colaborare cu Mr. Vik. Îi mulțumesc lui Marius China pentru oportunitatea de a colabora precum și întregii echipe Sprint Music și vor urma și alte piese frumoase în viitorul apropiat”, a mărturisit Alex Mica.

Continue Reading

Diverse

VR și Starchild au lansat videoclipul piesei “The way you… (Hey girl!)”, varianta în engleză de la “Hey Tu”

Published

on

După ce la începutul lunii iunie au lansat piesa „Hey, Tu!” și un videoclip pe măsură, iată că acum băieții de la VR și Starchild au lansat împreună cu Sprint Music varianta în engleză care se numește „The way you… (Hey, girl!)”. După ce la început de iunie au lansat piesa de debut în limba română, iată că acum cei trei vin cu o varianta în engleză a piesei interpretate de VR feat. Starchild care se numește “The way you…​ (Hey, girl!)”. Știți deja că trupa VR este alcătuită din Victor Ciobanu (19 ani, chitarist) și Radu Alexe (16 ani) solist vocal și chitarist pentru care muzică reprezintă un stil de viață.

“Piesa a fost gândită prima oară în limba engleză și am făcut și varianta în română. Am lansat atunci varianta în română și nu ne-am așteptat să aibă așa de mare succes. La piesă am lucrat din ianuarie și a durat cam două luni, excluzând celelalte procese. Iar la filmările pentru videoclip, care a fost regizat de Claudiu Stan (MVP Entertainment) ne-am simțit toți bine, chiar am povestit cu Victor și cu Starchild că a fost totul ok, o atmosferă de prietenie. Nu ne-am așteptat, toată lumea a lucrat bine, am primit și felicitări. Însă la final, după 12 ore, am avut probleme cu mașina. Dar s-a rezolvat destul de repede și cu ea, plecand acasă. Am filmat atunci videoclipuri pentru două piese, iar cu fata roșcată din videoclip am avut o chimie reușită care se vede și în videoclipuri”, ne-a povestit Radu Alexe.

Continue Reading

Trending