Evenimente

Doliu în presă. Jurnalistul Vedetelor este acum Îngerul Vedetelor. Gheorghe Chelu s-a stins din viață la 48 de ani

Published

on

Presa din România este mai săracă începând de vineri, 11 august. La doar 48 de ani, jurnalistul monden Gheorghe Chelu sau Gelu, așa cum îl știau apropiații, dar și vedetele din România, a murit, după ce a stat mai bine de o săptămână în comă indusă.

În ultimele două săptămâni Gelu s-a luptat pentru viață, după ce un stop cardiorespirator făcut în seara de dinaintea unei operații de rutină i-a făcut pe medici să-l bage în comă indusă. A fost perioada în care toți cei care l-au cunoscut s-au rugat pentru el și i-au transmis mesaje de încurajare.

Jurnalistul Dragoș Popa a avut ocazia de a-i înmâna, cu aproximativ o lună în urmă, unul dintre cele mai importante premii din cariera acestuia, și totodată, ultimul premiu din viața sa. Gheorghe Chelu a fost distins cu Premiul Special Myosotis pentru cei 30 de ani de carieră în presa scrisă și pentru 10 ani la Ziarul Click!, în cadrul ediției de vară a Premiilor Radar de Media 2023.

Foto. Gelu Chelu & Dragoș Popa (Premiilor Radar de Media 2023)

Probabil că nu există o vedetă din România cu care Gelu să nu fi interacționat și pe care el să nu fi promovat-o, publicând interviuri savuroase. Și care să nu aibă o fotografie cu el, pentru că aceasta era una dintre pasiunile lui: voia să îi aibă alături, în albumul cu amintiri, pe cei pe care îi stima și îi aprecia. Pentru că el iubea producțiile românești de televiziune, iubea actorii și regizorii, iubea muzica românească și pe artiștii din țara noastră, iubea tot ce înseamnă artă, pentru că, în sufletul său, și el era un artist.

Vineri, 11 august, Gheorghe Chelu s-a angajat, fără să vrea, la cea mai înaltă redacție din lume.

Advertisement

Rămas-bun, Gelu!

Despre Gheorghe Chelu

Gheorghe Chelu sau Gelu (jurnalist) s-a născut în comuna Adunații-Copăceni, nu departe de București, fiind unul dintre profesioniștii domeniului în care activează.

Aventura vieții sale a pornit încă de mic, la numai 10 ani. Dornic de a explora lumea și fără a da de știre familiei s-a urcat în tren și a pornit spre oraș. Rămas impresionat, câțiva ani mai târziu a început liceul la București, iar mai apoi a continuat să studieze la Facultatea de Istorie din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” din Capitală.

Istorie cu adevarat a făcut doar în jurnalism! În curând va încununa 30 de ani de carieră. A redactat materiale pentru cele mai populare publicații, precum Evenimentul zilei, Formula As, Blitz magazin, Telenovela, Inimă sălbatică, Acasă magazin, TV Satelit, TV Mania, Lumea femeilor, Bravo, Bravo Girl și lista poate continua. În prezent, aportul sau este de necontestat în cadrul ziarului Click!, cel mai vândut ziar din România.

A încercat să stea retras la țară, dar mai mult de câteva zile nu rezistă! Iubește agitația marilor orașe și se simte bine în mijlocul evenimentelor. A avut parte de nenumărate întâlniri cu vedete, a legat multe prietenii și amintiri de neuitat cu oameni deosebiți. Interviu complet, aici.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version