Lansări

Aura B. vine cu o transformare! Acum este YouBee și lansează videoclipul piesei „Din nou”

Published

on

Cunoscuta artistă Aura B. se transform în YouBee și propune piesa „Din nou”. YouBee este noul său proiect muzical la care a muncit împreună cu producătorul acesteia și care scoate în evidență imaginea artistei. Piesa este o nouă compoziție la care s-a muncit intens, și de care se declară mândră, deoarece, spune artista, a reușit să pună punctul pe “i”.

YouBee este noul proiect muzical la care am muncit și am pus tot sufletul impreuna cu producatorul muzical Any1 ( Robert Andrei ) și Simion R. Stefan care s’a ocupat pe partea de imagine. Toti 3 am luat aceasta hotarare de schimbarea numelui, nu pt ca Aura B. nu era ok, ci sa venit cu un look fresh, cuminte si foarte latino, asa cum v-am obisnuit pana acum, doar ca am ales sa fac piese si in limba materna prin care pot transmite publicului povesti din viata mea, povesti atat frumoase cat si triste, nu mereu avem parte de roz bonbon, uneori avem nevoie de cate o palma sa ne trezim la realitate.“, a declarat Aurora Broscăreanu AKA YouBee!

Prima piesa a acestui proiect: “Din nou“

Prima piesa a acestui proiect se numeste “Din nou“ , o melodie de care sunt tare mandra pt ca am reusit sa pun acel punct pe “i”, adica am reusit sa pun povestea traita cat mai clar pe note. Multumesc persoanei care a reusit sa trezeasca in mine acele sentimente pure de iubire si dupa cum i-am spus si lui intr-un mesaj: “Multumesc ca existi si ca m-ai invatat sa iubesc cu inima, nu cu mintea!”, mai spune YouBee.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version