Diverse

Se lansează curse charter din România către cel mai spectaculos lanț hotelier: Rixos Alamein (Egipt)

Published

on

Foto. Rixos Hotels / Facebook

Sezonul estival se apropie și cu siguranță ați așteptat cele mai bune oferte prin care să petreceți momente de vis în viitoarea vacanță. Agenția de Turism “Bonjour-Tour” a lansat recent o ofertă prin care puteți petrece nopți magice la cel mai spectaculos lanț hotelier, Rixos Alamein, situat pe coasta nordică a Mediteranei. Prețul pachetului pornește de la 789 euro/ persoană.

* * *

Bonjour-Tour lansează cursele charter cu destinația ElAlamein având plecare în fiecare zi de duminică începând cu 28.05.2023 din București.

Rixos Alamein este o stațiune modernă, de lux, care se mândrește cu o poziție de primă clasă pe coasta neatinsă a nordului Mediteranei. Rixos Alamein este situat la 310 kilometri de Cairo, la 140 de kilometri de Alexandria, la 145 de kilometri de Marsa Matruh și la 19 kilometri de Aeroportul Alamein.

Advertisement

“De această dată am verificat aeroportul fiind mai precauți, vom da posibilitatea tuturor la prețuri accesibile în această perioadă, de a ieși din tiparul clasic al vacanțelor din Grecia, Turcia sau Cipru, alegând El Alamein. Nu ratați ofertele de lansare pentru cursele charter din 28.05 și 04.06.2023 și rezervați acum pachetul la doar 789 euro/ persoană și veți petrece o vacanță pe cinste având garanția calității serviciilor oferite de Rixos Hotels. Ghidul în limba română va prezenta excursii fabuloase pe care cu toții le dorim măcar o data în viață”, transmit reprezentanții agenției.

Rixos Alamein este o stațiune modernă, de lux, care se mândrește cu o poziție privilegiată pe coasta virgină, nordică a Mediteranei. Această stațiune frumoasă este o pată de culoare pe fundalul deșertului, cu marea bogată de albastru cobalt care se întinde dincolo de orizont și grădinile luxuriante și palmierii verzi care mărginesc nisipurile curate.

El Alamein este o destinație în plină dezvoltare și, prin urmare, oferă un refugiu mai liniștit în comparație cu alte stațiuni celebre. Nu vă lăsați păcăliți, totuși, să vă gândiți că în vreun fel sună plictisitor! Rixos Alamein oferă oaspeților o mulțime de activități și divertisment pentru a-i răsfăța, creând amintiri uimitoare pentru toți oaspeții.

Stațiunea este o destinație pentru cei care caută o vacanță activă de lux. Pentru oaspeții care doresc să se aventureze dincolo de stațiune, El Alamein este cunoscut pentru moștenirea sa bogată și pentru legături cu cel de-al Doilea Război Mondial. El Alamein găzduiește Muzeul Militar Al-Alamein, care oferă o perspectivă fascinantă și aduce un omagiu rolului fundamental al Egiptului.

“Anul acesta dă un tur pe la “Bonjour” și ai parte de cea mai luxoasă vacanță, pe care cu siguranță nu merită să o ratezi”, transmite agenția.

Vrei mai multe detalii sau alte sugestii pentru vacanțe? Solicită ajutorul specialiștilor agenției Bonjour-Tour aici sau prin e-mail: rezervari@bonjour-tour.com .

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version