Artiști

Roxana Lupu, actrița româncă ce întruchipează figuri regale în filme la Londra

Published

on

România întreagă o iubește și o prețuiește pe Roxana Lupu. Este românca care s-a evidențiat la Londra interpretând cu măiestrie roluri de regine și prințese care i s-au potrivit cu desăvârșire. Este actrița noastră care și-a luat zborul și a arătat lumii ce aptitudini poartă. La o vârstă la care multe tinere doar visează și nu și-au trasat încă drumul în viață, s-a lăsat condusă de intuiție și curaj, iar astăzi este cea care reprezintă imaginea fără cusur a unei Românii tinere și plină de oameni înzestrați.

Își are rădăcinile în Focșani. Nu a uitat de unde a plecat, deși a făcut cunoștință cu succesul peste granițele țării noastre. O onorează călătoria prin lumea fascinantă a celor ce dețin poziții privilegiate. De patru ani întruchipează figuri regale cu mare responsabilitate precum Regina Maria a  României, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prințesa Margareta. Culmea, când era mică își dorea să cânte și să danseze. Îi plăceau musical-urile și nu se declara atrasă la acea vreme de teatru și actorie.

Merge la braț cu talentul. Este o stea căzută pe pământ să lumineze o nație întreagă cu eleganța, frumusețea și perseverența sa. Este un suflet delicat, dar în egală măsură un om dârz, care știe ce-și dorește de la viață. Este ambițioasă fără margini și determinată până la cer și-napoi. A fost purtată de dorințe, energii și de jocurile ticluite ale unor șanse pe care nu le-a lăsat să treacă pe lângă ea. Este un om care știe să se valorifice și să-și fructifice întreg potențialul. Este specială și este a noastră. Este Roxana Lupu.

Este mama unui prețios copil, soția mândră a lui Nicholas Lupu, fiica celor mai buni părinți și nepoata celor mai iubiți bunici. Toate aceste roluri s-au îmbinat armonios cu pasiunea pentru teatru. Pe 4 septembrie a fost aplaudată la scenă deschisă pentru cea mai bună interpretare feminină în cadrul Galei UCIN pentru rolul Regina Maria din filmul „Maria, Regina României”.

Un material realizat de Emma Tănase pentru ViitorulRomaniei.ro. Citește continuarea interviului aici.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version