Lansări

Paula Hriscu a filmat videoclip la piesa “Fir de vânt” – “Mi-ar plăcea să fiu un fir de vânt, să colind toată lumea”

Published

on

Între două spectacole iată că talentata solistă Paula Hriscu a filmat un nou videoclip pentru fanii ei de pretutindeni. Noua piesă se numește “Fir de vânt” și puteți urmări în continuare videoclipul filmat într-un loc de poveste. Videoclip despre care puteți afla mai multe în continuare.

Solista Paula Hriscu este mereu surprinzătoare și iată că a revenit în atenția fanilor în ciuda faptului că i s-a spart contul de instagram. Noul videoclip este la piesa “Fir de vânt” și a fost filmat tot la munte.

“Atunci când faci ceea ce simți, iar interiorul transmite minții tale ceea ce a creat, este minunat. Poate mulți vă regăsiți în cântecele mele și vă aduc un strop de amintire sau trăiri pe care le-ați avut sau le aveți în prezent. Dacă ar fi să mă întorc în copilărie cu siguranță aș repeta tot ce am făcut, doar pentru a mai simții și trăi cele mai pure momente. Gustul copilăriei a fost presărat cu mirosul florilor, cu munții care mă protejau, cu pădurile prin care petreceam, cu verdeața care mă înconjura… sunt atâtea lucruri care duc la gustul copilăriei… acolo-mi sunt rădăcinile, aparțîn unui loc din care nu am cum să mă desprind vreodată. De multe ori am visat că zbor…cui nu i-ar plăcea asta? Da, mi-ar plăcea să fiu un fir de vânt, să colind toată lumea, să pot să îmbrățișez orice ființă, să ofer tot ce e mai frumos din mine… ascultați și vizionați videoclipul. Calea lui Dumnezeu este fascinantă dacă te lași condus de ce El vorbește sufletului, trebuie doar să mergi înainte”, a mărturisit solista care a filmat timp de câteva zile la munte pentru mai multe videoclipuri împreună cu echipa ei.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version