Evenimente

Michelle Yeoh, cea mai bună actriţă într-un film – comedie/musical

Published

on

Foto: Amy Sussman/AFP

Michelle Yeoh a câştigat marţi seară, în cadrul celei de 80-a ediţii a Globurilor de Aur, premiul pentru cea mai bună actriţă într-un film de comedie-musical cu rolul din producţia cinematografică “Everything Everywhere All at Once”, informează contul de Twitter al acestor trofee decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA).

La această categorie au fost nominalizate actriţele Margot Robbie (“Babylon”), Anya Taylor-Joy (“The Menu”), Emma Thompson (“Good Luck to You, Leo Grande”), Lesley Manville (“Mrs. Harris Goes to Paris”), Michelle Yeoh (“Everything Everywhere All at Once”).

Acesta este primul Glob de Aur din palmaresul celebrei actriţe de origine asiatică.

În 2022, Globul de Aur la această categorie a fost câştigat de Rachel Zegler pentru rolul interpretat în filmul “West Side Story”.

Advertisement

Cea de-a 80-a gală de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii şi se desfăşoară la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Evenimentul este prezentat de actorul de comedie Jerrod Carmichael.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii. Preluare: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version