Tinere talente

Loredana Fieraru a devenit Lorrey! Află ce face artista după 8 ani de la Românii au Talent

Published

on

Loredana Fieraru (Lorrey) s-a făcut remarcată în cadrul celui de-al doilea sezon al celebrului show de televiziune „Românii au talent” (2012). Acolo a cucerit publicul și juriul cu vocea sa, fiind acompaniată la țambal de tatăl ei, Cristian Fieraru. Între timp, Loredana Fieraru a crescut, a continuat să își cultive talentul, a devenit „Lorrey” și a lansat mai multe piese. Spune despre ea că este un artist simplu, dar versatil care poate aborda orice stil muzical și mărturisește că face muzică din suflet, pentru suflete.

Au trecut aproape 10 ani de la participarea ta în cadrul celebrului show de televiziune „Românii au talent”. Cum a decurs viața ta în toți acești ani?

Au trecut foarte repede, îmi amintesc de parcă ar fi fost ieri. Nebunie totală, după participarea în cadrul show-lui am lansat două piese. După care au urmat mulți ani în care nu am mai scos nici-o piesă. Nu mă regăseam, era greu pentru mine pentru că făceam totul pe cont propriu. Până anul trecut când s-a schimbat totul, am început dezvoltarea proiectului Lorrey (noul meu nume de șcenă), la studioul Audio Gate Records.

În sfârșit lucrez cu o echipa adevărată și profesionistă. Am lansat 2 piese sub numele de scenă Lorrey, prima care se numește “Poți să uiți” și care e inspirată din viața mea. A două “Iubirea” și e lansată recent.

Cum a influențat pozitiv/negativ experiența de la „Românii au talent”?

Advertisement

Experiența mea de la Românii au Talent a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea și cu siguranță mi-a influențat viață într-un mod foarte pozitiv.

În cadrul emisiunii „Românii au talent”, juratul Mihai Petre a criticat faptul că ai cântat după ureche. Această situașie te-a ambiționat să studiezi muzica cu un specialist sau cum ai continuat spre perfecționarea ta?

Critica adusă de domnul Mihai Petre m-a ambiționat să merg mai departe și să-mi îndeplinesc visul. Am făcut o școală de muzică, am continuat să studiez din greu și să mă perfecționez.

Între timp ai încercat să participi și la alte emisiuni de talente? Care a fost rezultatul?

Am încercat să particip la X Factor, am trecut cu brio, dar din păcate am renunțat să mai particip. De ce? Pentru că primisem un contract de a cânta în străinătate și de a avea ocazia să-mi ajut părinții financiar, așa că am plecat în Italia. Nu am niciun regret.

Care consideri ca sunt cele mai mari piedici pe care le întâlnește un artist la început de drum?

Sunt extrem de multe … trebuie să treci prin multe etape ale vieții să capeți experiență. Îți trebuie mult curaj, încredere în tine și foarte multă răbdare.

Advertisement

Cu cine colaborezi în prezent și cine te îndrumă spre o carieră de succes?

Am încheiat un contract cu o casă independentă de discuri din București (Audio Gate Records), și împreună încercăm să facem lumea mai fericită prin muzica pe care o producem. Ultima piesa am lansat-o acum o lună, se numește “Iubirea” și e scrisă si cântată din suflet pentru voi.

Cum este relația dintre tine și mediul virtual? Unde te pot găsi oamenii? Am văzut că ai cont chiar și pe celebra platformă TikTok.

Oamenii mă pot găsi peste tot, sunt foarte activă în mediul online. Am chiar și propriul site “LorreyMusic.com”. Îmi place să împărtășesc muzica peste tot de aceea mi-am facut și TiKTok unde vă astept. LorreyMusic

Ce îți propui în continuare pe plan profesional?

Îmi propun ca la anul sa am propriul album. Continui să muncesc pentru că îmi place ceea ce fac.

Advertisement

Alte gânduri acum, spre finalul interviului?

Vreau sa îti mulțumesc în primul rând. Le mulțumesc și oamenilor care au încredere în talentul meu și care au rămas cu mine înca din perioada concursului.

Ai și un mesaj pentru cititori?

Nu renunța niciodată la visul tau, luptă!

Loredana, îți mulțumesc pentru timpul acordat. Eu și întreaga echipă SuperTu.ro îți dorim mult succes și așteptăm cu nerăbdare albumul pe care dorești să îl lansezi.

Advertisement

1 Comment

  1. Rodi

    November 6, 2020 at 8:36 am

    Felicitări și ma bucur pentru tine ca ai succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version