Diverse

La mulți ani, Dragoș Popa! Află ce-i transmit vedetele

Published

on

Dragoș Popa împlinește astăzi frumoasa vârstă de 25 de ani. Prietenii, colegii din presă și vedetele i-au transmis mesaje speciale artistului!

Dragoș Popa (n. 22 mai 1994 Zărnești, România) este un formator, jurnalist, coordonator artistic, compozitor și artist român. A debutat în carieră și a intrat în viața publică la vârsta de 16 ani, reușind atunci să atragă atenția presei, dar și a unor personalități marcante ale vieții culturale românești, prin totalitatea rezultatelor obținute în domeniul cultural. În prezent, poate fi auzit pe frecvența undelor, la Radio România Brașov pe 93,3 FM.

Colegii din presă, alături de directorul Radio România Brașov FM, au transmis gânduri bune prin intermediul rețelelor de socializare.

Advertisement

Nici personalitățile din domeniul artistic nu au omis evenimentul și i-au transmis mesaje pe internet. Ozana Barabancea, artist liric al Operei Naționale din București și jurat în cadrul show-ului de televiziune “Te cunosc de undeva!” difuzat pe Antena 1, a publicat pe Facebook un mesaj emoționant.

Transcript: “Dragule meu prieten, Dragoș Popa. Sunt foarte fericită că sunt în viața ta și că ești în viața mea. Iți mulțumesc frumos pentru dăruirea cu care păstrezi și cu care te manifești în relația noastră. Îți mulțumesc că ești mereu harnic, înțelept, priceput, ai inițiativă în tot ceea ce faci și esti plin de dăruire. Ești un prieten minunat, iar eu sunt foarte fericită că sunt prietena ta. La mulți ani, binecuvântări și să îți fie viața presărată de bucurii, de zâmbete și de reușite, pentru că te iubește Dumnezeu și pentru că meriți. Te pupăm, eu, Gloria și Andrew.”

Celebra jurnalistă, dr. psih. Onelia Pescaru, director al trustului de presă Mix Media Group, a transmis la rândul ei un mesaj către tânărul artist.

Transcript: La mulți ani, dragă Dragoș. […]Vreau să îți spun și eu, să fii liber, fericit și bun. Să-ți găsești în viață împlinirea pentru fiecare vis al tău. Să fii puternic și luptător, așa cum te știu și te vrem noi, toți cei apropiați. La mulți ani!

Advertisement

La mulți ani, Dragoș Popa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version