Evenimente

Jurnalistul Gelu Chelu, distins cu Premiul Special pentru “30 de ani de carieră”, la RDM Summer Gala 2023

Published

on

Jurnalistul Gelu Gheorghe Chelu a fost distins cu Premiul Special Myosotis pentru cei 30 de ani de carieră în presa scrisă și pentru 10 ani la Ziarul Click!, în cadrul RDM Summer Gala 2023. Ediția de vară a Premiilor Radar de Media s-a desfășurat ieri, 27 iunie, la Blueberry Pool by Ambasad’Or Events din Otopeni.

Gelu Gheorghe Chelu este un jurnalist apreciat, un profesionist desăvârșit, un om dedicat domeniului și meseriei pe care o slujește de peste 30 de ani. A redactat materiale pentru cele mai populare publicații, precum Evenimentul zilei, Formula As, Blitz magazin, Telenovela, Inimă sălbatică, Acasă magazin, TV Satelit, TV Mania, Lumea femeilor, Bravo, Bravo Girl și lista poate continua. În prezent, aportul sau este de necontestat în cadrul ziarului Click!, cel mai vândut ziar din România.

Foto. Gelu Chelu & Dragoș Popa

“Îmi revine onoarea de a înmâna un premiu important. Un premiu important, deoarece este, în primul rând pentru un prieten, un profesionist desăvârșit, un om dedicat domeniului și meseriei pe care o slujește de mai bine de 30 de ani. A redactat zeci de mii de articole și este nelipsit de la evenimentele importante, fiind totodată un prieten al vedetelor. În această seară, Radar de Media a decis să acorde Premiul Myosotis, pentru 30 de ani de carieră în presa scrisă și pentru 10 ani la ziarul Click!, jurnalistului Gelu Gheorghe Chelu”, a precizat Dragoș Popa, desemnat să înmâneze premiul.

Pe lângă ceremonia de decernare a premiilor, anul acesta, a concertat Theodor Andrei (câștigătorul Eurovision România 2023), Flavius Teodosiu, cel mai bun saxofonist al Europei, dar și alții. Evenimentul a fost prezentat de către Simona Țăranu și Claudiu Dumitrache pe ritmurile Bedda Band. Totodată, au avut loc prezentări de modă semnate Svetlana Karahan, Eccentric Teens by Alexia Dedu și Iconic by Ingrid.

Printre laureații premiilor speciale: Gheorghe Zamfir, Dan Negru, Sorin și Diana Gadola, Marina Almășan, Adrian Artene, Maia Morgenstern și Marius Bodochi, Daniel Jinga, Cătălin Botezatu, Alina Neacșa, Radu Andrei Tudor, Survivor România, Agerpres și Andreea Popa, dar și personalități politice.

Advertisement

RDM Summer Gala 2023 este un eveniment organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache și GMR Media by Raluca Mihaela Găină, sub egida Radar de Media by Dorin Huntai.

1 Comment

  1. Pingback: ”Prietenul vedetelor” premiat pentru 30 de ani de jurnalism si 10 la ziarul Click! - BRAVO net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version