Lansări

Izabela și Taraful Simion au lansat videoclipul piesei ”Of, of, of”, o nouă parodie muzicală

Published

on

O nouă surpriză vine la final de lună de la Izabela Radu și Taraful Simion care au lansat videoclipul piesei ”Of, of, of”, o parodie muzicală care trebuie neapărat să fie ascultată pentru a vă binedispune la orice oră din zi și din noapte.

După ce anul trecut în noiembrie Sprint Music ne propunea să ne binedispunem cu parodia muzicală ”Doar să te pup”, iată că Izabela Radu și Taraful Simion revin și de această dată cu o nouă surpriză. Acum au lansat împreună videoclipul piesei ”Of, of, of!, regizat de Silviu Mîndroc, melodie la care au colaborat pentru muzică și text Izabela Simion, Achim Marian și Mihail Gheorghe.

”Mergem pe aceeași direcție ca și la ”Doar să te pup”, am putea spune că e o continuare. Este o piesă în care se regăsesc mai mulți ascultători, momentul ăla când știi că nu ne place lângă o persoană dar nu te poți dezlipi de lângă ea și orice ai face tot la ea te întorci. Este o parodie în sensul că spunem în versuri că ”ne-am apucat de băut din cauza nefericirii în dragoste”. Dar clar e o parodie, pentru că nu trebuie să te apuci de băut ca să treci printr-o decepție. Este o piesă de tachinare în dragoste. Am contribuit și eu la versuri, ca de obicei. Melodia a ieșit spontan, ne gândeam să mai facem o piesă veselă, a venit un ”of, of, of” de la mine, iar apoi a contribuit Mihail Gheorghe și la strofă am contribuit mai mult. Refrenul a fost făcut cu Achim și Mihail în egală măsură pentru că au venit ideile de-a dura. Nu a fost ideea mea cu ”m-am apucat de băut”. Dar asta-i ideea să se regăsească și bărbații în piesa asta”, povestește Izabela. Care ne-a mărturisit că au și un videoclip pe măsură!

”Am filmat la domeniul Manasia iar regizor a fost Silviu Mîndroc și echipa lui. Au fost și colegii mei din trupa și au filmat câteva cadre, având vreme bună de filmat. Ne-a permis și locația să filmăm în mai multe locuri, fiind decorată cum trebuie”, a mai povestit artista.

Advertisement

Chiar dacă muzică este parte din viața sa, Izabela are timp pentru ea și familia ei, care face parte din trupa cu care cântă.

“Colegii mei de trupă sunt în mare parte familie, căci sunt mama, tată, fratele meu și încă doi colaboratori pe care îi avem din 2000. Suntem ca o mare familie frumoasă care se ajută reciproc, ne sprijinim și nu există probleme pe care să nu le rezolvăm împreună. Noi suntem o familie muzicală și în orice familie sunt ajunsuri și neajunsuri, însă faptul că ne place muzica tuturor e ceva mai aparte!”, a încheiat solista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version