Lansări

Izabela și Taraful Simion au lansat “Doar să te PUP”, o piesă de efect si super veselă

Published

on

Cameleonica solistă Izabela Radu, care a participat la mai multe emisiuni concurs de talente, revine în atenția fanilor cu o colaborare de succes cu Taraful Simion, alături de care lansează o frumoasă piesă, “Doar să te PUP”, o melodie veselă, plina de culoare. Solista cântă cu familia ei și speră să prindă la public această glumă muzicală care are și un videoclip pe măsură.

Lumea muzicală va fi luată prin surprindere după ce Izabela și Taraful Simion vor lansa “Doar să te PUP”, o melodie haioasă, o colaborare între Sprint Music & Bulls Records. Pentru piesa, la muzica au colaborat Achim Marian, Izabela Radu și Mihail Gheorghe iar textul a fost scris de Achim Marian și Izabela Radu.

“La noi în familie toată familia cântă, înainte de căsătorie mă chema Simion, deci cei din taraf sunt cei din familia mea, mama, tata, fratele meu, patru membrii și alți colaboratori. Cu Mihail Gheorghe m-am cunoscut la Vocea României și am continuat să colaborăm, ne vedem și la studio, la diferite evenimente. Piesa a început într o glumă, eram la studio cu Mihai și Achim și am zis să încercăm și alte ritmuri cum s-a mai întâmplat. Și am zis să facem o piesă în joacă, mai de dans, pentru că oricum astfel de melodii sunt la modă, e un val care a prins. Am încercat, ne-a plăcut și din joacă am ajuns să o scriem și a ieșit ceva frumos. Pot să spun că e o piesă cantabilă și mă reprezintă ca și persoană. Nu aș fi putut cânta depresiv sau altceva pentru că eu nu sunt așa”, ne-a povestit Izabela Radu, solista cameleonică.

Videoclipului pentru “Doar să te PUP” a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). Filmările au avut loc în pădure la Snagov, unde am filmat câteva ore, 3 sau 4 ore, ne am mișcat destul de repede. Pentru acest videoclip am schimbat patru ținute, la 3 am avut pălărie, pentru că mie îmi stă bine cu acest accesoriu. La styling m-au ajutat Magda Mohamed și Iselin Dimitri și s a mers pe ideea de gipsty mai șic, mai modern, având tot felul de accesorii. Pentru mine, la filmări a fost un pic cam frig, n-am avut cojocel dar a fost bine. Îmi doresc ca piesa asta să ajungă la câți mai mulți oameni, că doar de asta faci muzică. Îți doresti să fii auzit și să placi, să se audă peste tot să vorbească despre tine”, a mai spus Izabela.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version