Artiști

Interviu cu WRS, artistul care va reprezenta România la Eurovision: Când eram mic, maică-mea mi-a zis …

Published

on

Un artist care vrea sa demonstreze că în România se fac lucruri de calitate. Aşa poate fi descris, pe scurt, WRS, artistul care va reprezenta ţara noastră la Eurovision. Drumul în industria muzicală n-a fost uşor, dar nu s-a dat bătut. Părinţii, ambii dansatori de muzică populară, l-au împins către domeniul economic, dar WRS a schimbat cifrele cu notele muzicale. A început ca dansator, însă vocea l-a scos în evidenţă încă de la gradiniţă. În continuare, prezentăm un interviu realizat de echipa Știrilor TVR.

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Este un vis împlinit?

Este o parte de vis împlinit. Mi-am dat seama că sunt pe drumul cel bun şi că abia am început, şi că am prins foarte, foarte multă încredere în mine în toată această perioadă.

Ai muncit mult să ajungi până aici?

Advertisement

Ohooo…. Da, nu vreau sa dramatizez, dar chiar am muncit mult. Cum mi-a zis maică-mea când eram mic: tu nu ai noroc să câştigi la loterie sau nu știu ce. Tu ai noroc de muncă, mamă!

WRS a început ca dansator, dar vocea l-a scos în evidenţă încă de la grădiniţă. A copilărit la ţară, în satul Stănceşti din județul Buzău, de unde are şi cele mai frumoase amintiri.

De exemplu, în perioada aceasta a anului, de Paşte, înaintea Paştelui pentru mine era cea mai frumoasă. Să merg la Denii, să cânt…Eu am trăit la ţară până în clasa a VII-a şi fiecare avea câte ceva de făcut pentru curăţenia de Paşte. Iar eu aveam grădina. Şi trebuia să sap grădina şi să văruiesc copacii până la mijloc. Cel mai fericit eram!”.

În liceu a învăţat la clasa de matematică-Informatică intensiv la Colegiul Național “Bogdan Petriceicu Haşdeu” şi a fost  “vocea” elevilor din Buzău. La facultate a ales tot cifrele însă a renunâat la  Academia de Studii Economice din București pentru dans. Atunci a avut şi prima ceartă serioasă cu mama sa.

Acum WRS se pregătește să reprezinte România la Eurovision 2022, pe scena din Torino, peste trei săptămâni.

Vreau să cresc foarte mult ca artist. Vreau să demonstrez că România poate şi că şi noi ne distrăm, dar în acelaşi timp facem lucruri de calitate”, spune artistul.

Advertisement

Un interviu realizat de echipa Știrilor TVR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version