Influencers

„Influencerița Cristina Almășan joacă într-un film la Hollywood!”. Așa ar suna titlul perfect 😎

Published

on

Foto. Cristina Almășan (Arhiva personală)

Cristina Almășan este unul dintre cele mai apreciate personaje din social media. Se bucură în prezent de apreciarea comunității consolidate prin multă muncă, răbdare și implicit creativitate, fiind înconjurată de peste 1 milion de oameni pe TikTok, alte 611 mii de suflete pe Instagram, aproape la fel și pe YouTube, iar pe Facebook îi sunt alături 83 de mii de fani. Comunitatea Cristinei Almășan, atinge așadar, peste 2.3 milioane de conturi care o urmăresc zilnic pe rețelele sociale.

Născută în Timișoara, dar stabilită în București, Cristina Almășan a ales capitala pentru a-și îndeplini visul de a ajunge actriță. A absolvit în cele din urmă Facultatea de Teatru și Film, cu specializare Actorie, bucurându-se oficial de statutul de actriță de teatru.

Spune că viața a condus-o ușor, dar sigur, către o altă carieră. Cea de Content creator. În anul 2017, YouTube a devenit a doua scenă pe care Cristina s-a simțit împlinită. Cu pași timizi a renunțat la teatru, cel puțin pentru o perioadă, și s-a axat doar pe video blogging. Între timp a descoperit și frumusețea celorlalte platforme populare, iar astăzi, toată activitatea de influencer s-a transformat într-un job cu normă întreagă.

Consideră că bunătatea, respectul, răbdarea și iubirea sunt valorile cu care a pornit la drum încă din copilărie, catalogându-le drept cele mai importante. Indiferent de succesul vizibil din mediul online, arta actorului ocupă în continuare un loc important în sufletul Cristinei Almășan și este sigură că într-o zi va fi din nou pe scenă.

Advertisement

Actriță, YouTuber, Tiktoker, generic Influencer și chiar „Moș Crăciun” am putea spune dacă privim la profilul tău de Instagram. Care apelativ te onorează cel mai mult? De ce?

Actriță. Actoria e prima mea iubire și consider că oricum, mare pare din succesul meu online se datorează și talentului actoricesc.

Primele tale fotografii de pe Instagram au fost publicate în jurul anului 2014. De atunci și până în prezent este vizibilă o evoluție din punct de vedere calitativ în ceea ce privește conținutul tău media atât pe platforma menționată, cât și pe celelalte. Cum ai reușit să ridici conținutul tău la un asemenea nivel de popularitate? Ai avut un mentor? Poate un fotograf profesionist care te-a îndrumat sau cum ți-ai găsit inspirația?

Nu am avut pe nimeni care să mă inspire în mod special vizavi de postările mele de pe Instagram. Mereu am postat ce am vrut. Nu prea am ținut cont de norme, șamd. Ba dimpotrivă! Iar asta cred că m-a ajutat. Am fost naturală și lumea a empatizat cu mine și cu felul meu de a fi. Eram (încă sunt) de-a lor!

În prezent, te urmăresc peste un milion de oameni pe TikTok, alte 611 mii de conturi pe Instagram, 587 de mii pe YouTube, iar pe Facebook ai de asemenea o comunitate de 83 de mii de persoane. Ce faci mai exact în mediul online de ai reușit să aduni o cumunitate atât de puternică?

Entertainment. Asta încerc să fac. Nu îmi iese în fiecare zi, dar promit să mă ocup de zâmbetul urmăritorilor cel puțin o dată la două zile.

Advertisement

Te recunoaşte lumea pe stradă? Cum reacţionează oamenii când te văd?

Mi se întâmplă destul de des să fiu recunoscută pe stradă, în instituții sau la restaurante. Cei mai curajoși sunt copiii: ei vin mereu să facem poze și să mă ia în brațe. Publicul mai matur cere poze, dar numai dacă ne aflăm în cadre mai restrânse.

Ce responsabilități crezi că ai în calitate Creator de conținut/ Influencer, față de comunitatea ta?

Singura mea responsabilitate față de comunitatea mea este să le livrez content cu aceeași bună dispoziție, energie și pozitivitate, cum am făcut-o și până acum.

În urma faptului că ești atât de populară în mediul online, te-ai simțit vreodată privilegiată din acest motiv? Ai fost servită mai repede la restaurant, te-a primit medicul mai repede în cabinet, iar ușile ți se deschid mai ușor atunci când mergi undeva?

Într-adevăr există câteva privilegii atunci când devii cunoscut și aș fi ipocrită să zic că nu mă bucură sau că nu îmi fac plăcere unele dintre ele. Dar de departe, preferatul meu rămâne cel de la restaurante când (uneori) primesc desert din partea casei. Asta și pentru că sunt o mare iubitoare de dulce. 

Advertisement

Cu siguranță primești nenumărate mesaje din partea fanilor tăi. Care sunt cele mai ciudate mesaje pe care le-ai primit? Ce vor oamenii de la tine?

Primesc atât de multe dubioșenii în mesaje că nici nu știu cu care să încep. Deși cred că totuși cel mai cerut lucru în mesaje este o poză cu picioarele mele, pe care, culmea, nu le-am expus niciodată într-un mod prea evident.

Care este cea mai dezgustătoare sau ciudată „chestie” pe care ai facut-o în viața de Influencer?

Nu cred că am făcut vreodată ceva care să mă dezguste sau cu care să-mi fie rușine.

A devenit „Content creator” o meserie? Tot mai mulţi tineri sunt atraşi de asta. Tu reușesti să câștigi din această activitate?

Advertisement

Da. Momentan doar din asta mă întrețin. Cum ziceam și mai sus: issa full time job rn.

Și pentru că este la modă printre vedete, tu ai vreo operație estetică? Daca da, unde? Sau ai vrea să mai îmbunătățești ceva la tine din acest punct de vedere estetic?

Nu am momentan nicio operație estetică. Dar dacă mă voi gândi vreodată să fac vreuna, promit să anunț la mine pe Instagram. 

Sunt conștient că mulți tineri își doresc să devină celebri pe rețelele sociale, dar secretele sunt puse la păstrare, căci dacă ne raportăm la o veche zicală, meseria se fură, nu se învață. Totuși, vreau să profităm de experiența pe care ai dobândit-o, pentru a-i ajuta pe cei care își doresc să aibă popularitatea ta.

Există o reţetă a sucesului? O cale optimă, nişte paşi pe care este obligatoriu să-i urmezi?

Singurii pași de care trebuie sa tii cont (din punctul meu de vedere) sunt:

Advertisement
  1. Fii natural! Nu încerca să pari altceva sau să imiți comportamentul altor creatori de conținut.
  2. Postează des și constant.
  3. Nu băga în seamă hateul! Dacă crezi că nu ești suficient de puternic cât să faci față unor comentarii de hate (venite din partea unor frustrați), mai bine nu te apuca! Hateul poate duce la depresie.

Cum ar suna titlul unui articol despre tine pe care ai vrea să-l citești într-un ziar?

„Influencerița” Cristina Almășan joacă într-un film la Hollywood!  😎

Bucuria, energia, pozitivitatea și în general starea ta de bine o simțim prin mediul online, însă pe lângă tot ce se poate vedea, cineva spunea că suntem construiți din mulțumiri sufletești, dar și din tristeți. Care este cea mai mare bucurie a ta? Dar gândul care nu îți dă pace și te apasă? Ai vreun regret printre toată această popularitate?

Nu. De mică îmi doream să ajung cunoscută, așa că mi-am asumat că toată această popularitatea va veni la un moment dat și cu niște mici decepții, tristeți, șamd. Dar am noroc că am niște oameni minunați în jurul meu și că aceste mici „supărări” rămân mici.

Ai un mesaj pozitiv pentru cititorii SuperTu.ro care tocmai au lecturat acest interviu?

Nu înceta niciodată să visezi! Crede în tine și în ceea ce știi și poți să faci. Nu lăsa pe nimeni să te influențeze mai mult decât ai vrea tu să o facă.

Cristina, apreciez bucuria cu care ai răspuns invitației, iar pe de altă parte, mulțumesc că oferi publicului această șansă de cunoaște elementele cheie din viața ta. Pe curând!

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version