Evenimente

„Îndrăznește să visezi!”: Oferă aripi visurilor copilului tău cu poveștile inspiraționale ale unor tineri români remarcabili

Published

on

S-a lansat cartea „Îndrăznește să visezi: tineri români care schimbă lumea”, sub semnătura autorei Laura Croitoru. Cartea ne face cunoștință cu adevărații eroi care îi inspiră pe copii să aibă visuri mărețe – 25 de tineri români care sunt o forță pozitivă pentru schimbare în comunitățile lor. Este o colecție captivantă de povești inspiraționale pentru copii. Fiecare poveste explorează superputeri incredibile – curaj, empatie, perseverență și multe altele – pe care acești tineri eroi le-au descoperit în ei înșiși.

Autoarea cărții, Laura Croitoru este coach certificat de către Neuromindfulness Institute și mamă a două fiice minunate. Este pasionată de tot ce înseamnă dezvoltare personală și de explorarea potențialului vast care se află în fiecare dintre noi.

„Ca mulți alți părinți, m-am confruntat cu provocarea de a găsi modele pozitive care să le inspire pe cele două fiice ale mele. Am vrut ca ele să fie martore la magia care se desfășoară atunci când copiii și mințile tinere decid să aibă un impact pozitiv. Deși aveam acasă nenumărate cărți despre oameni celebri, mi-am dorit să le ofer fiicelor mele și povești care să rezoneze cu propriile lor experiențe, povești care să le arăte că și ele au puterea de a realiza lucruri mărețe și de a contribui semnificativ la lumea din jurul lor. ​ Am început să caut pe internet, dar conținutul pe care l-am găsit era adesea adaptat doar pentru cititorii adulți. Șimteam că trebuie să existe o modalitate mai bună de a prezenta copiilor aceste povești incredibile. Și atunci s-a născut ideea pentru cartea „Îndrăznește să visezi!”, povestește autorea Laura Croitoru.

Foto. Dragoș Popa

„Într-o lume în care modelele negative și valorile îndoielnice domină adesea lumina reflectoarelor, este mai important ca niciodată să le oferim copiilor modele pozitive care să îi inspire să aibă visuri mărețe, să creadă în potențialul lor și să își imagineze un viitor în care pot fi arhitecții unei lumi mai bune”, a scris jurnalistul Dragoș Popa pe pagina sa de Facebook, fiind unul dintre eroii din carte.

„Îndrăznește să visezi!” este un îndemn la acțiune, o mărturie a potențialului care se află în inima fiecărui copil și o reamintire că, indiferent cât de tânăr ești, poți schimba lumea.

Advertisement

Oferă aripi visurilor copilului tău cu poveștile inspiraționale ale unor tineri români remarcabili. Dăruiește-i cartea „Îndrăznește să visezi!” și deschide-i ușa către o lume în care posibilitățile sunt nesfârșite! Cartea poate fi achiziționată de pe www.youngdreamers.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version