Evenimente

În luna lui Crăciun, vino și tu la concertul „Muzică fără anotimp”

Published

on

Fie că vrei să rupi rutina veșnic plină de stres și încordare sau că vrei să ajuți pe cei dragi să facă asta și să începi luna decembrie altfel, Ozana Barabancea te invită la un extraordinar concert de colinde românești și internaționale. Lasă spiritul muzicii să îți atingă toate corzile!

Îți propunem ca sâmbătă, pe 10 decembrie de la ora 19, să fii la Sala Dalles, la concertul extraordinar “Muzică fără anotimp”, să o vezi și să o auzi pe Ozana Barabancea dirijând minunata Orchestra Lumini Sonore și să te lași introdus ușor, ușor, pe acorduri muzicale, în tot ceea ce înseamnă luna decembrie și sărbătoarea Crăciunului.

Colindele orchestrate simfonic vor fi readuse la viață de vocea excepțională a Ozanei Barabancea în concertul „Muzică fără anotimp”, într-un repertoriu variat, plin de ritm și culoare.

„Acest proiect este o adevărată terapie pentru suflet! Mulțumesc celor care au încredere în mine și în talentul meu de a aduna o orchestră atât de tânără și dăruita!” mărturisește Ozana.

Advertisement

Îndrăgita cântăreață de jazz şi music hall, artistul liric al Operei Naționale Române și omul de televiziune Ozana Barabancea strânge ropote de aplauze la fiecare concert cu vocea ei inconfundabilă, tehnica perfectă şi melanjul de stiluri şi influențe muzicale, ridicând muzica la cel mai înalt rang de artă.

Pe Ozana o puteți găsi pe pagina ei de Instagram unde este extrem de activă și vă ține la curent cu toate noutățile din lumea ei!

Biletele pot fi cumparate online pe www. ticketstore.ro sau de la:

1.https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/2822/muzica-fara-anotimp-sala-dalles-bucuresti-10-decembrie-2022

2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Advertisement

3. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical “Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o oră înainte de spectacole sâmbătă și duminică)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version