Lansări

Horace lansează „Sunt OK” în colaborare cu What’s UP

Published

on

Horace, unul dintre cei mai fresh artiști din noul val, lansează primul single de anul acesta ce anunță lansarea primului său album de studio din carieră.

„Sunt OK” a fost realizată în colaborare cu What’s UP, iar cei doi artiști vorbesc despre experiențele prin care oricine trece după o despărțire. Totodată, piesa transmite un mesaj pozitiv și puternic, acela de a trece peste durerea și haosul interior și de a reveni la starea de bine inițială.

„Sunt OK” reprezintă doar începutul dintr-o serie lungă de lansări de materiale de pe albumul semnat HORACE care va conține multe colaborări surpriză. Iată ce spune artistul:

„Vom avea parte de un material presărat cu multe voci, unele pe sound-uri și subiecte pe care nu le-ați auzit până acum. E un proiect foarte true pentru care nu mi-am impus limite sau bariere muzicale, s-a format pur si simplu din muzica compusă de-a lungul anilor. Sincer, abia aștept să vă arăt tot ce am pregătit, dar toate vor veni la rândul lor. Îmi propun să transmit vibe-uri noi cu fiecare piesă lansată și să arăt tuturor că-ți poți crea propriul sound și propria identitate artistică.”

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version