Influencers

Gabriel Mg: Cine mai crede în dragostea dintre oameni visează cu ochii deschiși

Published

on

Foto. Gabriel Mg

Gabriel Mg este unul dintre cei mai apreciați creatori de conținut, fiind urmărit în mediul online de peste jumătate de milion de oameni. Este pasionat de actorie și studiază artele spectacolului la una dintre instituțiile de elită ale României, Universitatea Hyperion din București.

Gabriel urmărește ca prin conținutul pe care îl produce să aducă privitorilor un zâmbet pe buze într-o lume tristă, povestește chiar el. Firea nonconformistă și conținutul atipic, l-au propulsat în mediul online printre cei mai urmăriți creatori de conținut și de cele mai multe ori este cu adevărat o sursă de bună dispoziție.

La doar 21 de ani, tânărul influencer se poate mândri nu doar cu prezența sa în mediul online, ci și cu apariția în diverse producții de televiziune. A participat la numeroase emisiuni transmise pe posturile naționale, iar printre cele mai proaspete realizări ale sale, amintim colaborarea cu echipa celebrului serial „Las Fierbinți” (ProTv) în care a avut ocazia să joace alături de îndrăgiții actori.

Cu toate că este popular, Gabriel Mg nu vede o diferență între el și restul oamenilor. El spune că singura diferență în raport cu ceilalți, ar putea fi faptul că face ceea ce îi place și muncește pentru visul său – „acest lucru mă poate face diferit față de unii dintre voi care nu munciți pentru visul vostru, sau munciți doar pentru bani.

Advertisement

În continuare, Gabriel Mg a răspuns interviului pentru Revista SuperTu.ro.

Unde, când și cum ai început activitatea online?

Activitatea în online am început-o pe Youtube, apoi am descoperit aplicația musical.ly pe care sincer să fiu cred că am dezinstalat-o și instalat-o de nu știu câte ori atunci! Apoi am încercat să aduc ceva nou când a apărut Tiktok-ul, iar acum după 3 ani de muncă sunt persoane care mă depășesc cu ușurință pe această aplicație, dar nu mă deranjează, de ce? Pentru că dacă îi întreb ce fac pe Tiktok, și să presupunem că aș primii cele mai sincere răsunsuri cred că ar suna în felul următor, „buci și țâțe”, „sunt frumoasă”, „dansez și eu cum pot după alții”.

Care este rețeaua socială preferată în acest moment? De ce?

Este greu să aleg între Tiktok și Instagram, ambele îmi plac în egală măsură, pentru că pe una pot face ceva, iar pe cealaltă altceva.

În prezent, esti urmărit de aproximativ 610.000 de persoane, iar numărul celor care te apreciază pare că este în creștere. Cu ce te diferențiezi și care este beneficiul celor care se alătură comunității tale din mediul online. Ce faci mai exact?

Advertisement

Fiecare este unic în felul lui, la fel aș putea spune și eu, că merit să fiu urmărit că sunt unic, nu, pe mine oamenii trebuie să mă descopere să cunoască totul la mine pentru a vedea cât de special și enervant pot fi.

Te recunoaşte lumea pe stradă? Cum reacţionează oamenii când te văd?

Evident. Reacționează în diferite moduri, venind să facem o poză, sau doar se uită.

Ce responsabilități crezi că ai în calitate Creator de conținut/ Influencer, față de comunitatea ta?

Nu consider că am o responsabilitate, deoarece nu fac content educațional, sau neapărat să îi învăț ceva, pentru că nu eu trebuie să fac asta, tot ce fac este să le aduc un zâmbet pe buze într-o lume tristă.

Cum este o săptămână din viața ta ca Influencer? Reușești cu succes să îmbini asta cu activitatea profesională de bază?

Advertisement

Săptămânile mele sunt un haos, de la facultate și până la „influencereală” se bat cap în cap, dar reușesc cu greu să fac ambele lucruri.

Cum îți alegi subiectele/postările? Ce te motivează/ inspiră în momentele în care imaginația pare că a dispărut?

Imaginația nu dispare niciodată, tot ce poate dispărea este dorința de a face. Postez orice poate aduce un zâmbet pe buze, sau proiecte lucrate și gândite, la fel, care să stârnească zâmbetul oricui se uită.

Care sunt temerile tale atunci când livrezi public conținutul pe care l-ai produs?

Doza de cringe va exista întotdeauna, dar teama mea este să nu fac ceva greșit ce ar putea degenera.

Advertisement

Care este cea mai dezgustătoare, amuzantă sau ciudată „chestie” pe care ai facut-o în viața de Influencer? Alege doar una dintre variante.

Fac mereu chestii amuzante, cred, ciudat poate fi mereu pentru cineva ceea ce fac, mie personal nu mi se pare că am făcut ceva de genul acesta.

Facem un exercițiu de imaginație și vreau să te gândești că nu ar fi posibil să combini Popularitatea ta, cu o viață personală de succes. Te rog, alege simplu din variantele: Popularitate sau Dragoste?

Popularitate! Dragostea se pierde, iar în ziua de azi cine mai crede în dragostea dintre oameni visează cu ochii deschiși, ori dacă totusi mai există persoane care cred, trebuie să munceasă să mențină dragostea!

A devenit „Content creator” o meserie? Tot mai mulţi tineri sunt atraşi de asta. Tu reușesti să câștigi din această activitate?

Nu câștig, sau nu câștig cum ar trebui, iar micile campanii din an în paște își spun cuvântul, ori suntem prea mulți ori chiar nu știu. Dar barterele sunt la ordinea zilei.

Advertisement

Sunt conștient că mulți tineri își doresc să devină celebri pe rețelele sociale, dar secretele sunt puse la păstrare, căci dacă ne raportăm la o veche zicală, meseria se fură, nu se învață. Totuși, vreau să profităm de experiența pe care ai dobândit-o, pentru a-i ajuta pe cei care își doresc să aibă popularitatea ta.

Te provoc sa creezi o definiție a termenului “influencer”, având convingerea că ar putea fi publicată într-un dicționar.

Influencer = „Persoană care spune ce are de spus fără nicio îndoială unei mase de oameni”

Există o reţetă a sucesului? O cale optimă, nişte paşi pe care este obligatoriu să-i urmezi?

Primul pas este să încerci, după aceea ține totul de muncă, imaginație și iubire. Mai sus am zis de iubire, nu uităm că m-am referit la iubirea dintre oameni!

Te-a tentat la un moment dat să cumperi Followers? Ai făcut asta? De ce ar/nu ar fi bine ca un posibil viitor Influencer să cumpere Followers?

Advertisement

În primul rând de ce să cumpăr followeri? Adică în primul rând eu voi știi că am făcut asta și nu știu cum m-aș putea simții bine, iar în al doilea rând se va vedea asta în activitate!

Care este întrebarea pe care ai fi dorit ca cineva să ți-o fi adresat într-un interviu, dar nu s-a întâmplat niciodată? Dar răspunsul la aceasta?

Dacă sunt fericit. Și răspunsul ar fi sus și tare NU. Într-o lume ca asta tot ce poți să mai faci este să te bucuri de micile plăceri pe care ți le dă viața. Dar cine spune că este complet fericit, e un bullshit!

Ce le transmiți cititorilor SuperTu.ro, celor care tocmai au lecturat acest interviu?

Dacă ați citit până la final și nu mă urâți deja, vreau să vă reamintesc că tot ce este în online este o mică parte din cine sunt. Deci, să nu aveți impresia că veți cunoaște pe cineva din clipuri sau câteva interviuri, pentru că fiecare persoană vă poate arăta ce vrea ea. În rest, încercați să zâmbiți în fiecare zi.

Și nu uitați, oamenii ar trebui să te aprecieze pentru ceea ce ești, nu pentru ceea ce vor ei să fi!

Advertisement

Este cu adevărat o plăcere să descopăr atât de multe aspecte care conturează într-un fel imaginea ta din mediul online. Apreciez bucuria cu care ai răspuns invitației, iar pe de altă parte, mulțumesc că oferi publicului această șansă de cunoaște elementele cheie din viața ta.

Pe curând!

Gabriel Mg – TikTok / Instagram

2 Comments

  1. the_cast_list

    April 12, 2021 at 6:55 pm

    …și totuși, e așa frumos să visăm!🌼

  2. Miru

    April 12, 2021 at 9:03 pm

    Dragostea este un fel de dependență

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version