Evenimente

Felicia Filip și Dragoș Popa, pe aceeași scenă, într-un duet unic

Published

on

Celebra soprană Felicia Filip și tânărul tenor Dragoș Popa au impresionat publicul, weekendul trecut, print-un recital susținut la Codlea F-Estival, în centrul istoric al Municipiului Codlea. În cadrul concertului susținut de renumita soprană, cei doi au interpretat bine-cunoscuta canțonetă „O sole mio”.

Felicia Filip a abordat o paletă largă de genuri muzicale. Compoziții din repertoriul românesc, internațional, dar și arii celebre. Concertul s-a încheiat cu „Ciuleandra”, din repertoriul Mariei Tănase.

Despre Felicia Filip

Felicia Filip (n. 20 martie 1959 Slatina, România) a cântat pe 4 continente, de la New York și Las Vegas, la Tokyo și Beijing, la Viena, Paris, Roma sau în Africa, la Dakar. Este singura cântăreață din lume care a câștigat toate premiile internaționale Mozart. Presa de pretutindeni a numit-o „Diva divină”, „Noua regină a Traviatei”, iar alții au scris că „Apariția sa pe scenă va ramâne în istorie”. Este singura cântăreață de operă din România care s-a alăturat unei trupe rock – legendara Iris. În prezent este director al Operei Comice pentru Copii din București, dar și Conferențiar Universitar Doctor la Facultatea de Științe și Arte din Târgoviște – Universitatea „Valahia”.

Despre Dragoș Popa

Advertisement

Dragoș Popa (n. 22 mai 1994 Zărnești, România) este formator, jurnalist, antreprenor cultural și artist român. A debutat în carieră și a intrat în viața publică la vârsta de 16 ani, reușind atunci să atragă atenția presei, dar și a unor personalități marcante ale vieții culturale românești, prin totalitatea rezultatelor obținute în domeniul cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version