Lansări

Dumi lansează “E MAMA”, o piesă fresh, pentru orice anotimp

Published

on

Vara se nasc hiturile și iată că încă unul a ieșit recent din studiourile muzicale. Este vorba de cea mai fresh piesă a verii care se numește “E MAMA” și este interpretată de Dumi în colaborare cu Alecsa D. Așa că fiți atenți pe toate rețelele de socializare și YouTube și zicem să înceapă vara în forță cu “E MAMA”.

E soare și poate prea cald însă nimic nu te poate face să nu ieși la dans când vei auzi nouă piesă “E MAMA”, interpreetata de Dumi împreună cu Alecsa D. “Piesă “ E MAMA” a fost compusă în studioul AZZA și este o colaborare cu o tânăra super talentată Alecsa D. Versurile și muzică îmi aparțîn. O piesă de vara, cu un mesaj de dragoste, ce poți să îți dorești mai mult? O piesă perfectă pentru drumul către mare sau pentru o seară de club! Am vrut că refrenul să fie în limba spanioala deoarece această limba îmi transmite direct acel sentiment de stat pe plajă printre palmieri. Videoclipul și coperta sunt făcute de către bunele mele prietene Denisa Elena și Raluca Popa, două fete extrem de talentate care au adus un mare plus proiectului”, a mărturisit solistul compozitor. Iar la rândul ei, Alecsa D a povestit cum s-a născut această colaborare. “Colaborarea mea cu Dumi a început total neplanificat. A fost totul natural. Spontan chiar! Am avut curajul să-i scriu într-o zi pentru a începe un proiect muzical împreună, ne-am întâlnit, l-am conceput, iar la final (când trebuia deja să plec) m-a pus să-i ascult piesă această “ “E MAMA”, să-mi dau cu părerea. M-a prins de tot și filmul piesei și vibe-ul și ideea de summer-song, așa că mi-am pus căștile la urechi și în maxim 15 minute am avut și vocile feminine trase. M-a surprins atmosfera de la el din studio și noi credem că nu ne-am intersectat din întâmplare. Mă bucur enorm să fac parte din proiectul lui!”, Spun și Alecsa D.

Cine este Dumi

Marian Dumitru, Dumi pe numele de scenă, este un tânăr artist ambițios din generația nouă. “Pasiunea pentru muzică a început de la o vârstă foarte fragedă dar abia în primul an de facultate am reușit să o pun și în practică. Între un timp foarte scurt am început să aprofundez muzică prin lecții de canto și songwriting, apoi am început să lucrez la piesele mele! Anul trecut am deschis împreună cu 2 foarte buni prieteni (Nixx, Dan T) un studio de înregistrări, Azza Studio. Nu am stat prea mult pe gânduri, fac tot ce mi stă în putere că muzică mea să ajungă la cât mai mulți oameni. La început nu am primit foarte multe șanse, dar am demonstrat că pot, ba chiar unii dintre artiștii mei preferați Marius Moga, WhatsUpp, mi au confirmat că sunt pe drumul cel bun”, spune el.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version