Diverse

Dave Stancy lansează o provoacare pentru fanii TikTok

Published

on

Toamna aceasta aduce utilizatorilor TikTok încă o melodie energică, semnată de această dată de Dave Stancy. Proiectul se adresează tinerilor pe care Dave îi provoacă să învețe coregrafia și să se filmeze dansând, urcând clipul pe celebra rețea TikTok.

Stancy a devenit cunoscut recent, în urma lansării melodiei “Aprins”. Bucureșteanul se pregătește acum pentru a urca pe scene cu noul proiect și speră ca tinerii să răspundă acestui challenge. În scurt timp, coregraful proiectului va urca pe YouTube și un tutorial pentru cei care vor să învețe coragrafia la modul profesionist.

Muzica și versurile melodiei Tik Tok îi aparțin lui Dave, în timp ce Dj Reck Records s-a ocupat de producerea proiectului. Ideile de regie și scenariul aparțin lui Marius Urs și Davine Vesco.

“Dedic melodia aceasta tuturor tiktok-ărilor, adică fanilor aplicatiei, și îi invit să încerce această coregrafie cu care să se posteze pe TikTok sau Instagram. Sunt curios cine poate executa această coregrafie!” – transmite Dave Stancy pentru SuperTu.ro

Advertisement

TikTok este probabil cea mai populară rețea socială a momentului. Conform celor de la stirileprotv.ro, anul trecut pe vremea aceasta în România erau aproximativ 500.000 de utilizatori de TikTok. În luna februarie a acestui an aveau deja cont pe rețeaua socială peste 1.500.000 de oameni, iar în utilmele două luni, pe perioada pandemiei, și-au descărcat aplicația alți 500.000 de români. În momentul de față în România sunt peste 2 milioane de utilizatori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version