Performanță

Darius Mabda este marele câștigător Românii au talent 2022, dar și al premiului de originalitate

Published

on

12 concurenţi s-au întrecut în Marea Finală, pentru Marele Premiu la Românii au Talent 2022. Fiecare dintre 12 concurenţi au făcut o demonstraţie spectaculoasă a abilităţilor artistice şi s-a străduit să obţină aprecierea publicului astfel încât să fie votat drept câştigătorul ediţiei cu numărul 12.

Artiştii care s-au întrecut pentru voturile publicului au fost X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Neamţu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis şi Gabriela Dincă.

Marele câştigător al show-ului Românii au Talent, sezonul 12, care a reuşit să primească aprecierea publicului este fenomenalul dansator Darius Mabda, în vârstă de doar 13 ani. El este, în acelaşi timp şi câştigător şi al premiului de originalitate. Pentru acest ultim premiu publicul a trebuit să aleagă între Alex Dowis, DJ Hugo, Darius Mabda şi Eva Nicolescu, micuţul dansator fiind nominalizat, în final, şi cîştigătorul acestuia.

Cine este Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent” – sezonul 12

Darius Mabda a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut parinților să-l ducă la o școală. În București a participat la diverse workshop-uri de dans. A făcut cursuri și cu Oana Ioniță.

Advertisement

Mama lui este secretară la o firma de construcții, iar tatăl este pensionar. Darius mai are o soră, în vârstă de 18 ani.

El a participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă tot locul 1. I-ar plăcea să danseze pentru Antonia, Alina Eremia, Ami și Andra.

Este pentru prima dată când a participat la Românii au talent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version