Curiozități universale

Cum să elimini energia negativă din casa ta

Published

on

Fot. strategiesonline.net

Energia negativă în mediul în care trăim poate fi foarte dăunătoare și nesănătoasă.

Ea afectează negativ starea de spirit, natura și relațiile umane. Energia negativă poate duce la probleme de sănătate și certuri în familie.

Ea face ca oamenii din casă să fie deprimați, letargici și chiar creează violență inutilă. De asemenea, creează teamă inutilă în mintea membrilor familiei.

Unii oameni rămân chiar obosiți și furioși și simt dureri fizice (în special, dureri de cap sau stomac (plex solar)).

Advertisement

De aceea este esențial pentru noi toți să știm cum să curățăm și să eliminăm energiile negative și “rele” care ne înconjoară.

Mai jos sunt 10 moduri de a ne curăța pe noi înșine și mediul nostru înconjurător de energii negativitate și vibrații joase.

1. Păstrați casa curată și ordonată

Energia nu poate să curgă liberă prin casă dacă casa este dezordonată.

Dezordinea din casă, hainele aruncate peste tot, mizerie, “haosul” din casa și camera noastră nu fac altceva decât ca energia să devină una foarte densă, joasă și în timp simțim stări de lene, entropie, lipsă de orice motivație, chef, lipsă de bună-dispoziție etc. ca și cum am fi închiși într-o cușcă.

Advertisement

Pentru a vă simți vibranți și pozitivi, țineți masa, sertarele etc. bine organizate și ordonate. Păstrați hainele murdare în coșul de rufe.

2. Țineți în casă plante

Natura este una dintre cele mai bune surse de eliminare a energiei negative și atragerea celei pozitive.

Păstrați plante diverse, aloe vera, busuioc sau alte plante disponibile în zona ta pentru a stimula energia pozitivă.

Păstrați și îngrijiți plantele în mod corespunzător și dați-le apă în timp util.

Advertisement

Eliminați imediat părțile moarte și uscate ale plantelor.

3. Redați muzică în casă

Vibrațiile muzicii ne eliberează de senzația de vinovăție și frică.

Acest lucru este, de asemenea, folosit pentru transformarea negativității în pozitivism și durerii în bucurie.

Redarea de muzică în casă ajută la atenuarea stresului și la ruperea dezechilibrului din aer.

Advertisement

Ascultă întotdeauna muzica care îți umple mediul cu vibrații armonioase și vindecătoare și care este, de asemenea, utilă pentru înălțarea sufletului și minții tale.

Tonurile pure ale bolurilor tibetane sunt foarte utile atât pentru curățarea minții, cât și pentru recăpătarea focusului și pentru curățarea energiei negative din jurul tău.

Sunetul are o putere colosală, să ne amintim de experimentul făcut de omul de știință Emoto Masaru, referitor la puterea cuvintelor și a sunetelor asupra apei.

“Existenţa este vibraţie” spune autorul unei descoperiri senzaţionale, Masaru Emoto, savant de origine japoneză.
Fiecare lucru, fiinţă, tot ce există în Univers are propria sa frecvenţă care este unică, astfel că putem spune că întreg Universul este în stare vibratorie. Datorită fizicii cuantice acest lucru a putut fi dovedit ştiinţific. Muzica, cuvintele, în general toate undele sonore sunt vibraţii.

Muzica armonizează sau produce dizarmonie și haos, cuvintele la fel… Alege întelept modul în care îți folosești verbul, muzica pe care o asculți pentru că toate astea contribuie la armonia din casa ta și din tine însuți.

Advertisement

4. Lăsați să intre în casă aer și lumină naturală

Pentru a crește pozitivitatea în viața și casa noastră, trebuie să permitem soarelui și aerului proaspăt să intre înăuntru.

Cu ajutorul aerul proaspăt și natural,  creierul produce mai multă serotonină care transmite impulsuri între celulele nervoase, reglează procesul ciclic al corpului și contribuie la bunăstarea și fericirea noastră.

Cercetătorii consideră că serotonina este o substanță chimică responsabilă de menținerea echilibrului stării de spirit și deficitul ei duce la depresie.

Aerul natural și lumina cresc vibrația camerei pe care o umplu.

Advertisement

5. Păstrați și decorați (cu) lucruri frumoase

Păstrați fotografiile familiei dvs., pictura preferata, flori proaspete, obiecte de decor sau orice altceva în casă, care vă oferă placere ochilor dumneavoastră.

Ne simțim bine când vedem lucruri pe care le iubim și care sunt plăcute ochiului nostru.

6. Abordare spirituală

Cel mai bun mod de a curăța energia negativă din casă este să cânți sau să ascultați mantre (în zilele următoare voi scrie un articol special cu practici spirituale pentru purificare).

Advertisement

Făcând fapte bune, spunând rugăciuni, citind scripturile sau orice alte texte sacre și practicând meditații, ne apropiem de spiritualitate și casa noastră se umple cu vibrații bune.

7. Rearanjați mobilierul

Dacă există obstacole în circulația netedă a energiei în casă, rearanjați mobilierul și alte elemente decorative.

Orice lucru care nu vă transmite un sentiment bun înseamnă că acolo nu este aranjamentul potrivit.

Nu păstrați mobilierul suprautilizat sau rupt sau alte obiecte inutilizabile în casă.

Advertisement

8. Ardeți lumânari și tămâie sau alte uleiuri/plante: lumânările inclusiv cele parfumate, arderea lor în casă promovează o energie bună.

Arderea de lavanda, mentă sau tămâie de eucalipt infuzează camera cu pozitivitate.

9. Sare de mare

Dacă vă mutați într-o casă nouă, pentru a scăpa de energia negativă a ocupantului anterior, puneți sare de mare în diferite zone ale casei. Presăriți o anumită sare de mare în cameră, în special în colțuri, pentru a crea vibrații pozitive.

10. Spray de uleiuri esențiale

Advertisement

Metodă foarte eficientă de a crește pozitivitatea în casă este de a pulveriza câteva uleiuri esențiale cum ar fi lămâie, portocală dulce, lavandă, menta și trandafiri în casa ta. Aroma puternică a uleiului esențial va dispersa energia negativă.

Dacă simți în jurul tău energie negativă pregnantă și continuu prezentă, îmi poți scrie pe Facebook și te voi ajuta cu cel mai mare drag pentru a reuși să purifici acel mediu și să arzi orice energie negativă, orice larve sau paraziți energetici.

Pace ?

www.catalincucu.ro

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version