Lansări

Cristian Harhătă a filmat videoclipul piesei “Floricică rară” în Gura Humorului

Published

on

Cristian Harhătă aka Cristian din Iași, este unul dintre cei mai talentați și apreciați artiști de muzică populară din România pe care l-ați văzut și la Pro TV la emisiunea ”Batem palma”. Videoclipul muzical “Floricică rară”, îmbogățește repertoriul muzicii folclorice cu o bijuterie artistică care aduce în prim-plan frumusețea iubirii, naturii și bogăția muzicii populare românești.

“Floricică rară” este o melodie cu versuri ademenitoare, care pătrund în sufletul ascultătorului și îl transportă într-o călătorie imaginară prin peisajele mărețe ale munților. Inspirată de frumusețea și delicatețea bujorului de munte, melodia captează esența acestei minunate flori rare și povestește despre iubire, dor și amintiri.

Videoclipul, regizat cu măiestrie de videograful Bogdan Ciobanu si echipa sa, redă în imagini fascinante peisajele pitorești de la Gura Humorului, unde se întâlnesc vârfuri muntoase încărcate de istorie și flora bogată a acestor locuri. Într-un cadru natural deosebit, în locația La Roată, Cristian Harhătă interpretează cu pasiune și emoție versurile melodiei, captivând publicul prin autenticitatea sa și vocea sa inconfundabilă. Pentru rolul fetei ce i-a frânt inima în videoclip, Cristian din Iași, a făcut un casting riguros. Rolul a fost jucat de una din cele mai iubite artiste din muzica populară Andreea Romilă. Cunoscută pentru vocea ei frumoasă, dar și pentru ținutele ei extravagante inspirate din portul tradițional moldovenesc. Acest rol i s-a potrivit Andreei Romilă atât de bine încât fanii au rămas uimiți de acest videoclip inedit.

“Floricică rară” devine astfel un adevărat omagiu adus frumuseții femeiești, naturii și tradițiilor noastre autentice. Melodia încântă prin armoniile sale rafinate, iar versurile poetice rămân întipărite în inimile ascultătorilor.

Advertisement

Cristian Harhătă este un artist apreciat pentru autenticitatea și pasiunea sa pentru muzica populară. De-a lungul carierei sale, a reușit să cucerească publicul prin interpretările sale captivante și să promoveze cu mândrie valorile culturale românești.

Videoclipul muzical “Floricică rară” este o producție de înaltă calitate, care va răsuna în sufletul fiecărui ascultător și va aduce emoția tradițională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version