Evenimente

Colin Farrell, cel mai bun actor într-un film – comedie/musical

Published

on

Foto. Reuters

Colin Farrell a câştigat marţi seară, în cadrul celei de a 80-a ediţii a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun actor într-un film de comedie /musical, informează contul de Twitter al acestor distincţii decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA).

Colin Farrell a câştigat Globul de Aur pentru rolul din filmul “The Banshees of Inisherin” şi a concurat în această categorie cu actorii Diego Calva (“Babylon”), Daniel Craig (“Glass Onion: A Knives Out Mystery”), Adam Driver (“White Noise”), Ralph Fiennes (“The Menu”).

Colin Farrell a mai câştigat un Glob de Aur şi în anul 2009 pentru filmul “In Bruges”.

În 2022, premiul acestei categorii a fost câştigat de actorul Andrew Garfield pentru rolul din filmul “Tick, Tick… Boom!”.

Advertisement

Cea de-a 80-a gală de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii şi se desfăşoară la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Evenimentul este prezentat de actorul de comedie Jerrod Carmichael.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii. Preluare: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version