Lansări

Cine se ascunde în spatele numelui Mateia, cea care a lansat cover după Santa Baby

Published

on

Pentru cei care iubesc colindele, în special, le oferim încă o porție de data această un cover după “Santa Baby”, lansată prima oară în 1953. Acesta este cântat de Mateia care în realitate se numește Elena Matei și deși s-a născut în Chișinău, lucrează în modeling în Statele Unite ale Americii. Tânăra a terminat școala de muzică și cântă de când se știe, însă în ultimii ani modeling-ul îi ocupă tot timpul.

Elena Matei și Bill Clinton

Am ales „Santa baby” pentru că este colindul meu preferat. Am ales acest pesudonim pentru că așa am simțit! Mateia vine de la numele meu de familie – Matei“, ne-a povestit Elena. Pentru ea muzica “înseamnă stare de bine, reprezintă o altă formă de a transmite ceea ce simți”, spune solistă model. La acest cover a lucrat cu producătorii Cristian Puchiu și Cristian Pistol.

În acest moment Elena lucrează la un EP și abia așteaptă să îl împărtășesc cu fanii. “Acest EP e compus de mine, iar producția este realizată de Cristian Pistol”, mai spune tânăra.

În trecut, prin 2014, a mai colaborat cu Akcent alias Adrian Sînă. Piesa la care au colaborat se numea „Faina”, dar la acea vreme folosea un alt pseudonim și se numea Liv. Cât despre alte colaborări, este deschisă la propuneri. “Apreciez foarte mulți artiști atât din România, cât și de afară”, a mai povestit ea.

Elena Matei și Cind Crawford

Se învârte în lumea bună

Model de succes peste hotare, Elena a lucrat alături de multe nume mari și a întâlnit multe vedete. “Cunosc atât modele dar și celebrități precum Elsa Hosk, Romee Strijd, Adriana Lima, Sară Sampaio, Cindy Crawford, Barbara Palvin & Dylan Sprouse, etc.“, ne-a povestit ea. În plus, a făcut parte din multe campanii, însă printre preferatele ei s-au numărat „Beach Bunny Resort 2020 Campaign și „Raw Spirit Perfumes” unde a lucrat cu celebrul fotograf Victoria’s Secret-Russel James. A avut onoarea să facă parte și din Angels Book (Victoria Secret), alături de Gigi Hadid, Adriana Lima, Kendal Jenner, etc. De asemenea, a apărut pe copertele multor publicații de modă renumite precum Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vogue, Ocean Drive, Elle, L’Officiel, Numero, Glamour, etc.

Advertisement

În acest moment tânăra se află la New York, dar va sărbători Crăciunul și Anul Nou în Miami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version