Diverse

Ce cadou special i-a făcut celebrul cofetar și TikToker Elian Miță mamei sale?

Published

on

Devenit celebru în pandemie, în special pe TikTok, unde arată cum se preparau torturi și dulciuri, celebrul cofetar Elian Miță și Marius Ghita, partenerul sau de preparare, și-au dus mamele într-o vacanță exotică surpriză, despre care aflați mai multe în continuare.

După ce au devenit cunoscuți pe rețelele de socializare pentru dulciurile preparate, în special torturi, prăjituri, cozonaci sau candy baruri, Elian Miță și Marius, adică EM Sweets, și-au luat mamele și le-au făcut cadouri niște excursii speciale, la care femeile visau de multă vreme.

”Mamele noastre sunt alături de noi și ne ajută cât pot ele de mult. Fie că este vorba de producție prăjituri sau aprovizionare, de marfă ori livrare de comenzi, mamele noastre sunt acolo mereu să ne ajute. Fără ele EM Sweets nu ar există. Într-adevăr, Moș Crăciun a venit la ele cu un cadou special, un concediu în Hawaii. Anul trecut au muncit foarte mult și știam că își doresc să vadă Hawaii-ul, așa că nu am stat mult pe gânduri când a trebuit să ne gândim la cadoul perfect pentru ele pe care să îl găsească sub bradul de Crăciun. Cu mamele noastre am colindat pe lângă America și Hawaii, am mai fost în Panama, dar le-am oferit și concedii în care să meargă fără noi. Au fost în Barcelona, dar și în Cipru (țara în care noi încă nu am ajuns). Iar noi cutreierăm lumea în lung și în lat. De la Bora Bora, Bali, Thailanda până la țările nordice sau America Centrală. Așa ne vine inspirația pentru a crea prăjituri unice, gustând și experimentând prin produse din alte părți ale lumii”, ne-a spus Elian Mită. Care ne-a povestit și ce înseamnă EM Sweets și de unde vin intialele.

”EM Sweets a fost un nume gândit acum aproximativ 5 ani, când locuim în Timișoara, și am încasat primii bani din vânzarea unui tort. Iar după livrarea tortului, în drum spre casă ne-a venit în minte întrebarea asta: “Cum s-ar numi cofetăria noastră dacă o să ajungem să avem una?”. Răspunsul a venit rapid și fără prea multă gândire și dezbare asupra numelui. EM Sweets. Elian&Marius Sweets. Atât de simplu, doar că pe atunci nu vizualizam o astfel de anvergură, cu laborator propriu, angajați și cozi de oameni care să ne dorească prăjiturile. Ne-am lăsat duși de val, dar în continuare am păstrat același nume și același logo făcut încă de la început. Cu Marius mă cunosc de foarte mult timp, iar el nu a avut și nici nu prea are treaba cu prajituritul. A lucrat și lucrează în IT, doar că văzând că toată treaba cu EM Sweets ia amploare, am decis să ne asociem și să deschidem un laborator de cofetărie, unde să avem mai mult spațiu de producție și să vedem în ce o să se transforme toată nebunia asta care a pornit neplanificată și neașteptata”, ne-a povestit el în incheire.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version