Lifestyle

Bonjour-Tour pregătește vacanțe în cel mai nou, modern și luxos hotel de pe coasta Meditarană a Egiptului: Regal Heights

Published

on

Bonjour Tour invită românii să își petreacă vacanța în cel mai nou, modern și luxos hotel de pe coasta Meditarană a Egiptului: Regal Heights Hotel.

Regal Heights Hotel (5 stele) din El Alamein este mai mult decât doar unul dintre cele mai emblematice hoteluri din lume. Este un reper egiptean atemporal. Situat la New Alamein City, pe malul Mediteranei, hotelul oferă un peisaj si o poveste unice. Are toate dotarile si serviciile de lux ale unui hotel de cinci stele, cu 732 de camere moderne, dar cu un design cald si rafinat.

Hotelul are terase de pe care poate fi admirată priveliștea, șapte restaurante cu bucătării specifice și internaționale, SPA-uri, săli de gimnastică, piscine, shopping mall, cinema, bănci, supermarket și în general tot ce ai putea găsi în centrul unui mare oraș. Doar că acest oraș este un hotel! Unul dintre cele mai neobișnuite și luxoase din Egipt. De la Hotel, se pot face excursii la toate obiectivele de interes din zonă, dar mai ales se poate vizita fascinanta Alexandrie.

“În programul unei săptămani de vacanţă va veţi bucura de plaje intinse de nisip fin, apă albastră, de culoarea turcoazului, veţi fi cazaţi în cel mai elegant hotel, perfect dotat cu facilităţi multiple, și excursii în zona. Perioada cea mai bună pentru a petrece un concediu este începând cu luna iunie pană la sfarșit de septembrie. Turiștii aterizează de această dată pe Aeroportul Internațional El Alamein care deservește regiunea Coastei de Nord și New Alamein și este considerat unul dintre aeroporturile regionale importante”, transmit reprezentanții agenției.

Foto. Hotel Management – Regal Heights & Manager Bonjour-Tour

Vrei mai multe detalii sau alte sugestii pentru vacanțe? Solicită ajutorul specialiștilor agenției Bonjour-Tour aici sau prin e-mail: rezervari@bonjour-tour.com .

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version