Lansări

Beatrice Dragnea lansează un nou single trist, “Adorm plângând”

Published

on

În săptămâna în care s-a sărbătorit Valentine’s Day, zilele iubirii, interpreta hitului “Ea Știe”, în colaborare cu Ralflo, Beatrice Dragnea lansează un nou single trist, “Adorm plângând”, alături de Sprint Music.

“Adorm plângând” are o poveste în care se vor regăși mulți. “Atunci când am ascultat prima dată “Adorm plângând” chiar mi-a părut a fi un demo interesant și am fost curioasă să văd cum ar suna dacă aș cânta eu acea piesă. Creditele de această dată merg către doi producători și textieri foarte talentați: Cristi Pascu și Kashta John, alături de care am lucrat cu drag. Piesa am înregistrat-o în câteva ore, iar ei și managerul meu au fost foarte încântați.

Videoclipul piesei este realizat de către Claudiu Stan (MVPEntertainment), dar de această dată nu apar în el. Consider că am trecut cu toții prin asemenea momente grele, iar singura cale de a te elibera este să lași lacrimile să vorbească, te vei simți clar mult mai bine, timpul le vindecă pe toate. Întotdeauna piesele triste sunt mult mai aproape de public, se regăsesc foarte mulți, din păcate toți trecem prin momente dificile, dar clar au și ele rostul lor. Chiar dacă sunt îndrăgostită și fericită, tot pot să transpun prin muzică anumite clipe grele din viața mea prin care am trecut. Noi oamenii, simțim nevoia de a fi ascultați, simțim nevoia de confesiune, pentru a ne elibera. Bucurați-vă de viață și de muzică!”, spune Beatrice Dragnea.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version