Lansări

Băieții de la Ghetto Gang au lansat ”Zippo”, un videoclip fierbinte rău

Published

on

Revenire spectaculoasă pentru Ghetto Gang, cei trei membrii ai trupei luați sub aripa lui Connect-R. După ”Porche Cayenne”, Imre, Toto și Belea revin cu o nouă piesă, “Zippo” și un videoclip pe măsură, ambele având toate ingredientele pentru un real succes.

Membrii trupei Ghetto Gang, adică Toto, Imre și Belea, cei trei tineri pasionați de muzică din Ferentari lansează un nou proiect marca Hood Famous și Sprint Music, noua piesă fiind semnată de cei trei, atât la muzică, împreună cu Cătălin Năstase, cât și la text. Videoclipul surpriză a fost regizat de Cristi Roman. Pentru cei care vor urmări videoclipul, vor avea o dublă surpriză, căci în el băieții au parte de doi invitați speciali. Prima surpriză se numește Rita, ea fiind fata după care s-au înfierbântat cei trei băieți, tânăra despre care băieții au glumit că pare că vine direct din videoclipul piesei ”Rita”, colaborarea lui Connect-R cu Smiley. Cea de-a două surpriză pe care o vor vedea cei care vor urmări videoclipul este apariția în el a unui crocodil. Nu, nu este o glumă, deși mulți ar susține contrariul.

“Pentru acest videoclip am stat la filmări peste 12 ore și îi mulțumim regizorului că a făcut treabă bună. Mulți se vor întreba ce e cu crocodilul, însă vom povesti la momentul potrivit”, ne-a spus Imre. Toto a povestit că “videoclipul a fost regizat de Cristi Roman, “regele la regizori”, vestimentația fiind asigurată de Alexandru Sinmedru, “regele la haine”. Ne-am distrat de minune la filmări, a fost o experiență foarte frumoasă și vrem să îi mulțumim lui Connect-R și lui Marius Chină pentru această oportunitate”.

Belea a completat că a fost cea mai tare experiență de până acum. “M-am simțit ghetto-star”, spune el.

Advertisement

Despre colega lor din videoclip au povestit că face parte din viața lor, le este prietenă foarte bună și că este Rita lor, cea adevărată. Despre piesa ”Zippo” au mărturisit că este cu totul altceva. “Pentru mine cel puțin, această piesă zippp-afro este cu totul altceva, simt că este un alt gen de muzică care ne scoate în evidență față de ceilalți. Ne tot gândeam la piesa asta, până a ieșit, într-un final și putem spune că a ieșit ceea ce trebuie”, a mărturisit Toto. Belea a continuat: ”avem versuri originale, foarte reale, pentru că tot ce am spus acolo am trăit și am simțit”. “Avem o energie pozitivă ca să le putem transmite oamenilor emoțiile noastre prin versurile noastre. Și îi mulțumim lui Connect-R, mentorul nostru, pentru tot”.

Cei care vor urmări videoclipul vor observa și accesoriile pe care cei trei băieți Ghetto Gang le poartă și îi vor face să iasă în evidență. ”Lucrăm la accesorii cam 3-4 ore pe zi ca să avem look-uri asortate. Lanțurile ni le facem singuri, însă pentru pantalonii și gecile din videoclip ne-a ajutat Alexandru Sinmedru”, mai spune Belea. Care ne-a mărturisit că împreună cu colegii lui petrec mult timp împreună. ”Ne dorim să lansăm un album și lucrăm deja și la alte piese. Petrecem foarte mult timp în studioul de înregistrări, suntem foarte ambițioși să ne facem treaba 100% atunci când ne apucăm de ceva”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version