Evenimente

Austin Butler, cel mai bun actor într-un film dramatic

Published

on

Foto: RICH POLK/NBC VIA GETTY

Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula “Elvis”, marţi seară, în cadrul celei de a 80-a ediţii a Globurilor de Aur, potrivit contului de Twitter al acestor trofee decernate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA).

La această categorie au fost nominalizaţi actorii Austin Butler (“Elvis”), Brendan Fraser (“The Whale”), Hugh Jackman (“The Son”), Bill Nighy (“Living”), Jeremy Pope (“The Inspection”).

Victoria obţinută marţi seară i-a adus tânărului actor american Austin Butler primul său Glob de Aur din carieră. În filmul “Elvis”, regizat de Baz Luhrmann, el joacă rolul legendarului cântăreţ american Elvis Presley.

Anul trecut, premiul aferent acestei categorii a fost câştigat de actorul Will Smith pentru rolul din filmul “King Richard”, în carte starul hollywoodian l-a interpretat pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams.

Advertisement

Cea de-a 80-a gală de decernare a Globurilor de Aur are loc la ora transmiterii acestor informaţii şi se desfăşoară la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles. Evenimentul este prezentat de actorul de comedie Jerrod Carmichael.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii. Preluare: Agerpres

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version