Lansări

Aura B. mai provocatoare și mai fierbinte ca vara în noul ei videoclip “No Me Provoques”

Published

on

O nouă surpriză fierbinte vine de la regina transformărilor de imagine, Aura B. căreia nu-i este frică să experimenteze și să încerce tot felul de nebunii. Pentru că e o nebunie de piesă este și “No Me Provoques”, care are și un videoclip pe măsură.

Se știe că solista Aura B. iubește provocările și intră în studioul de înregistrări cu noi idei. Așa s-a născut și piesa și videoclipul pentru “No Me Provoques”, despre care solistat a povestit mai multe detalii.

“Piesa aceasta pe care o lansez este în stilul în care v-ați obișnuit deja cu mine, este reggaeton, stilul latino urban, este super comercială și are un vibe de vară. Melodia este făcută de producători și songwriteri columbieni iar vocile și mix masterul sunt făcute aici în țară cu Andy Robert (Any1), un producător și inginer de sunet cu răbdare și o calmitate ieșite din comun. Le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din acest proiect, fetelor din videoclip, Daiana și Anda, bineînțeles regizorului Costin (shinijikun) care este foarte creativ și cu care m-am obișnuit deja, este de-al casei și nu în ultimul rând îi mulțumesc mamei mele care este mereu acolo și lui Fabio Niță care este mereu lângă mine pentru a face video și fotografii pentru a avea un making off behind the scenes. Această piesă se referă la femeia bossy, femeia care nu are nevoie de nimeni pentru a avea orice își dorește. Este o piesă feministă iar videoclipul este incendiar dar va las pe voi să dați o notă”, a povestit solista căreia nu-i este frică de apropieri mai speciale cu dansatoarele ei.

Solista a recunoscut că i-a plăcut apropierea de fetele ei, poate chiar prea mult, iar din ce se vede în videoclip se poate vedea clar că nu se ferește să arate asta. Aura B. a mai declarat că îi place tot ce e frumos în egală măsură. În toate videoclipurile ei are dansatoare frumoase iar acesta nu face excepție. “În viață trebuie să fim deschiși și nu exclud ca pe viitor să am o relație cu o femeie”, spune solista.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version