Oameni

Artistul Dragoș Popa, distins cu premiul special al juriului, la Gala Premiilor Radar de Media 2022

Published

on

Dragoș Popa (28 de ani) a fost distins cu premiul special al juriului pentru promovarea culturii muzicale, la Gala Premiilor Radar de Media 2022. În cadrul galei s-au acordat premii pentru vedetele preferate, show-urile cele mai urmărite, seriale de succes sau emisiuni de top, dar și altor categorii esențiale, fiecare nominalizare fiind supusă la votul publicului din România. Cea de-a zecea ediție a evenimentului s-a desfășurat marți, 25 octombrie, în București.

Apreciat pentru proiectele sale naționale, precum și pentru activitatea din domeniul socio-cultural și al educației, artistul și jurnalistul Dragoș Popa a primit premiul special al juriului pentru promovarea culturii muzicale, în calitate de președinte fondator al Centrului Artist pentru Artă, fiind totodată inițiatorul unor festivaluri de importanță națională în afirmarea și validarea talentelor.

“Mă aflu pentru prima dată în cadrul Galei Premiilor Radar de Media și sunt onorat să primesc această distincție pentru promovarea culturii muzicale. Dedic acest premiu întregii mele echipe și le mulțumesc pentru faptul că de mai bine de 10 ani, reușim să facem lucruri deosebite împreună. Îi felicit pe toți cei care au fost nominalizați sau premiați, și de asemenea, aduc mulțumiri organizatorilor, juriului, precum și talentatului designer Andrei Roca, cel care a fost atent cu vestimentația mea din această seară”, a transmis Dragoș Popa.

În cadrul Galei Radar de Media 2022 s-au premiat 17 categorii cunoscute prin votul publicului și alte două categorii de premii speciale acordate de Comisia de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței. Comisia a fost formată din specialiști în domeniul cultural, al mass-mediei si al afacerilor, aceasta fiind prezidată de scriitorul și muzicianul Claudiu Dumitrache.

Advertisement

Printre personalitățile premiate în cadrul galei, amintim de Andreea Esca, câștigătoarea categoriei “Cea mai populară vedeta TV din România”, Andra (Artistul Anului), Dorian Popa (Cel mai bun Influencer/ Vlogger), Cătălin Botezatu (Cel mai prestigios Creator de Modă din România), dar și alte personalități sau producții Radio-TV, premiate potrivit clasamentului final.

Evenimentul a fost produs de Myosotis Media Group și GMR Media, cu sprijinul Ambasad’Or Events, sub egida Radar de Media.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version